7.6/10
7.8/10
7.8/10
7.2/10

W. Kolthof

Jullie hebben per direct een nieuw product toegestuurd waarbij één van mijn klachten verholpen is, maar gaan niet in op mijn 2e klacht. Die klacht heb ik eveneens bij het 2e geleverde product. Jullie hebben per direct een nieuw product toegestuurd waarbij één van mijn klachten verholpen is, maar gaan niet in op mijn 2e klacht. Die klacht heb ik eveneens bij het 2e geleverde product.
Overigens schiet de levering door DHL te kort; ik heb het product af moeten halen bij een sorteercentrum op afstand, aangezien ik inzake mijn werk bij 2 leverpogingen afwezig was op mijn adres.

Schitterende voorbeeld weergaven op de site. Vlotte levering & klantenservice

De voorbeeldweergaven komen niet overeen met het geleverde product

Mark Diepeveen

Klantvriendelijk

Bereikbaarheid.

Prima geregeld. Snelle service en mooie kaarten!

Goede prijs

nee

Jeannette

Snel en super mooie kwaliteit. Heel erg blij mee!!

Duidelijk en makkelijk te bestellen op de site

De vlaggetjes gelijk bij het schilderij doen. Nu zijn het twee aparte leveringen.

M. Blok

Snelle en correcte afhandeling. Veel keuzes!

Klantenservice bijzonder vriendelijk en meteen antwoord om mijn vraag!

Bevestiging van bestelling is niet per mail ontvangen.

Frank Rozeboom

Aanschaf van producten via kortingsvoucher gekocht online bij Ibood. Problemen met verzilveren van de vouchers uitstekend opgelost door customer support (Danny van Tetering).

Helaas...

Helaas was de verdere afwikkeling niet zo plezierig. De producten zijn inmiddels geleverd maar van verzending is geen melding gemaakt. We waren thuis op het moment van bezorging maar hadden de zending ook makkelijk kunnen missen doordat er geen notificatie was gegeven.

Bij 1 van de drie wereldkaarten ontbraken twee gaten (linksonder en rechtsboven) waardoor we zelf in het plexiglas moesten boren.

Bij 1 van de wereldkaarten was de foto welke an de achterzijde geplaatst is aan de rand al beschadigd bij uitpakken, deze heeft bij het plaatsen op het plexiglas blijkbaar niet goed gehecht.

Er is een goede productkeuze met verschillende stijlen die goed passen een modern interieur. De kortingsactie online en zeker de uitstekende customer service nodigt uit om de e-store nog eens te... Er is een goede productkeuze met verschillende stijlen die goed passen een modern interieur. De kortingsactie online en zeker de uitstekende customer service nodigt uit om de e-store nog eens te bezoeken of aan te bevelen bij derden.

Stuur een mail als de verzending verstuurd is met Track en trace.
Stuur een mail als de verzending verstuurd is met Track en trace.
Doe zelf de QA van de producten. Het lijkt erop of de productie uitbesteed is aan derden en dat vanuit deze onderaannemer producteb gelijk verstuurd worden naar de klant.

In ieder geval is er geen of onvoldoende grip of controle op de kwaliteit. Een wereldkaart van het formaat die wij besteld hebben kost normaal enkele honderden Euro's, hiervoor verwacht je topkwaliteit. Dus met goed afgewerkte gaten en een perfecte en onbeschadigde afbeelding.

Ordered a worldmap recently. Was delivered within a week. Very happy with the service

easy to order

Ability to track the order will be appreciated.

Veel keuze op een duidelijke website. Vlotte levering.

Veel keuze. Close-up van gekozen kaart beschikbaar.

Online betalen met bankcontact zou een plus zijn.

Leon

Goede website en producten, wel prijzig

Duidelijk zoeken

Betere vergelijkmogelijkheden, plus en minpunten van elk type kaart ( materiaal)

Goed en snel

Duidelijke foto's op site, je weet wat je koopt