Reviews

8.7 / 10
6939 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.2/10
Bestelgemak
8.2/10
Snelheid levering
8.8/10
Info over verloop order
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Reactiesnelheid
8.6/10
After sales
8.1/10
Kwaliteit van de wijn
8.6/10

6939 Reviews

jacob
10/10

Ik heb een hele mooie halfdozijn flessen champagne gevonden en werd veilig en snel bezorgd. wijnbeurs is een aanrader.


Anoniem
9/10

Goed

Sterke punten

n.v.t.

Verbeterpunten of tips

n.v.t.


Anoniem
8/10

Bij deze kan ik melden dat ik met veel plezier lid ben en steeds goede wijnen heb ontvangen. Dat is eigenlijk de reden dat ik lid blijf, de wijnen zijn heerlijk.
Het bestellen en de bezorging...

Sterke punten

Dat de wijnen altijd goed zijn.

Verbeterpunten of tips

Ik heb destijds gepleit voor levering van 6 i.p.v. 12 flessen. Fijn dat dat nu kan. Wat ik ook fijn zou vinden is een eigen wijnpakket samenstellen uit het aanbod. Bijvoorbeeld van de aangeboden wijnen er 2 of 4 x 3 flessen naar eigen keuze van bestellen. Ik drink alleen en dan zijn 3 flessen van een soort voldoende. Natuurlijk ken ik de wijnpakketten maar dan heb je geen keus.


Karin
6/10

Over het algemeen prima, maar wel eerst even googlen w.b. de wijnen. Sommige wijnhuizen zijn niet echt te vinden.....
Nu 3 flessen sauternes gekocht maar had 0,75 l verwacht. Blijken halfjes...

Verbeterpunten of tips

geen misleidende teksten!!


Anoniem
10/10

Kwaliteit altijd zoals verwacht. Bezorging punctueel. Regelmatig prima aanbiedingen

Sterke punten

Uitstekende huiswijn La Pauline!

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent en dan onze trots La Pauline u goed smaakt.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Anoniem
4/10

Een abonnement genomen op de Bourgondische service rood. Het leek zo leuk; niet weten wat je iedere twee maanden thuis gebracht krijgt. Echter na één maal direct afgezegd. Van de 3x2 flessen waren...

Sterke punten

Als je koopt nav de informatie op de site dan is het redelijk kloppend

Verbeterpunten of tips

Zorg voor goede wijn in de wijnservice pakketten omdat mensen vertrouwen dat er goede wijn in zit wat dus in werkelijkheid niet zo is

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte mevrouw,

Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat u teleurgesteld bent over de bourgondische service. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Roland
10/10

Goede duidelijke website
Gemakkelijke bestelling
Ruime keus
Snrlle levering

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Erg leuk om te horen dat u tevreden bent over de wijnen. We hopen u nog vaker te mogen verblijden met onze wijnen.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Timo
4/10

Agressieve verkoop. Na een aankoop wordt je gestalkt lijkt het wel. Per post en ook per telefoon. Bij het eerste elefoontje van ze heb ik ze verteld dat ik niet door wijnbeurs gebeld te willen...

Sterke punten

kwaliteit wijn en levering is in orde

Verbeterpunten of tips

Meer respect voor de klant.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat u ondanks uw melding toch weer gebeld bent. Dit mag niet gebeuren. We zullen contact met u opnemen om dit nu goed voor elkaar te maken.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


A.J. van Dijk
10/10

Al jaren klant en het mag gezegd worden; fantastische wijnen tot op heden hier kunnen bestellen. De smaaknotities zijn loepzuiver en zeer kundig en accuraat.

Sterke punten

Constante kwaliteit. Juiste prijs/kwaliteit verhouding, goede service, bereikbaarheid en levering. Cmmunicatie verloopt goed.

Verbeterpunten of tips

Geen.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Dank voor u jarenlange vertrouwen in ons. Leuk om te horen dat u zo positief bent over de Wijnbeurs. We doen ons uiterste best om de proefnotities zo accuraat mogelijk te beschrijven zodat u weet wat u kunt verwachten van de wijn, fijn om te horen dat u hier tevreden over bent!

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Pieter-Bas IJdens
4/10

Goede wijn, snelle levering, daarna opdringerig en vervelend

Sterke punten

Prima wijn, snelle levering, goede aanbiedingen

Verbeterpunten of tips

Er is op de website geen enkele manier om je communicatievoorkeuren aan te geven.

Geen probleem, maar: De wijnbeurs is heel erg opdringerig. Was ik direct na de bestelling nog geneigd om hier vaker te bestellen, dan is dat gevoel nu wel volledig tenietgedaan door de overvloed aan opdringerige reclame van dit bedrijf. Niet alleen krijg je een nieuwsbrief, je krijgt van dit bedrijf ook nog eens folders in je brievenbus, en je wordt via een call-center telefonisch benaderd met hun aanbiedingen.

Als de aanbieding niet heel erg goed is zou ik eenieder afraden bij dit bedrijf te bestellen, tenzij je heel erg graag tijdens werktijd iemand van de wijnbeurs aan de lijn wil hebben, of iets nodig hebt voor onderin de kattenbak.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u de Wijnbeurs als opdringerig ervaart, dit is niet onze bedoeling. We zullen contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat u de informatie van uw voorkeur wel en niet meer zult ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl