7.6/10
6.8/10
7.8/10
7.8/10
7.2/10

Ik heb voor Kerst een wereldkaart besteld. Keurig afgeleverd in een koker binnen 5 werkdagen

Duidelijk aangegeven wat de verschillende mogelijkheden zijn met daarbij de verschillen in prijzen.

niet van toepassing. Voor mij is de website duidelijk en was er een prima aanbieding

robert hogenbirk

Produkt uitstekend ontvangen

mijn pakket was niet tevolgen via track en trace
was toevallig thuis toen de pakket bezorger het kwam aanbieden

Marije

Snelle service en een mooi product! Wereldkaart op kurk bestrld, erg blij mee!

Goede ervaring met bestellen van een stadskaart op de website en poster is goed aangekomen.

Mooie website met veel keus en soorten kaarten. Makkelijk om alles te vinden.

In de bevestiging email van mijn bestelling stond: "Wij zullen uw product binnen 5 werkdagen verzenden.
Zodra uw pakket verzonden is, sturen wij u een verzendbevestiging." Maar ik heb geen verzendbevestiging ontvangen. Wel is het packet goed aangekomen en redelijk op tijd. Dus verder was het geen issue, maar het zou wel handig geweest zijn.

Jammer dat ik probleem zelf moest iitzoeken. Anders goede en snelle levering. Pakje bij overburen bezorgd aangezien wij niet aanwezig waren

Enorm vlugge levering vanuit buitenland

Een mail gestuurd met een vraag, nooit antwoord gekregen

Prima, alleen jammer van de lange levertijd (6 dagen). Besteld op 30 november, maar kwam op 6 december, te laat voor Sint.... Print is verder heel mooi, goed verstuurd ook.

Kortere levertijd en meer info over verwachte leverdatum

Wendie Janssen

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering.

Er zou een email gestuurd worden wanneer de bestelling verzonden zou zijn, maar ik heb hier geen bericht over ontvangen.

Prima, hoewel communicatie beter kan.

Duidelijke informatie op de site.

Ja, ik kreeg bijv. geen mailtje dat de bestelling verzonden was.

Heel goed, jammer alleen dat juist de kaart dat ik heb besteld geen ophang systeem heeft.

Mooi duidelijk fotos

Gelijk de ophang systeem mee leveren

Ben tevreden met de bestelling, echter jammer dat het product in een verpakking zit waarop staat wat er in zit.
Degene aan wie ik het cadeau wilde geven heeft het aangepakt van de postbezorger echter het is dus geen verrassing meer.

Snelle levertijd

verpakking zonder opschrift van wat er in zit