Reviews

9.1 / 10
268 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.6/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.3/10
Informatie op de website
8.7/10
Algemene indruk site
8.8/10

268 Reviews

Anoniem

7/10

Prima

Verbeterpunten of tips

De bezorgtijd in de mail (11.00-13.00 u.) stemde niet helemaal overeen met de sms van de transporteur (10.00-12.00u.). Ik kon gelukkig op tijd thuis zijn toen ik de sms las, maar het was wel even spannendof ik het zou redden.

Reactie Vlagsma Tegelwalhalla:

Bedankt voor uw opmerkingen, wij zullen dit afstemmen met onze transporteur. Het komt inderdaad wel eens voor dat er door omstandigheden (druk verkeer, vertraging bij andere klanten) afgeweken wordt... Bedankt voor uw opmerkingen, wij zullen dit afstemmen met onze transporteur. Het komt inderdaad wel eens voor dat er door omstandigheden (druk verkeer, vertraging bij andere klanten) afgeweken wordt van de oorspronkelijke bezorgtijd.


Leen

9/10

Via de telefoon fijn geholpen bij het uitzoeken en inmeten van de tegels.

Sterke punten

Contact onderhouden met klant.

Verbeterpunten of tips

Ik koos mooie zwart/witte tegels van 39,95 pm.
Op de site staan deze op een afbeelding in een washok waardoor ik dacht is het dan niet chique genoeg voor mijn woonkamer/hal.


Mario vd Langkruis

10/10

Heel erg goed

Sterke punten

Mooi product , prijs viel me mee en contact was super.

Verbeterpunten of tips

Tegels online kopen is altijd moeilijk, hoewel de foto's toch wel heel goed waren kan dit altijd beter.


Anoniem

10/10

Mooie tegels, heldere info, prima service!


Anoniem

9/10

Helder

Sterke punten

Het verzoek om een snellere levertijd werd meteen ingewilligd. Erg blij ermee

Verbeterpunten of tips

nee


Anoniem

9/10

Keurig op de hoogte gehouden, werd even gebeld voor een leverafspraak toen de tegels binnen waren. Nog een sms gehad met wanneer ze precies kwamen.


Anoniem

7/10

Prima', eerst geholpen in de winkel (informatie) later online besteld

Sterke punten

Advies

Verbeterpunten of tips

Op de I pad kon ik de website niet goed raadplegen. Ik kon het voegmiddel niet vinden waardoor ik toch nog telefonisch contact moest hebben.


Daisy

9/10

Goede service, juiste informatie en optijd geleverd.

Sterke punten

Goede duidelijke webshop, vriendelijk aan de telefoon voor extra vragen

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

10/10

Goed en overzichtelijk

Sterke punten

Nee,zeer tevreden

Verbeterpunten of tips

Nee,goed zo


Arjen

9/10

Prettige ervaring. Telefonisch goed te woord gestaan en prima advies gekregen.

Sterke punten

Klantvriendelijk. Hier kun je met een gerust hart tegels bestellen. Netjes verpakt voor transport.