Reviews

9 / 10
587 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Informatie op de website
8.6/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Boekingsprocedure
9/10

587 Reviews

De Buysscher Nancy

7/10

Geen,wegens coronamaatregelen.

Sterke punten van dit bedrijf.

snelle reactie op vragen

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

spijtig genoeg geen,hopelijk is dit voor de volgende keer.


Anoniem

10/10

Liverpool - Atletico Madrid 11/03/20

Sterke punten van dit bedrijf.

Zeer servicegericht.
Persoonlijk contact.
Tijdige informatieverstrekking

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

Prima hotel.
De ambiance zowel in de stad als rond en in het stadion maakt deze vader zoon reis onvergetelijk !
TOP !


Anoniem

8/10

Liverpool-Atletico Madrid 11-03-2020

Sterke punten van dit bedrijf.

Scherpe prijs en goed verzorgde informatie vooraf

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

Goed geregelde voetbalreis. Prima wedstrijdkaarten met mooie plaatsen op de tribune.


Laurent Rademaker

10/10

Liverpool - Atlético Madrid 11-03-2020

Sterke punten van dit bedrijf.

Alles volgens afspraak geregeld en duidelijk. Goede communicatie

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

Afgezien van de uitslag een topervaring om nooit te vergeten


Paula Doesburg-Langer

10/10

Liverpool - Atletico Madrid op 11 maart 2020

Sterke punten van dit bedrijf.

Goede, duidelijke offerte, altijd keus uit diverse opties Makkelijk en altijd bereikbaar. Waar voor je geld, je krijgt wat je ziet.

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

Het was een onbeschrijfelijke ervaring, de sfeer, het stadion, het clublied. Ik wilde dit al jaren, maar dit was echt het toppunt.


Marcel Verspeek

10/10

FC Porto - Rio Ave op zaterdag 7 maart 2020

Sterke punten van dit bedrijf.

Snel reageren, duidelijke informatie, doet wat het belooft

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

Na eerdere goede ervaringen in Milaan, Manchester en Glasgow was ook onze 4e voetbaltrip met jullie een groot plezier. Alles was goed geregeld: de vlucht, het prima hotel en de tickets. Kregen zelfs... Na eerdere goede ervaringen in Milaan, Manchester en Glasgow was ook onze 4e voetbaltrip met jullie een groot plezier. Alles was goed geregeld: de vlucht, het prima hotel en de tickets. Kregen zelfs betere plaatsen in het stadion, helemaal fantastisch. Dank en tot een volgende keer!


Van Til Patrick

9/10

Liverpool- Atletico Madrid 12/3/20

Sterke punten van dit bedrijf.

Correcte en vriendelijke afhandeling tickets

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

Naar Liverpool gevlogen en daar ingecheked in gunstig gelegen studio die nagelnieuw was. Tickets ontvangen in afgesproken hotel vlakbij. Perfecte plaatsen en topervaring gehad.


Anoniem

9/10

Liverpool - Atlético Madrid
11-03-2020

Sterke punten van dit bedrijf.

De complete reis in prima verzorgd.

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

De wedstrijd was uiteraard het hoogtepunt van de voetbalreis. De sfeer was geweldig. Wij hadden mooie zitplaatsen dichtbij het veld. De stadiontour was ook zeker de moeite waard. Het hotel was... De wedstrijd was uiteraard het hoogtepunt van de voetbalreis. De sfeer was geweldig. Wij hadden mooie zitplaatsen dichtbij het veld. De stadiontour was ook zeker de moeite waard. Het hotel was prima, in het centrum. Het waren twee mooie dagen, alleen het resultaat van de wedstrijd was balen.


Huberts

9/10

Liverpool - atletico madrid woensdag 11 maart 2020

Sterke punten van dit bedrijf.

Goede communicatie, goed verblijf, alles tot het hotel en terug geregeld.

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

Mijn vader en ik hebben eindelijk de sfeer van liverpool mogen mee maken en hebben een geweldige pot voetbal gezien, ondanks verlies.


Anoniem

8/10

Atletico Madrid - Sevilla (7-3-2020)

Sterke punten van dit bedrijf.

Alles is netjes geregeld! Het account dat je krijgt toegewezen is ook handig, hierin word alles netjes gecommuniceerd.

Beschrijf hier de ervaring van uw voetbalreis.

Was een geweldige voetbalreis. We hadden onwijs goede plekken, dus dat was echt wel het extra geld waard om te upgraden. We hebben heerlijk weer gehad. Er is in Madrid een goede verbinding in de... Was een geweldige voetbalreis. We hadden onwijs goede plekken, dus dat was echt wel het extra geld waard om te upgraden. We hebben heerlijk weer gehad. Er is in Madrid een goede verbinding in de Metro, echter had het hotel iets dichter bij het centrum mogen liggen zodat er wat meer leven om het hotel is in de avond.