Reviews

8.7 / 10
6970 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.2/10
Bestelgemak
8.2/10
Snelheid levering
8.8/10
Info over verloop order
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.7/10
Reactiesnelheid
8.6/10
After sales
7.8/10
Kwaliteit van de wijn
8.4/10

6970 Reviews

Anoniem
5/10

1e ervaring, informatieve site, zeer uitvoerige omschrijving van de kwaliteit van de wijn!
en dan de prijs, zoveel goedkoper kan haast niet!
Uiteindelijk blijk je gewoon de prijs te...

Sterke punten

informatief, verder nog geen ervaring met de overige service.


Anoniem
1/10

Wordt na contact en afzegging al weken 3 x per dag door call center van wijn beurs gebeld. Ook 3 voicemails achterlatend waardoor ik serieuze vm mis.
Laatste wijn was trouwens niet ok licht...


Peter Korenhof
1/10

Na jarenlang goede klant geweest te zijn, ontving ik drie dozen Don Mendo die waardeloos waren. En dan gaan ze ineens moeilijk doen met terug betalen. Ik bestel voortaan wel bij de concurrentie.


Harkink
7/10

Prima producten met hele mooie omschrijvingen van Franz Lampe


Willem van Bavel
10/10

Prettig klantvriendelijk en -service gericht bedrif

Sterke punten

Welke wijn ook wordt besteld, alle wijnen zijn zondermeer heerlijk.


Anoniem
8/10

Een paar keer wijn besteld. Het blijft een gok zonder te proeven, maar prima wijn ontvangen.
Vlotte levering.

Sterke punten

Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem
9/10

Goed en gevarieerd aanbod van wijn met soms aantrekkelijke aanbiedingen

Sterke punten

Correcte afhandeling en goede logistiek

Verbeterpunten of tips

Laat mensen kiezen tussen het krijgen van aanbiedingen via de E-mail en via de post. Nu krijg ik alles dubbel zonde van het papier en de portokosten


Anoniem
9/10

Heel goed

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Nee


Erik Gerritzen
3/10

In de jaren 90 was ik nog heel enthousiast, maar eigenlijk bestel ik nu al jaren niet meer. De dol-enthousiaste beoordelingen van veel wijnen zijn volkomen onzin, evenals het strooien met medailles....

Sterke punten

bestelgemak

Verbeterpunten of tips

Stoppen met volslagen onzinnige beoordelingen van wijnen die dat vaak niet waard zijn. En dan vaak ook altijd dezelfde, veelal misplaatste, bewoordingen. Op een gegeven moment kun je de recensies van de wijnbeurs wel dromen en bekruipt je het gevoel dat de wijnen allemaal hetzelfde zijn.
Heb zelfs een keer wijn gedronken (Saint-Emilion) waarvan ik me ernstig afvroeg of dit ook wel daadwerkelijk in de fles zat!

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer Gerritzen,

Dank voor uw review. Spijtig om te horen dat u niet meer bij ons bestelt. Al onze wijnen worden nog steeds blind geselecteerd, waarbij de kwaliteit altijd voorop staat.

Ik hoor graag in welke wijnen u specifiek teleurgesteld was. Het beeld dat wij vooral restantpartijen zouden slijten is pertinent onjuist, en komt waarschijnlijk meer voort uit frustratie van desbetreffende slijters.

Wij vergelijken jaarlijks blind onze wijnen met die van de concurrentie waaronder Gall&Gall, en elk jaar zijn we weer trots op de opvallend goede kwaliteit-prijsverhouding van onze wijnen. Overigens kunt u zich onderaan elke email die u ontvangt gewoon uitschrijven. Graag ontvang ik uw adresgegevens op onderstaand mailadres, ik stuur u graag een fles La Pauline zodat u zelf kunt oordelen over de kwaliteit.

Met vriendelijke groet,
Jim James
Accountmanager
De Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl


Anoniem
5/10

Levering en kwaliteit in orde. Maar zoals andere klanten al vermelden: na de bestelling word je gestalkt. Als je je afmeldt voor de mail krijg je reclame in de brievenbus waarvoor je je niet kunt...

Sterke punten

Wijn op tijd geleverd

Verbeterpunten of tips

Zie boven

Reactie de Wijnbeurs:

Geachte heer,

Bedankt voor uw review! Ik heb u bij deze uitgeschreven voor het ontvangen van uitingen via de email en de post.

Met vriendelijke groet,

Jim James
Account Manager de Wijnbeurs
jjames@wijnbeurs.nl