Reviews

8.7 / 10
6939 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.2/10
Bestelgemak
8.2/10
Snelheid levering
8.8/10
Info over verloop order
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Reactiesnelheid
8.6/10
After sales
8.1/10
Kwaliteit van de wijn
8.6/10

6939 Reviews

Gert Boonekamp
10/10

De wijnen die ik van De Wijnbeurs mocht betrekken voldoen aan de beschrijving in de aankondiging. Ze zijn bijzonder smaakvol en worden correct en onmiddelijk bezorgd.

Sterke punten

Kwaliteit/

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem
10/10

De wijnen zijn altijd van zeer goede kwaliteit, zoals ook mijn kennissen zeggen. De service is prima en goed verzorgd.

Sterke punten

De wijnbeurs kan vrij aardig hinten naar wijnen, die ik lekker vind. Dat is soms wel gemakkelijk.

Verbeterpunten of tips

Zou het niet weten


G.Langevoort
9/10

Heel goede ervaring. Goede oplossingen worden telefonisch aangereikt. Dat is ook de reden dat ik gestopt ben met anderen. Natuurlijk is ook de kwaliteit van de wijnen super belangrijk.

Sterke punten

Correcte aflevering en goede prijzen !


Anoniem
10/10

Goede ervaring, altijd op tijd leveren, je kunt de dag met tijd uitkiezen, ze verkopen goede wijnen en goed omschreven. Kortom heel tevreden met de Wijnbeurs, wij bestellen er heel graag.

Sterke punten

Levering, met indicatie v tijd en keuze, snelle reakties en qua webshop goede omschrijving van de wijn en vaak goede akties.

Verbeterpunten of tips

Misschien optie, dat er als je vaak besteld, ze een soort persoonlijk wijnaccount, waarin de nieuwe wijnen etc die bij jouw smaakprofiel passen, je erop geattendeerd wordt.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte mevrouw,

Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en vinden het leuk dat u ook zo’n originele tip voor ons heeft! We nemen dit mee ter verbetering van onze website.
Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Anoniem
10/10

Goed.

Sterke punten

Heldere informatie over aangeboden producten inclusief (en dat is zeer belangrijk) de datum tot wanneer de wijn bewaard kan worden.

Verbeterpunten of tips

Reclames/aanbiedingen niet versturen per post en per e-mail. Derhalve bestanden screenen. Kan stevige bezuiniging in operating cost opleveren.


Wouter Methorst
8/10

Goede ervaring


Jan Dunning
9/10

Uitstekend

Sterke punten

Goede service, afspraken over delevering kloppen altijd. Ook een compliment voor PostNL.
Prima prijs-kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Doorgaan zo


Anoniem
8/10

Levering altijd op tijd, goede kwaliteit

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Veel te veel reclamefolders in de bus


Anoniem
8/10

Makkelijk wijn bestellen.

Sterke punten

Soms goede aanbiedingen.

Verbeterpunten of tips

Bij alle wijnen staat een smaakbeschrijving die soms wat overdreven is. Daardoor kan een wijn soms tegenvallen.


Anoniem
8/10

Goede service met bezorgen aan huis. Tot nu toe kloppen de aanbevelingen met wat wij er van verwachten.

Sterke punten

De snelle thuisbezorging is erg fijn

Verbeterpunten of tips

Niet echt. Maar mogelijk de aan biedingen nog iets meer personificeren?