Reviews

8.5 / 10
2398 beoordelingen
Schrijf beoordeling

92% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.4/10
Info over verloop order
8.4/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.4/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
8.2/10

2398 Reviews

Jirin romy

8/10

Mooi website en simpel,rappe levering zal hier zeker nog bestellen

Sterke punten

Pakketje rap in huis

Verbeterpunten of tips

Exacte leveringsdatum in mail als je iets besteld


Kleinzaaltink

10/10

Goede ervaring we miste iets en na een mail is het gelijk opgestuurd ??

Sterke punten

Goede service

Verbeterpunten of tips

Geen tips


Thorsten Koza

10/10

Top kwaliteit

Sterke punten

Product omschrijving is top

Verbeterpunten of tips

Nu ff niet


Glenn

10/10

Zeer overzichtelijke website waardoor je alles makkelijk vind en het makkelijk kan bestellen. Zeer snelle levering.

Sterke punten

Zeer overzichtelijke website
Zeer snelle bezorging
Goede communicatie omtrent de bestelling

Verbeterpunten of tips

Keep up the good work!


Joël Offermans

8/10

Prima website, makkelijk en overzichtelijk.

Sterke punten

Mooi gecategoriseerd

Verbeterpunten of tips

Aanbiedingen staan door elkaar heen


J

8/10

Prima

Sterke punten

Alles

Verbeterpunten of tips

Geen


Nick

7/10

Leuk bedrijf! Snelle levering , alleen was het kommetje wat op de Waterpijp wel een beetje kapot maar heb dat kunnen fixen dus heb het niet hoeven retournen!

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Misschien volgende keer iets beter in pakken


Janice

1/10

Koop hier niet, tenzij je opgelicht wilt worden

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard. Sedert 7 juni 2021 een bestelling boven de 40 euro besteld en tot op heden nog steeds niks gekregen. Heb al verschillende pogingen gewaagd om in contact te... Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard. Sedert 7 juni 2021 een bestelling boven de 40 euro besteld en tot op heden nog steeds niks gekregen. Heb al verschillende pogingen gewaagd om in contact te komen met de klantenservice om te vragen wat de status van mijn bestelling is. Ik heb maar 1 keer een reactie teruggekregen dat ze het pakket opnieuw zullen opsturen, daarna nooit meer wat vernomen.

Uiteindelijk vorige week een ultimatum gegeven dat ik mijn geld terug wil als ik deze week (21 juni) mijn bestelling niet krijg en nog steeds geen reactie. Ik ben persoon die snel slechte reviews geeft, maar dit is een echte NO-GO!


Kat

1/10

After I payed my order I got a Mail that it got cancelled. My money is gone and I still didn’t get the product , or even a reaction on my calls and emails. ? Never had such a bad experience by a... After I payed my order I got a Mail that it got cancelled. My money is gone and I still didn’t get the product , or even a reaction on my calls and emails. ? Never had such a bad experience by a “serious” company.

Sterke punten

Nothing

Verbeterpunten of tips

Take every of your customers serious !


Jelle Vandael

10/10

Bezorgtijd is super top maar 12u wachten ongeveer en je hebt het al in huis en webstite is goed gemaakt iedereen kan ermee gemakkelijk werken en kwaliteit van materiaal is heel goed hoe het ook... Bezorgtijd is super top maar 12u wachten ongeveer en je hebt het al in huis en webstite is goed gemaakt iedereen kan ermee gemakkelijk werken en kwaliteit van materiaal is heel goed hoe het ook bezorgd word is waterpijp of wat dan ook heel goed bescherm voor schade en goed verpakt beste die ik nu toe heb gehad zo mogen er meer van zijn

Sterke punten

alles is goed

Verbeterpunten of tips

er is niks te verbeter