Slechte kwaliteit, matig aanbod en veel technische problemen
Jessy
Geen refund + slechte klantenservice!
Ilona
Video blijft bufferen, kan geen 10 seconden kijken zonder dat het vastloopt
Carolien
Ik heb 6 maanden dubbel.abonement betaald een keer via kpn en een keer bij videoland zelf uit coulance krijg ik twee maanden terug en 4 maanden dus niet terwijl.ik in april al meteen melde dat er...Ik heb 6 maanden dubbel.abonement betaald een keer via kpn en een keer bij videoland zelf uit coulance krijg ik twee maanden terug en 4 maanden dus niet terwijl.ik in april al meteen melde dat er iers verkeerd ging niet opgezegd toen werd er gezegd dus nu mag ik opdraaien voor 4 maanden das bijna 40.euro voor niks niet leuk videoland biet klantvriendelijk ook c.de bever
Paul
Inloggen op laptop lukt al dagen niet. Klantenservice via k.. twitter waardeloos en verkeerde openingstijden vermeld in weekend.
Davey
Kwalitatief uitermate teleurstellend.
Videoland by RTL. Tja, en zo teleurstellend en onprofessioneel als de programma's bij RTL tegenwoordig zijn, zo onprofessioneel en teleurstellend is...Kwalitatief uitermate teleurstellend.
Videoland by RTL. Tja, en zo teleurstellend en onprofessioneel als de programma's bij RTL tegenwoordig zijn, zo onprofessioneel en teleurstellend is de kwaliteit van de service die ze bieden via Videoland.
Pauzeren lukt prima, de aflevering vervolgens hervatten lijkt erg zwaar voor het programma, de boel loopt vast en je mag de hele aflevering weer van voor af aan bekijken.
Doorspoelen is evenmin een optie. De boel loopt wederom vast, video wordt niet hervat en je mag de hele aflevering weer van voor af aan bekijken.
Zo dik kan ik ze ook nog wel schillen, maar wel elke maand STIPT op tijd m'n rekening plunderen. Als ze zo strikt waren met het bieden van een stabiele service, dan zou niemand problemen ondervinden onder gebruik van Videoland.
Tip voor RTL; iets willen of iets kunnen zijn 2 verschillende dingen. Wellicht moeten jullie eerst wat helderder zaken uitdenken voor jullie ze realiseren, in plaats van op proef mensen geld afhandig maken met een service die jullie als belofte niet na kunnen komen, met uitzondering van het op tijd innen van jullie centen.
Te duur voor een product wat voor de helft werkt. Zowel de (smart tv) app, als het aanbod. Series waarbij afleveringen missen en waarvan zelfs bepaalde seizoenen niet beschikbaar zijn. Dit...Te duur voor een product wat voor de helft werkt. Zowel de (smart tv) app, als het aanbod. Series waarbij afleveringen missen en waarvan zelfs bepaalde seizoenen niet beschikbaar zijn. Dit vind ik vreemd en voldoet dan ook niet aan mijn verwachtingen. Het abonnement heb ik direct opgezegd.
Liam
Videoland
Langendoen
Mijn geld zou terug gestort worden naar nog steeds niet ontvangen !!!! Geen ster waardig