Reviews

9.3 / 10
783 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Info over verloop order
9/10
Snelheid levering
9.1/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
8.8/10
After sales
9.1/10

783 Reviews

Roza Gouweleeuw

8/10

Snelle service, erg blij met onze elektrische openhaard. werden goed op de hoogte gebracht van de levering.

Sterke punten

snelle service, klantvriendelijkheid

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Hoofddorp


Jack Wiggers

10/10

Prima ervaring met Warmtestore, vanaf eerste bezoek showroom tot en met plaatsing zeer professioneel.

Sterke punten

Mooie overzichtelijk showroom. Bij entree showroom direct vriendelijk ontvangen door de receptioniste.
Je kan eerst even rustig rondkijken. Het advies is deskundig. Laten de klant in hun...
Mooie overzichtelijk showroom. Bij entree showroom direct vriendelijk ontvangen door de receptioniste.
Je kan eerst even rustig rondkijken. Het advies is deskundig. Laten de klant in hun waarde.
Indien gewenst direct een duidelijke offerte.

Verbeterpunten of tips

Geen

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Smilde ,Provincie Drenthe


Ron H.

10/10

Warmtestore heeft een grote mooie showroom, waar uiteenlopende modellen te zien zijn. We zijn prettig en goed geadviseerd door Jeroen, over de mogelijkheden voor een nieuwe moderne houthaard.... Warmtestore heeft een grote mooie showroom, waar uiteenlopende modellen te zien zijn. We zijn prettig en goed geadviseerd door Jeroen, over de mogelijkheden voor een nieuwe moderne houthaard. Diverse opties doorgesproken, inclusief mogelijkheden qua ombouw, rookafvoer, veiligheid, etcetera.

Sterke punten

- Goede adviezen door vriendelijk personeel
- Snelle reactietijden per mail en telefonisch
- Komen afspraken na
- Nette montage en dito afwerkingsniveau (sausklaar)

Verbeterpunten of tips

- tot op heden geen opmerkingen.

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Bilthoven


Harry Klinkhamer

9/10

Gisteren (17 april 2019) is bij ons door Warmtestore een gashaard ( de Dru Maestro 80/3-Eco Wave) geplaatst. Wij zijn hier zeer tevreden over. De prijs is erg concurrerend en de mensen hebben zeer... Gisteren (17 april 2019) is bij ons door Warmtestore een gashaard ( de Dru Maestro 80/3-Eco Wave) geplaatst. Wij zijn hier zeer tevreden over. De prijs is erg concurrerend en de mensen hebben zeer netjes gewerkt. Alle lof hiervoor.
Het is overigens al de tweede keer dat wij met Warmtestore in zee zijn gegaan. Ook de eerste keer waren wij erg tevreden.
Kortom: wij kunnen Warmtestore ten zeerste aanbevelen.
Harry Klinkhamer. Utrecht

Sterke punten

Zeer concurrerend in prijs, geen vooruitbetaling en keurige installatie.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Utrecht


Anoniem

10/10

Wat met name opvalt bij de eerste kennismaking is de technische kennis over zowel het product als de installatie. De samenwerking welke Warmtestore heeft met een meubelmaker waardoor alles in één... Wat met name opvalt bij de eerste kennismaking is de technische kennis over zowel het product als de installatie. De samenwerking welke Warmtestore heeft met een meubelmaker waardoor alles in één hand blijft hebben wij als een groot voordeel gezien. De installatie was nauwkeurig, vakkundig en vooral schoon/ netjes. Het eindresultaat is er ook zeker naar.

Sterke punten

Vakkundig, schoon en netjes. Alsof het een kachel/ meubel was welke ze in hun eigen huis plaatsten.

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Woonkamer

Reactie Warmtestore.nl:

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon t.w.v. €75,- na het schrijven van een beoordeling op onze website! Bedankt namens ons hele team! Ook kans maken op een dinerbon t.w.v.... Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon t.w.v. €75,- na het schrijven van een beoordeling op onze website! Bedankt namens ons hele team! Ook kans maken op een dinerbon t.w.v. €75,-? Schrijf een beoordeling over uw ervaring met ons bedrijf en elk begin van de maand maken wij de winnaar bekend.


Prosman

10/10

Halverwege maart ben ik hier in de showroom geweest. Na een warm onthaal kon er direct een (vrijblijvende) offerte gemaakt worden. Nadat we met de prijs zijn overeengekomen is de gashaard vorige... Halverwege maart ben ik hier in de showroom geweest. Na een warm onthaal kon er direct een (vrijblijvende) offerte gemaakt worden. Nadat we met de prijs zijn overeengekomen is de gashaard vorige week al geplaatst door vakkundige mensen. Dat mag ook weleens gezegd worden! Alle lof voor de verkoper en de installateurs.

Sterke punten

Deskundigheid, snelle reactie per mail, korte plaatsingstermijn

Verbeterpunten of tips

N.v.t.

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Lelystad


Ans Roozemaal

10/10

Snelle offerte

Sterke punten

Snelle levering, mooi product

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem

10/10

Wij hebben een Skope 235R inbouwhaard gekocht. Prima bedrijf, deskundig advies en ook de levertijd zoals afgedproken. De haard diezelfde dag nog gemonteerd. Werkt uitstekend. Ziet er erg mooi... Wij hebben een Skope 235R inbouwhaard gekocht. Prima bedrijf, deskundig advies en ook de levertijd zoals afgedproken. De haard diezelfde dag nog gemonteerd. Werkt uitstekend. Ziet er erg mooi uit.
Warmtebron is een uitstekende club. Ik zou ze zeker aanbevelen.

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Schiedam


Van dijk

8/10

Is goed en netjes verlopen

Sterke punten

Goed te bereiken

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Woerden


Anoniem

10/10

Top

Sterke punten

Heel veel keuze en super verkoopster

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Urk