Reviews

9.3 / 10
1481 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Info over verloop order
9.4/10
Snelheid levering
9/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Informatie op de website
9.2/10
After sales
9/10

1481 Reviews

Spaander

8/10

Mooie deur voor een mooie prijs. Vriendelijke chauffeur en goede service!

Sterke punten

Goede service en netjes op tijd geleverd.


allegra

10/10

Prima netjes geleverd


Carla

10/10

Een fijn bedrijf met een zeer vriendelijke service

Sterke punten

Informeert van te voren de leverdatum en komt afspraken na


joke

10/10

Deuren zouden vrijdag 12 juni 2020 afgeleverd worden. Bleek er 1 te zijn in plaats van 2. Chauffeur had dit direct doorgegeven en maandag 15 juni 2020, werd de 2e deur gebracht. Wat een topservice!... Deuren zouden vrijdag 12 juni 2020 afgeleverd worden. Bleek er 1 te zijn in plaats van 2. Chauffeur had dit direct doorgegeven en maandag 15 juni 2020, werd de 2e deur gebracht. Wat een topservice! En beide chauffeurs waren heel vriendelijk en service gericht. Dus wat mij betreft, echt een aanrader. En ook niet onbelangrijk de deuren zijn erg mooi.

Sterke punten

Service gerichtheid. Zowel van het bedrijf als de beide chauffeurs.


P.welten

3/10

Prima afhandeling op site. Waardeloze levering

Reactie VoordeelDeuren.nl:

Excuus voor de slechte levering!
Na ons gesprek naar aanleiding van deze review hebben we navraag gedaan bij de chauffeur en aangegeven dat service in "coronatijd" ook optimaal moet...
Excuus voor de slechte levering!
Na ons gesprek naar aanleiding van deze review hebben we navraag gedaan bij de chauffeur en aangegeven dat service in "coronatijd" ook optimaal moet zijn.
Ik ben blij dat de deur nu prachtig hangt en helemaal naar wens is. Veel plezier met je nieuwe deur en tot ziens


Philip Minnema

10/10

Snelle levering van topdeuren!

Sterke punten

Snelle levering.


M Sodaar

10/10

Snelle levering, keurig verpakt en heldere communicatie

Sterke punten

Goede communicatie


S Bos

9/10

Ik heb 5 Bruynzeel paneeldeuren besteld bij Voordeeldeuren. De informatie via de website en communicatie per mail waren uitstekend. De bezorging was ook precies op tijd en de deuren werden zelfs... Ik heb 5 Bruynzeel paneeldeuren besteld bij Voordeeldeuren. De informatie via de website en communicatie per mail waren uitstekend. De bezorging was ook precies op tijd en de deuren werden zelfs binnen neergezet omdat het licht regende.
Al met al zeer tevreden!

Sterke punten

Duidelijke informatie


JFG

10/10

Prettig en snel zakendoen

Sterke punten

duidelijk


A.W. Nieuwland

10/10

Correct en snel geleverd

Sterke punten

super korte levertijd en vooraf een bericht wanneer en hoe laag de bezorging zal plaatsvinden