Reviews

8.7 / 10
6939 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.2/10
Bestelgemak
8.2/10
Snelheid levering
8.8/10
Info over verloop order
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Reactiesnelheid
8.6/10
After sales
8.1/10
Kwaliteit van de wijn
8.6/10

6939 Reviews

C.C. Scheffer
10/10

Hoewel ik een tijd om duistere reden uit de administratie was verdwenen is dit nu gelukkig rechtgezet en krijg ik weer de folders met aanbiedingen.
verder zeer tevreden !

Sterke punten

zie de beoordeling hieronder.

Verbeterpunten of tips

geen.


Anoniem
8/10

Leuk assortiment betaalbare wijnen, overdaad aan post en mailaanbiedingen dit gaat mij tegen staan.

Sterke punten

Klantvriendelijk bij onduidelijke informatie

Verbeterpunten of tips

Actie codes via andere bedrijven functioneren niet altijd even goed!


N.Bruins
8/10

Het lidmaatschap is zonde van het geld. AFSCHAFFEN DUS. Goede website, informatief, te veel reclame. Jammer dat geadverteerd wordt met gratis bezorgen en dan toch nog bezorgkosten in rekening brengen.

Sterke punten

website, assortiment, kwaliteit in alle prijsklassen

Verbeterpunten of tips

afschaffen lidmaatschap; en doen wat je belooft


Jquist
10/10

Goede levering en dito producten. Komen afspraken na.

Sterke punten

Heerlijke wijnen voor goede prijs

Verbeterpunten of tips

Nvt


Anoniem
10/10

Top.

Sterke punten

snelheid levering en kwaliteit produkt

Verbeterpunten of tips

geen


Drijdijk
8/10

Betrouwbaar,goede prijs/kwaliteit.

Sterke punten

Goede mailing en service.

Verbeterpunten of tips

Doorgaan op de ingeslagen weg.


Anoniem
8/10

Goede wijnen voor redelijke prijs.
Misleidende reclames waarin ik als goede klant word verleid om een aankoop met korting te doen maar uiteindelijk deze aankoop alleen mag doen als ik lid...

Sterke punten

Goed en duidelijk omschreven hoe de wijn smaakt

Verbeterpunten of tips

Reclame


Henk ter Haar
8/10

Normaal gesproken altijd goed. Alleen met Kerst hebben ze een fout gemaakt met een bestelling, verzending naar het verkeerde adres, en dat heeft mij enorm veel moeite gekost om het goed te krijgen...

Sterke punten

snelle levering, makkelijke betaling, altijd wel leuke acties

Verbeterpunten of tips

eigenlijk niet. Ik koop bijna altijd dezelfde 3 soorten wijn en maak amper gebruik van hun andere producten


GCI Gerry Wittens
10/10

Al reeds lange tijd ben ik een tevreden klant!

Sterke punten

de wijn die u levert is altijd van uitstekende kwaliteit!

Verbeterpunten of tips

blijf vooral zo doorgaan


se van den Heuvel
10/10

Beschrijving bij de wijnen zijn goed.

Sterke punten

zeer snelle levering en goede klantenservice.

Verbeterpunten of tips

Mensen die aangeven niet gebeld te willen worden ook niet meer te bellen.