Reviews

8.7 / 10
6982 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.3/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Informatie op de website
8.3/10
Kwaliteit van de wijn
8.4/10
After sales
7.8/10

6982 Reviews

Jan Dunning
9/10

Uitstekend

Sterke punten

Goede service, afspraken over delevering kloppen altijd. Ook een compliment voor PostNL.
Prima prijs-kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Doorgaan zo


Anoniem
8/10

Levering altijd op tijd, goede kwaliteit

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Veel te veel reclamefolders in de bus


Anoniem
8/10

Makkelijk wijn bestellen.

Sterke punten

Soms goede aanbiedingen.

Verbeterpunten of tips

Bij alle wijnen staat een smaakbeschrijving die soms wat overdreven is. Daardoor kan een wijn soms tegenvallen.


Anoniem
8/10

Goede service met bezorgen aan huis. Tot nu toe kloppen de aanbevelingen met wat wij er van verwachten.

Sterke punten

De snelle thuisbezorging is erg fijn

Verbeterpunten of tips

Niet echt. Maar mogelijk de aan biedingen nog iets meer personificeren?


Anoniem
10/10

Ik ervaar deze samenwerming als echte samenwerking. U komt Uw afspraken na.

Sterke punten

Ik zou graag meer van mijn wijn zien, Blackhawk Zinfandel. Ik heb meerdere wijnen geprobeerd, maar ik ik kom iedere keer weer uit bij deze wijn. Deze smaak is persoonlijk.


Max van den Ouweelen
9/10

Al vele jaren klant bij de wijnbeurs omdat zij goede en goed geprijsde wijnen leveren uit Amerika en Australië.
Ben inmiddels ook "abonnee" op hun huismerk La Pauline. deze wijn wordt in een...

Sterke punten

De beschrijving van een wijn sluit in de regel aan bij mijn smaak.
Prijzen zijn soms heel aantrekkelijk.

Verbeterpunten of tips

Het dubbel op reclame maken (via de mail en via papieren mailings) kan efficiënter en derhalve goedkoper.


Anoniem
10/10

Uitstekend! doen wat beloofd wordt en constante kwaliteit.

Sterke punten

zie boven

Verbeterpunten of tips

Niets!


Bas
10/10

Goede omschrijvingen vd wijn. Snelle levering. Heerlijke huiswijn (la pauline


C. van Drunen
10/10

Goed bedrijf, klantvriendelijk. Prima wijn voor prima prijs.

Sterke punten

Klantvriendelijkheid.

Verbeterpunten of tips

* Erg veel mailing en post. Mag wat gestructureerder.
* Drink graag biologische wijn. Is weinig aanbod in.


Anoniem
8/10

Handige wijze van wijn kopen

Sterke punten

actie wijn collectief is leuk

Verbeterpunten of tips

meer info over de wijn en streek