Reviews

8.7 / 10
6986 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.3/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Informatie op de website
8.3/10
Kwaliteit van de wijn
8.3/10
After sales
7.7/10

6986 Reviews

G.Langevoort
9/10

Heel goede ervaring. Goede oplossingen worden telefonisch aangereikt. Dat is ook de reden dat ik gestopt ben met anderen. Natuurlijk is ook de kwaliteit van de wijnen super belangrijk.

Sterke punten

Correcte aflevering en goede prijzen !


Anoniem
10/10

Goede ervaring, altijd op tijd leveren, je kunt de dag met tijd uitkiezen, ze verkopen goede wijnen en goed omschreven. Kortom heel tevreden met de Wijnbeurs, wij bestellen er heel graag.

Sterke punten

Levering, met indicatie v tijd en keuze, snelle reakties en qua webshop goede omschrijving van de wijn en vaak goede akties.

Verbeterpunten of tips

Misschien optie, dat er als je vaak besteld, ze een soort persoonlijk wijnaccount, waarin de nieuwe wijnen etc die bij jouw smaakprofiel passen, je erop geattendeerd wordt.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte mevrouw,

Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en vinden het leuk dat u ook zo’n originele tip voor ons heeft! We nemen dit mee ter verbetering van onze website.
Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Anoniem
10/10

Goed.

Sterke punten

Heldere informatie over aangeboden producten inclusief (en dat is zeer belangrijk) de datum tot wanneer de wijn bewaard kan worden.

Verbeterpunten of tips

Reclames/aanbiedingen niet versturen per post en per e-mail. Derhalve bestanden screenen. Kan stevige bezuiniging in operating cost opleveren.


Wouter Methorst
8/10

Goede ervaring


Jan Dunning
9/10

Uitstekend

Sterke punten

Goede service, afspraken over delevering kloppen altijd. Ook een compliment voor PostNL.
Prima prijs-kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Doorgaan zo


Anoniem
8/10

Levering altijd op tijd, goede kwaliteit

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Veel te veel reclamefolders in de bus


Anoniem
8/10

Makkelijk wijn bestellen.

Sterke punten

Soms goede aanbiedingen.

Verbeterpunten of tips

Bij alle wijnen staat een smaakbeschrijving die soms wat overdreven is. Daardoor kan een wijn soms tegenvallen.


Anoniem
8/10

Goede service met bezorgen aan huis. Tot nu toe kloppen de aanbevelingen met wat wij er van verwachten.

Sterke punten

De snelle thuisbezorging is erg fijn

Verbeterpunten of tips

Niet echt. Maar mogelijk de aan biedingen nog iets meer personificeren?


Anoniem
10/10

Ik ervaar deze samenwerming als echte samenwerking. U komt Uw afspraken na.

Sterke punten

Ik zou graag meer van mijn wijn zien, Blackhawk Zinfandel. Ik heb meerdere wijnen geprobeerd, maar ik ik kom iedere keer weer uit bij deze wijn. Deze smaak is persoonlijk.


Max van den Ouweelen
9/10

Al vele jaren klant bij de wijnbeurs omdat zij goede en goed geprijsde wijnen leveren uit Amerika en Australië.
Ben inmiddels ook "abonnee" op hun huismerk La Pauline. deze wijn wordt in een...

Sterke punten

De beschrijving van een wijn sluit in de regel aan bij mijn smaak.
Prijzen zijn soms heel aantrekkelijk.

Verbeterpunten of tips

Het dubbel op reclame maken (via de mail en via papieren mailings) kan efficiënter en derhalve goedkoper.