Reviews

8.7 / 10
6983 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.3/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Informatie op de website
8.3/10
Kwaliteit van de wijn
8.4/10
After sales
7.8/10

6983 Reviews

Anoniem
1/10

Aktie code voor de Wijnbeurs ontvangen als cadeautje van andere webwinkel. Wijnbeurs wilde deze niet verzilveren omdat wij ooit eerder bestelling bij hun hadden gedaan.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Als u al eerder via een andere webwinkel een actiecode heeft verzilverd bij wijnbeurs is het inderdaad niet mogelijk om nogmaals gebruik te maken van deze actie, ook al betreft het een andere code. Om verwarring te voorkomen staat dit ook in de voorwaarden van de betreffende actiecodes. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Yvonne Pelgrim
9/10

Ik ben zeer tevreden met de bestelde wijnen. Ben begonnen met de proefpakketten(aanrader !)
snelle duidelijke levering via PostNL en hele leuke aanbiedingen, die verder gaan dan de...

Sterke punten

De wijnen zijn erg goed van smaak

Verbeterpunten of tips

Ook van de rose een kleiner proefpakketje met 6 verschillende wijnen maken


Eric
1/10

Ik heb een bestelling gedaan op 25 april. Zou de volgende dag geleverd worden. Helaas!

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de levering niet goed is verlopen. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Anoniem
5/10

1e ervaring, informatieve site, zeer uitvoerige omschrijving van de kwaliteit van de wijn!
en dan de prijs, zoveel goedkoper kan haast niet!
Uiteindelijk blijk je gewoon de prijs te...

Sterke punten

informatief, verder nog geen ervaring met de overige service.


Anoniem
1/10

Wordt na contact en afzegging al weken 3 x per dag door call center van wijn beurs gebeld. Ook 3 voicemails achterlatend waardoor ik serieuze vm mis.
Laatste wijn was trouwens niet ok licht...


Peter Korenhof
1/10

Na jarenlang goede klant geweest te zijn, ontving ik drie dozen Don Mendo die waardeloos waren. En dan gaan ze ineens moeilijk doen met terug betalen. Ik bestel voortaan wel bij de concurrentie.


Harkink
7/10

Prima producten met hele mooie omschrijvingen van Franz Lampe


Willem van Bavel
10/10

Prettig klantvriendelijk en -service gericht bedrif

Sterke punten

Welke wijn ook wordt besteld, alle wijnen zijn zondermeer heerlijk.


Anoniem
8/10

Een paar keer wijn besteld. Het blijft een gok zonder te proeven, maar prima wijn ontvangen.
Vlotte levering.

Sterke punten

Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem
9/10

Goed en gevarieerd aanbod van wijn met soms aantrekkelijke aanbiedingen

Sterke punten

Correcte afhandeling en goede logistiek

Verbeterpunten of tips

Laat mensen kiezen tussen het krijgen van aanbiedingen via de E-mail en via de post. Nu krijg ik alles dubbel zonde van het papier en de portokosten