99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Deskundigheid
9.3/10
Snelheid afhandeling
9.1/10
Communicatie
9.2/10
Melden van de schade
9/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Telefonische bereikbaarheid
9.2/10
Betrokkenheid
9.4/10

74 Reviews

Pieter van den Wittenboer
10/10

Mijn ervaringen met Vugts Verzekeringen zijn heel positief. Zowel op het gebied van verzekeringen als hypotheken.

Sterke punten

Inhoudelijk zeer sterk. Bij Vugts weten ze waar het over gaat. De inhoudelijke kennis lijkt "paraat" aanwezig.

Verbeterpunten of tips

Er zulle zeker verbeterpunten zijn, maar ik weet ze vanuit mijn ervaring niet te noemen.


Familie Coort
10/10

Met Vugts zijn we zeer tevreden, maar de afhandeling door ARAG zijn we niet tevreden over.


Mettler
9/10

Tevreden

Sterke punten

Mee werkend en denkend

Verbeterpunten of tips

Nee


Bij u bekend
6/10

Wel goed maar moest drie weken wachten

Reactie Vugts Verzekeringen - Hypotheken - Pensioenen:

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
Uw auto raakte beschadigd bij de hevige storm van 18.01.2018. U heeft bij de reparateur van uw auto inderdaad erg lang moeten wachten op de reparatie van uw auto. We hadden daar ook telefonisch contact over met u.
Het schadebedrag hebben wij op 07.02.2018, direct na ontvangst van de nota, overgemaakt aan uw reparateur. Mocht u niet tevreden zijn over de reparateur van uw auto, staat het u uiteraard vrij om, bij een eventuele volgende schade, een andere reparateur te kiezen. Kiest u dan echter wel wederom voor een Schadegarant-herstelbedrijf, waarbij er een vervangende auto beschikbaar is.


Agnes en Bart Termeer .
1/10

Al drie generaties ( 50 jaar ) met een totaalpakket bij Vugts verzekerd . In ons geval heeft Vugts gewoon achterwege gelaten ( vergeten ) om de veroorzaker en de verzekeraar aansprakelijk te stellen...

Sterke punten

Altijd wel gehad maar dat is nu wel over .

Verbeterpunten of tips

Zaken afwikkelen zoals men dat mag verwachten van de gebroeders Vugts . Niet zoals men het bij ons heeft aangepakt .

Reactie Vugts Verzekeringen - Hypotheken - Pensioenen:

U heeft een claim op de verzekeringsmaatschappij van de Vereniging van Eigenaren (VvE), waar uw appartement deel van uit maakt. Deze verzekering loopt niet bij ons, zoals u bekend. Wij hebben u echter wel geholpen bij de correspondentie over deze schade en hier uitvoerig met u over gesproken. Geruime tijd terug is de schade door een expert vastgesteld. Voor zover ons bekend is het vastgestelde schadebedrag beschikbaar om te worden uitgekeerd.

Indien u van mening bent dat uw schade hoger is dan hetgeen door de expert is vastgesteld, kunnen we het dossier indienen op uw rechtsbijstandverzekering.

Helaas kunnen wij bij deze schade inderdaad niet meer voor u betekenen.


A. DE LEZENNE COULANDER
10/10

Korte lijnen. Een keer uitleggen. Binnen zeer korte tijd bericht. Prima.

Sterke punten

Kennis van zaken

Verbeterpunten of tips

Geen


Esther Sidler
10/10

Alleen maar lof. Na een brand waarbij bijna alles verloren is gegaan stonden ze ons altijd bij. En we hebben veel contact gehad door de situatie. Andre was er voor ons. En begeleide ons. Was er ook...

Sterke punten

Altijd bereikbaar. Zelfs s avonds direct na de brand kon ik hem bellen en stelde ons gerust.

Verbeterpunten of tips

Geen


Bertwin Brouwer
10/10

Altijd prima in orde. Nemen veel werk uit handen. Persoonlijk en aandachtig.

Sterke punten

Duidelijk en overzichtelijk. Goed advies, door persoonlijk contact.


van den Boomen / petersen
10/10

Zeer goede ervaringen.
Adequaat , klantvriendelijk en snel

Sterke punten

Goede dienstverlening gebaseerd op vertrouwen in en op de klant.

Verbeterpunten of tips

Als het goed is, is het goed


Anoniem
8/10

Persoonlijk

Sterke punten

Naast schade-afhandeling ook gekeken naar volledige inboedelverzekering.