Reviews

8.7 / 10
6982 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.8/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.2/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Informatie op de website
8.2/10
Kwaliteit van de wijn
8.3/10
After sales
7.7/10

6982 Reviews

Anoniem
5/10

Ik heb nog geen ervaring met dit bedrijf

Sterke punten

mooie layout van de site

Verbeterpunten of tips

de site is niet te bedienen het springt alle kanten op en de zoekfunctie is ver onder de maat


C. Guijt
5/10

Ik wil wijn bestellen. In het winkelmandje zitten een aantal wijnen. Ik wil de aantallen veranderen. Dat krijg ik op de site niet voor elkaar


Anoniem
5/10

Heerlijke wijn maanverlichte te duur , 7.50 moet genoeg zijn . Elting a


hombre viejo
3/10

MANIERI MONFERRATO?? ooit besteld, maar was duidelijk niet goed!
Is NU plotseling van de website verdwenen EN OOK uit mijn bestelhistorie!!
Waar blijf je dan met reclameren?

Sterke punten

MOOIE PRAATJES!!

Verbeterpunten of tips

EERLIJK BLIJVEN!

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de Manieri Monferrato niet naar verwachting is. Deze wijn staat niet meer op de website omdat hij is uitverkocht. Ook al staat de wijn niet meer op de website u kunt wel gebruik maken van de 100% proefgarantie. We zullen spoedig contact met u opnemen,

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Cees
2/10

Verkopen wijn die over de houdbaarheidsdatum zijn en zijn te beroerd om op zijn minst excuses aan te bieden

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de wijn niet naar wens was, dit uiteraard niet de bedoeling. Excuses hiervoor. U kunt altijd gebruik maken van de 100% proefgarantie.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Reinier
10/10

Prima voorlichting, ruime keus, beheersbare prijzen, correcte levering.

Sterke punten

De voorlichting

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

bedankt voor uw review. Leuk om te horen dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Hanneke
10/10

Al jaren een uitstekende ervaring!

Sterke punten

Voortreffelijke wijnen met prima prijzen.

Verbeterpunten of tips

-

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte mevrouw,

bedankt voor uw positieve review. Leuk om te horen dat u tevreden bent over de wijnen.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Frank dijkstra
1/10

Jammere service.

Aktie code voor de Wijnbeurs ontvangen als cadeau van andere webwinkel( via sovendus)., maar de Wijnbeurs wilde deze niet verzilveren omdat wij ooit eerder bestelling...

Verbeterpunten of tips

Klantvriendelijkheid

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Als u al eerder een Sovendus actiecode heeft verzilverd is het inderdaad niet mogelijk om nog een andere Sovendus Actiecode te verzilveren. Dit staat ook in de voorwaarden van de actiecode. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


A. Aertsen
9/10

Topwijnen voor een scherpe prijs, zowel wit als rood. Wordt keurig 1 of 2 dagen later gratis op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Medewerkers aan de telefoon zeer vriendelijk, behulpzaam en...

Sterke punten

Ruime keuze, prijs, (gratis) thuis bezorging.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem
1/10

Aktie code voor de Wijnbeurs ontvangen als cadeautje van andere webwinkel. Wijnbeurs wilde deze niet verzilveren omdat wij ooit eerder bestelling bij hun hadden gedaan.

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Als u al eerder via een andere webwinkel een actiecode heeft verzilverd bij wijnbeurs is het inderdaad niet mogelijk om nogmaals gebruik te maken van deze actie, ook al betreft het een andere code. Om verwarring te voorkomen staat dit ook in de voorwaarden van de betreffende actiecodes. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl