Reviews

8.4 / 10
779 beoordelingen
Schrijf beoordeling

90% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.2/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Informatie op de website
8.6/10
After sales
8.2/10
Kwaliteit van het product
8.6/10

779 Reviews

Jenny

1/10

Slecht

Sterke punten

Geen


Linda Buitelaar

4/10

Levering te laat

Sterke punten

Op zich goed haar


Anoniem

1/10

Oplichters !!!! HIER NIET MEER BESTELLEN !!! Je ontvangt je extensions niet meer !!!!!

Sterke punten

In januari extensions besteld die nooit ontvangen zijn! Geen reactie op mail, chatbericht etc. en geen geld meer terug.


Tamara

2/10

Heel slecht! 8 januari 2020 mijn extensions besteld. Ik heb nog steeds niets ontvangen en ook helemaal geen reacties gehad op al mijn mails en berichten. Order inmiddels geannuleerd en zit nog... Heel slecht! 8 januari 2020 mijn extensions besteld. Ik heb nog steeds niets ontvangen en ook helemaal geen reacties gehad op al mijn mails en berichten. Order inmiddels geannuleerd en zit nog steeds te wachten op teruggave van mijn geld wat ik heb betaald. Ik vind dit zo onprofessioneel en ongepast. Je mag verwachten dat ze dit netjes oplossen maar nee hoor.. ik ben behoorlijk pist hierover en wil mijn geld terug.

Sterke punten

Geen


Anoniem

1/10

Ik heb 7 januari j.l een bestelling gedaan maar tot heden nog steeds niks ontvangen .
Heb meerdere malen een mail gestuurd en geprobeerd telefonisch contact te krijgen maar geen reactie 😬

Sterke punten

Website goed


Anoniem

8/10

Lan geduurd met versturen

Sterke punten

Precies product wat ik besteld heb, netjes verpakt


Anoniem

6/10

Levering duurt lang

Sterke punten

Prijs/kwaliteit van extensions is prima


Anoniem

6/10

Communicatie kan beter krijg niet altijd snel reactie op de mail, en kan ze ook telefonisch niet bereiken

Sterke punten

Klantvriendelijk


Anoniem

1/10

Clips voor extensions besteld 7 december en 14 december nog niks ontvangen.

Sterke punten

Niet


La’ Bell design

10/10

Ik heb een bestelling gedaan, die in de 1e plaats langer duurde dan gezegd wordt. Hierover ben ik niet geïnformeerd, heb zelf moeten mailen. Dan ontvang je eindelijk je bestelling en voldoet deze... Ik heb een bestelling gedaan, die in de 1e plaats langer duurde dan gezegd wordt. Hierover ben ik niet geïnformeerd, heb zelf moeten mailen. Dan ontvang je eindelijk je bestelling en voldoet deze totaal niet. Ik heb een mail gestuurd, telefonisch onbereikbaar en geen antwoord op mijn mail

Sterke punten

Geen