7.6/10
6.8/10
7.8/10
7.8/10
7.2/10

Waardeloos ophangsysteem en 88 vlaggetjes ipv 100, mooie kleuren op de kaart wel (de blauwtinten) maar sommige plaatsen zijn niet te lezen op canvas, ook zat er een schadevlekje op rond Antarctica

Roos

Snelle levering en super kwaliteit!

- Snel leverbaar
- Goede service
- Kwaliteit ook goed!

Hennie

Kwaliteit kaart is slecht

Geen sterke punten

Kwaliteit prijs verhousing is slecht het product is niet netjew afgewerkt . De kaart is bovenaan gedeeltelijk over de stok heen geplakt. Zonde van de kaart de afmetingen zijn niet zoals deze op... Kwaliteit prijs verhousing is slecht het product is niet netjew afgewerkt . De kaart is bovenaan gedeeltelijk over de stok heen geplakt. Zonde van de kaart de afmetingen zijn niet zoals deze op de site stonden.
Ben blij dat ik niet de volle mep heb betaald en via vakantieveiling een redelijke korting heb. De originele prijs is veel te hoog. Ik zal hier een volgende keer niet weer bestellen

Cindy

Superfijn. Op de site werd aangegeven dat we op 5 werkdagen moesten rekenen voor bezorging. Maar onze canvas was er binnen 2 dagen.
Super! Toen ik een mail stuurde omtrent de verzending werd...
Super! Toen ik een mail stuurde omtrent de verzending werd er ook direct gereageerd.
Tot slot, vinden we de wereldkaarten gewoon erg leuk!

Zie hierboven.

Enige verbetertip is om niet op te schrijven op de site vanaf 9.95. Alles behalve een poster komt veel duurder uit. Dat geeft een vertekenend beeld.

Overzichtelijk en ruim aanbod. Goed te vinden op internet.

Duidelijke informatie. Bestelgemak.

Track and trace werkte niet

Drs Adriaan van Geest

Leuk product; niet goedkoop

Mooi uitgebreid assortiment

Vooral de 40 x 60 kaarten zijn echt te duur

Celik

Duidelijk

Vooralsnog niet van toepassing

Vriendelijk geholpen

Goed geholpen met een fout in mijn kortingscode.

Geen verbeterpunten; goed geregeld!

F.G. van Oostveen

Een mooie landkaart uitgezocht voor aan de muur en besteld , voldoet aan alle verwachtingen

duidelijke website , veel keuze en snelle levering

Bij verzending een mail sturen dat het product verzonden is , eventueel met een track en trace code

Chayenne Smorenberg

Goede en snelle service! Erg tevreden met het product wat ik besteld heb !

Snelle bezorging