Reviews

8.7 / 10
6939 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.2/10
Bestelgemak
8.2/10
Snelheid levering
8.8/10
Info over verloop order
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Reactiesnelheid
8.6/10
After sales
8.1/10
Kwaliteit van de wijn
8.6/10

6939 Reviews

Anoniem
8/10

Klantvriendelijk

Sterke punten

goed bereikbare en snel reagerende klantenservice


Henk
10/10

Prima speciale wijnen voor redelijke prijzen


Fred Palmen
8/10

Prima wijnen voor aantrekkelijk prijzen.

Sterke punten

Aanbod levering!


Bep Verhagen
10/10

Prima. Besteld en de volgende dag in huis.

Sterke punten

Goede wijnaanbiedingen!

Verbeterpunten of tips

Niet bellen tijdens etenstijd svp.


G van der Linden
7/10

Tot nu toe goed. In het verleden veel wijn besteld.
Wat mij mateloos irriteert is het feit dat je als niet lid van de wijnbeurs bent extra moet betalen per fles.
Ik denk ,heb ik u al...

Sterke punten

Goede en snelle levering

Verbeterpunten of tips

Zie bovenstaande opmerking. Maak de wijn wat duurder en schaf de bezorg kosten af.
Financieel blijft het gelijk maar psychologisch is dit beter.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw beoordeling envoor het aandragen van een verbeterpunt, we nemen dit mee ter overweging ter verbetering van onze service

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs


Anoniem
1/10

Zeer slechte site

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte mevrouw,

Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat u ontevreden bent over de website. Gelukkig was u wel tevreden over de wijn. Als u contact met ons opneemt kunnen we uitzoeken wat er mis ging en zorgen dat het niet meer voorkomt, of we kunnen u uitleggen hoe het plaatsen van een bestelling werkt. Het plaatsen van een bestelling kan ook altijd via onze klantenservice.
Klantenservice Telefoon: 0294 788 103
Klantenservice E-mail: contact@wijnbeurs.nl

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Anoniem
4/10

Gebruiksvriendelijke site; informatie ziet er fraai uit, maar blijkt onvolledig;
na een bestelling kreeg ik echter per email het verzoek de helft van het bedrag eerst vooruit te betalen. Dat...

Sterke punten

de fraaie website dus. afhandeling dus matig

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring bij ons heeft gehad. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw feedback mee ter verbetering van onze service. Onze klantenservice neemt binnenkort contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Anoniem
8/10

Al vele jaren lid en afnemer huiswijnen

Sterke punten

verrassingspakketten voor leden zijn een leuke aanwinst in het assortiment


Martin
8/10

Goede wijn, tot nu toe, snelle levering.

Sterke punten

Toen ik schreef dat ik een bepaalde korting niet had ontvangen, werd er meteen een bedrag aan mij overgemaakt (dat zelfs hoger was dan ik verwachtte). Hele goede service, dus.

Verbeterpunten of tips

Ik zou het prettig vinden als ik alle aanbiedingen alleen maar via internet ontvang.
Via de post vind ik papierverspilling.
En telefonische aanbiedingen vind ik echt té irritant; zal ik nooit op ingaan.