Reviews

8.7 / 10
6986 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.3/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Informatie op de website
8.3/10
Kwaliteit van de wijn
8.3/10
After sales
7.7/10

6986 Reviews

Pascal
1/10

Ooit bestelde ik hier een keer wijn en ik wordt nu keer op keer door dit bedrijf onder werktijd gebeld dat ze weer zo'n enorm fantastische aanbieding voor me hebben. Elke keer heb ik ze nadrukkelijk...

Sterke punten

GEEN!!

Verbeterpunten of tips

Stop met die idiote marketing en laat mensen met rust!!


Henk
10/10

Prima wijnen,mooi assortiment en bezorgservice goed. Voor herhaling vatbaar.


Anoniem
8/10

Uitstekend

Sterke punten

Goede wijnen voor redelijke prijzen en prima informatie

Verbeterpunten of tips

Wat mij betreft mag de hoeveelheid direct mail wel een paar tandjes minder. Het begint een ergernis te worden.


A.post
1/10

Zeer slechte bezorging.voorvverjaardagsfeestje 2 dozen op tijd besteld.1doos van de twee bestelde dozen is bezorgd bij buren op de dag na het feestje . Geen briefje in de bus.andere doos is 4 dagen...

Verbeterpunten of tips

Beter verpakkingsmateriaal. Goede afspraken met bezorgbedrijf. Dus briefje in de bus wanneer niet aanwezig blijkt te zijn. Geen hoge verwachtingen scheppen dat het de volgende dag wordt bezorgd. Ipv 2 dagen later.geef vastr klant ,als je ze wilt behouden, een tegemoetkoming


Anoniem
5/10

Ik heb nog geen ervaring met dit bedrijf

Sterke punten

mooie layout van de site

Verbeterpunten of tips

de site is niet te bedienen het springt alle kanten op en de zoekfunctie is ver onder de maat


C. Guijt
5/10

Ik wil wijn bestellen. In het winkelmandje zitten een aantal wijnen. Ik wil de aantallen veranderen. Dat krijg ik op de site niet voor elkaar


Anoniem
5/10

Heerlijke wijn maanverlichte te duur , 7.50 moet genoeg zijn . Elting a


hombre viejo
3/10

MANIERI MONFERRATO?? ooit besteld, maar was duidelijk niet goed!
Is NU plotseling van de website verdwenen EN OOK uit mijn bestelhistorie!!
Waar blijf je dan met reclameren?

Sterke punten

MOOIE PRAATJES!!

Verbeterpunten of tips

EERLIJK BLIJVEN!

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de Manieri Monferrato niet naar verwachting is. Deze wijn staat niet meer op de website omdat hij is uitverkocht. Ook al staat de wijn niet meer op de website u kunt wel gebruik maken van de 100% proefgarantie. We zullen spoedig contact met u opnemen,

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Cees
2/10

Verkopen wijn die over de houdbaarheidsdatum zijn en zijn te beroerd om op zijn minst excuses aan te bieden

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de wijn niet naar wens was, dit uiteraard niet de bedoeling. Excuses hiervoor. U kunt altijd gebruik maken van de 100% proefgarantie.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Reinier
10/10

Prima voorlichting, ruime keus, beheersbare prijzen, correcte levering.

Sterke punten

De voorlichting

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

bedankt voor uw review. Leuk om te horen dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl