Jack Verweij

Jammer dat de eindprijs anders is dan aangegeven wat ik moet betalen

Beste Jack,
Beste Jack,
Bedankt voor uw review.
Het klopt inderdaad dat bij Hyatt Place Schiphol, wat u geboekt heeft, de prijs nog wijzigt aan de hand van het aantal personen dat u selecteert. Dit staat dan ook op diverse plekken aangegeven op de pagina van Hyatt Place, zoals "Let op: U betaalt per reiziger, de kosten kunnen dus veranderen zodra u het aantal reizigers selecteert. De standaardprijs is op basis van twee reizigers."
Ik zie dat u pas in 2024 gaat parkeren. Als u wilt kunt u een andere parking uitkiezen en boeken via onze website, dan storten we u het geld van uw boeking bij Hyatt Place terug. Echter heeft u zelfs met de € 7 extra nog steeds de goedkoopste parkeermogelijkheid die op dit moment beschikbaar is voor uw reisdata.
Mocht u nog vragen hebben, dan staan we u graag te woord. U kunt een e-mail sturen naar info@vliegenenparkeren.nl

Margot Peters

Afrader! Onze reservering die wel eerste netjes werd bevestigd, veranderde op onbegrijpelijke wijze in hun systeem. De betaling zou niet ontvangen zijn, wijziging onmogelijk. Vluchtnummer,... Afrader! Onze reservering die wel eerste netjes werd bevestigd, veranderde op onbegrijpelijke wijze in hun systeem. De betaling zou niet ontvangen zijn, wijziging onmogelijk. Vluchtnummer, vluchttijden, de periode van parkeren, niets klopte meer. Of we zelf contact op wilde nemen met de partij van de parking van de vluchthaven. Daar zouden we de ontstane verwarring mogelijk kunnen rechtzetten.

Beste Margot,
Beste Margot,
Bedankt voor uw review.
Gelukkig bleek er niets aan de hand te zijn, maar was er verwarring ontstaan over een mislukte boeking uit 2022. Uw boeking staat gewoon nog correct in ons systeem en deze heeft u ook kunnen gebruiken om te parkeren.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Vliegen & Parkeren - Klantenservice

Ik was een week geleden op zoek naar een betaalbare parkeerplaats voor de luchthaven van Zaventem en kwam bij deze website terecht.
In eerste instantie leek alles normaal te zijn totdat we...
In eerste instantie leek alles normaal te zijn totdat we eergisteren nog steeds geen bevestiging hadden ontvangen. Op de website staat nergens een telefoonnummer. Wanneer je het reserveringsnummer ingeef kom ik in een andere website terecht. Dat lijkt mij ook verdacht. Waarom kan dat niet in deze website blijven. Uiteindelijk een mail verstuurd via 'contact' en vandaag een bevestiging gekregen. Dat is wel héél spannend.
Blijkbaar was er iets mis met mijn reservering. Dan moet je er zelf achteraan gaan. Ook niet echt leuk.
Service kan in mijn ogen véél beter.

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor het achterlaten van een review.
Wat jammer om te horen dat u het niet helemaal vertrouwde. U mag ons altijd e-mailen en dan kijken we graag met u mee, zoals mijn collega ook heeft gedaan nadat u contact op nam.
Ik begrijp niet helemaal wat u bedoelt met "Wanneer je het reserveringsnummer ingeef kom ik in een andere website terecht." Inloggen kan altijd via ons klantendashboard, waarvan u de link kunt vinden op meerdere plaatsen op onze website. Die link gaat inderdaad naar 'een andere website', want dit is de inlogomgeving voor al onze platforms in diverse talen. Daar is gelukkig niets verdachts aan, want in de URL ziet u ROOSH staan en dat is het bedrijf achter Vliegen & Parkeren.
Soms gaat het weleens mis inderdaad, waardoor er geen bevestiging wordt verstuurd. Dat gebeurt helaas bij ieder online bedrijf en het is dan aan de klant natuurlijk om hierop actie te ondernemen door het bedrijf te contacteren. Bij voorkeur de dag nadat u de boeking heeft gemaakt wanneer u nog geen bevestiging heeft ontvangen, zodat er voldoende tijd zit tussen het boeken en vertrek om problemen te voorkomen.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen we het graag. U mag ons altijd contacteren via info@vliegenenparkeren.nl of inderdaad via het contactformulier op onze website.

Zji

Zeer slecht. Nummer die je van te voren moet bellen, bestaat niet! Het is spam. Ik heb er melding van gemaakt. Hopen dat ik mijn geld nu terug krijg.

Beste Zji,
Bedankt voor uw review.
Helaas bleek er sprake van een wijziging van telefoonnummer, waardoor het oude nummer dat u belde niet in gebruik was. Onze excuses hiervoor.
Ik heb...
Beste Zji,
Bedankt voor uw review.
Ik heb contact met u gezocht voor verdere toelichting hierop, want ik zag dat u ons nog niet had gemaild. U krijgt uiteraard het betaalde bedrag van ons terug.

Stefan kovacs

Simple and fast

Marc Van de Velde

Makkelijk en toegankelijk. Parkeerplaats reserveren was snel voor elkaar.

frank de Jongh

Gemakkelijk site te reservering te plaatsen

Goed. Heel makkelijk en eenvoudig

John

Moet mijn aankomsttijd in Düsseldorf aanpassen. Ook dat was net als het boeken zelf in een paar klikken gebeurt.