De wijze van het bespreken van het probleem en de uitleg van de te nemen behandeling waren zeer positief
Goede begeleiding ,vriendelijk.
De thuisbezoeken en contact onderhoud
Ze was in een word perfect.....
De ervaring was heel fijn, vriendelijke fysio en goeie hulp. Voor mij was de praktijk makkelijk te bereiken omdat ik redelijk dichtbij woon en ook op de club sport. Er werd veel rekening gehouden...De ervaring was heel fijn, vriendelijke fysio en goeie hulp. Voor mij was de praktijk makkelijk te bereiken omdat ik redelijk dichtbij woon en ook op de club sport. Er werd veel rekening gehouden met mijn schoolrooster bij het inplannen van de volgende afspraak.
Eerlijk betrouwbaar en verstaat zijn vak goed
Is een goede fysio, die naar je luistert en adviezen geeft, sport ook bij van Van Lith en kreeg zelfs na mijn behandeling aangepaste oefeningen die ik kan doen
Vind de behandeling niet echt nodig of meerwaarde. Onze zoon vindt het leuk dat is prima.
Als iemand fysieke klachten of sportblessures heeft
Hij is deskundig, heeft het juiste behandeltraject gekozen en met fantastisch resultaat. Ik heb een deel van mn leven weer terug dus ben superblij met t resultaat tot dusver!