Reviews

8.7 / 10
6939 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.2/10
Bestelgemak
8.2/10
Snelheid levering
8.8/10
Info over verloop order
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Reactiesnelheid
8.6/10
After sales
8.1/10
Kwaliteit van de wijn
8.6/10

6939 Reviews

Roel Wever
10/10

Punctueel en altijd de juiste fles.


Anoniem
8/10

Ik bestel al 2 jaar bij de wijnbeurs, mooi assortiment en snelle levering

Sterke punten

snelle levering

Verbeterpunten of tips

nee


Anoniem
10/10

Doe met enige regelmaat een bestelling

Sterke punten

prettig contact
stipte levering


Donders
10/10

Positief. Duidelijke mailing (e-mail en Post.NL). Snelle reacties, correcte bezorging


Dennis
4/10

De wijnbeurs. Leuke site en voor mij aardige betaalbare wijnen gekocht. Echter het zijn ook stalkers. Bijna iedere week een poststuk met aanbiedingen waar soms te toevallig de door jou gekochte...

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat u onze aanbiedingen per post en telefoon als vervelend beschouwt. Erg vervelend dat ondanks dat u dit eerder heeft aangegeven u nog steeds gebeld wordt, excuses hiervoor. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om te zorgen dat u volledig wordt uitgeschreven.
Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


S. Falkena
6/10

Na een paar keer een tegenvallende wijn te hebben besteld, vond ik na mijn vakantie een aanbieding in de bus van een scherp geprijsde Acantus. Dat leek me wel wat. Online besteld. Wat blijkt de...

Sterke punten

Aanbiedingen zijn naar mijn idee scherp geprijsd.

Verbeterpunten of tips

Zie ervaring hierboven en ga klanten niet bellen, als u zo ook folders stuurt. Als ik wat wil bestellen, doe ik dat wel. Degene, die belt, doet dat vaak op een ongelegen moment en dat wekt irritatie.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Jammer dat u de Acantus aanbieding gemist heeft, gelukkig is er net een nieuwe aanbieding van Acantus gestart waar u van kunt profiteren: https://www.wijnbeurs.nl/Acties/Acantus-Golden-Selection:::277_1144.html

Aanbiedingen zijn inderdaad geldig binnen een bepaalde periode, kennelijk was u net op vakantie tijdens de vorige actie periode. U zult nu vanaf nu geen aanbiedingen meer per telefoon ontvangen omdat u aangeeft dit liever niet te willen. Bedankt voor de tip wat betreft de ledenprijzen, we nemen u feedback mee.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Anoniem
10/10

Alleen maar positief. Prima wijnen, vlotte bezorging en adequate probleemafhandeling.

Sterke punten

Vooral de wijnuitleg, de wijnhuizen, informatie over de druiven(soorten), proefnotities, aanbiedingen en de voordeeltjes als premiumlid zijnde.

Verbeterpunten of tips

De aanbiedingen per post: mag wat mij betreft meer geclusterd worden zodat post daarover niet wekelijk maar in een lagere frequentie wordt verstuurd.
Misschien is het werken met een App handiger en kosten besparend.


Anoniem
10/10

Heel goede ervaring, wijnen geen teleurstellingen en verassend, verkoop medewerkers zeer correct .


pcm de jong
6/10

Goede bezorging. Irritante reclame. producten voor prijs matig.

Sterke punten

Snelle bezorging

Verbeterpunten of tips

Geen post en e-mail samen. Stop met 99 cent

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw beoordeling. U kunt ervoor kiezen om geen post of email meer te ontvangen. Omdat ik nu niet wat uw voorkeur heeft, adviseer ik u om contact op te nemen met onze klantenservice zodat ze dit direct naar uw wens in orde kunnen maken.
Telefoon: 0294 788 103
E-mail: contact@wijnbeurs.nl

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs


G van der Linden
7/10

Over het algemeen goed

Verbeterpunten of tips

Waar ik en meerdere mensen in mijn vriendenkring zich enorm aan ergeren, is het feit dat als ik niet lid ben, ik vaak 0,50 euro extra moet betalen per fles, dan bestel daarom ook nooit.
Tip: maak de fles 0,50 euro duurder en schaf het niet of wel lid zijn van de wijnbeurs af.
Gegarandeerd dat uw omzet enorm zal stijgen. Ik kan me niet voorstellen dat er niet meer mensen over klagen. Het kan ook zijn dat deze mensen gewoon niet bestellen en niets laten horen.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Leuk om te zien dat u over het algemeen tevreden bent en ook een waardevolle tip voor ons heeft. We nemen uw verbeterpunt mee ter overweging ter verbetering van onze service.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl