Reviews

8.3 / 10
247 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Snelheid levering
8/10
Bestelgemak
8.4/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Informatie op de website
8.2/10
Informatie order verloop
7.8/10
After sales
8/10

247 Reviews

Krijnen

1/10

Een keer langs geweest voor offerte voor onze hele tuin maar als we bijna beslissing hadden genomen moest er weer overleg gepleegd worden met mijnheer van der HEIJDEN mag en kan de mensen die bij... Een keer langs geweest voor offerte voor onze hele tuin maar als we bijna beslissing hadden genomen moest er weer overleg gepleegd worden met mijnheer van der HEIJDEN mag en kan de mensen die bij hem werkzaam zijn geen zelfstandige beslissingen nemen waarschijnlijk niet. Ik had al geen positieve berichten gehoord maar ik dacht ga toch proberen . Na 3 uur daar te zijn geweest toch maar weggegaan met geen heel fijn gevoel.Maar het fijne van die dag toch nog geslaagd bij concurrent met een hele fijne benadering en goed gevoel van echte service . En dan praten we toch over een bedrag van 10.000 euro .

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Klant vriendelijkheid

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Goedemiddag heer Krijnen,
Wat jammer dat u een negatieve review heeft geplaatst. Wij hebben daarom geprobeerd om contact met u op te nemen. Helaas reageert u niet op onze email van 12 mei 2022...
Goedemiddag heer Krijnen,
Wat jammer dat u een negatieve review heeft geplaatst. Wij hebben daarom geprobeerd om contact met u op te nemen. Helaas reageert u niet op onze email van 12 mei 2022 (14:49 uur).
Graag komen wij met u in contact.
Klantenservice
Van der Heijden sierbestrating BV


gedupeerde

2/10

Hele hele slechte ervaring met van de Heijden Sierbestrating.

Ik heb in Juni 2020 mijn vijverranden besteld en "BETAALD"
In Februari 2021 pas geleverd gehad ..heleboel kutsmoesjes Hele hele slechte ervaring met van de Heijden Sierbestrating.

Ik heb in Juni 2020 mijn vijverranden besteld en "BETAALD"
In Februari 2021 pas geleverd gehad ..heleboel kutsmoesjes
natuurlijk waarom ze niet eerder konden komen.Ik kom gewoon papier tekort op ze hier op te schrijven.
Maar wat denk je..hebben ze de verkeerde breedte maat geleverd.pffff wordt je toch gek van.Maar de 4 hekstukken waren wel goed gelukkig.pffff
En dan zeg zo'n pannenkoek die daar op het kantoor zit dat het mijn schuld was...whhhahaha echt een pannenkoek.
Ik contact gehad met van der Heijden om ze anders maar op maat te laten zagen, ik een offerte laten maken bij een zaagbedrijf van natuursteen..heb van der Heijden gewoon niet op gereageerd.
Weer van die kutsmoesjes natuurlijk van die mail hebben wij niet gehad.pffffff.. en van dat type vijverrand is nergens meer te verkrijgen..Daarna niks meer gehoord van van der Heijden.
Wat denk je sturen ze een mail in november/december 2021dat ze in januari 2022 de goede vijverranden kunnen leveren...ben ik nou gek geworden dacht ik ..whahahah
Werden de vijverranden afgelopen week bij mij thuis bezorgd en de verkeerde vijverranden meegenomen..
Eindelijk na bijna 2 jaar heb ik de goede vijverranden gekregen..
Dus weet wat je doet bij van der Heijden in Wouw.
Mij zie je daar niet meer..bedankt



Sterke punten

mooie praatjes

Verbeterpunten of tips

misschien je klanten wat serieuzer nemen en tot een goede oplossing komen samen.


Van Tilborg

9/10

Groot aanbod kwaliteitsproducten, vriendelijk personeel

Sterke punten

Vriendelijke chauffeur, die meedenkt in het leveren van de spullen

Verbeterpunten of tips

Nvt

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Beste mevrouw Van Tilborg,
Dank voor uw mooie review. Veel plezier met uw bestelde materialen en graag tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der...
Beste mevrouw Van Tilborg,
Dank voor uw mooie review. Veel plezier met uw bestelde materialen en graag tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der Heijden Sierbestrating


Rob

10/10

We hadden gevraagd om de tegels vroeg in de morgen te leveren. Dat kon. Vroeg in de morgen, rond 07.30 uur, stond de vrachtwagen voor de deur.

Sterke punten

Komen afspraak na

Verbeterpunten of tips

??

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Beste Rob,
Bedankt voor de prachtige review. Daar zijn wel erg blij mee.
Fijn te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. We wensen je veel plezier van de bestelde producten en...
Beste Rob,
Bedankt voor de prachtige review. Daar zijn wel erg blij mee.
Fijn te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. We wensen je veel plezier van de bestelde producten en graag tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der Heijden Sierbestrating


van Westenbrugge

6/10

Over het algemeen netjes geholpen.

Sterke punten

Kwaliteit materiaal en aanbod.

Verbeterpunten of tips

Communicatie, zowel per telefoon en e-mail is slecht. Er is nauwelijks respons op vragen of anderszins. Erg jammer, naast het begrip dat er wel is voor de drukte in de afwerking van bestellingen.

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Beste meneer Van Westenbrugge,
Dank voor uw review. Het is spijtig dat u heeft moeten constateren dat de communicatie niet optimaal is. Het is inderdaad erg druk helaas hebben wij te kampen met...
Beste meneer Van Westenbrugge,
Dank voor uw review. Het is spijtig dat u heeft moeten constateren dat de communicatie niet optimaal is. Het is inderdaad erg druk helaas hebben wij te kampen met enkele afwezige medewerkers door ziekte. Door deze twee combinaties van omstandigheden is de reactiesnelheid niet zoals we zouden willen en wat u van ons zou mogen verwachten.
We hopen desondanks dat u tevreden bent met de bestelde producten en hopen u graag een volgende keer weer te mogen begroeten.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der Heijden Sierbestrating


van merode

10/10

Goed!

Sterke punten

snelle reactie

Verbeterpunten of tips

geen

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Beste meneer Van Merode,
Bedankt voor de mooie review. Dat stemt ons vrolijk.
Veel plezier van de bestelde producten en graag tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,...
Beste meneer Van Merode,
Bedankt voor de mooie review. Dat stemt ons vrolijk.
Veel plezier van de bestelde producten en graag tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der Heijden Sierbestating


Wim

9/10

Heel goed

Sterke punten

Duidelijke webside

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Beste Wim,
Dank voor jouw mooie review. Daar worden we heel vrolijk van.
Heel veel plezier met de bestelde producten en graag tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Maarten...
Beste Wim,
Dank voor jouw mooie review. Daar worden we heel vrolijk van.
Heel veel plezier met de bestelde producten en graag tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der Heijden Sierbestrating


Halsteren

8/10

Vlotte service

Sterke punten

Ivm corona toch veel op voorraad

Verbeterpunten of tips

Verkoper iets meer pit en beter luisteren naar de klant. Carlo

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Beste Rob,
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Daar zijn we blij mee!
Veel plezier van de bestelde producten en graag tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van...
Beste Rob,
Hartelijk dank voor jouw mooie review. Daar zijn we blij mee!
Veel plezier van de bestelde producten en graag tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der Heijden Sierbestrating


Privee bestelling

10/10

Correcte manier van bestellen info en aflevering

Sterke punten

Alles veelal in voorraad indien bestellen duidelijk verhaal wanneer het bij de levering zit

Verbeterpunten of tips

In mijn geval jammer dat het alleen aan de straat kan worden gezet,met een electrice pompwagen of iets dergelijks zodat de klant wel bereikbaar met zoiets toch beter geholpen zou zijn.

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Beste meneer Kloet,
Dank voor uw mooie review. Dat stemt ons vrolijk!
En uiteraard ook bedankt voor uw tip.
We wensen u veel plezier van de bestelde producten en graag tot een volgende...
Beste meneer Kloet,
Dank voor uw mooie review. Dat stemt ons vrolijk!
En uiteraard ook bedankt voor uw tip.
We wensen u veel plezier van de bestelde producten en graag tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der Heijden Sierbestrating


Theo Mulders

10/10

Prima in Orde, zeker aan te bevelen aan anderen

Sterke punten

Goed nakomen van Afspraken

Verbeterpunten of tips

Nog niet, of het moet zijn dat er al snel een bandje opstaat voor de telefoon

Reactie Van der Heijden Sierbestrating:

Beste Theo, bedankt voor jouw prachtige review.
Daar zijn we erg blij mee.
Veel plezier met de bestelde producten en graag tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van...
Beste Theo, bedankt voor jouw prachtige review.
Daar zijn we erg blij mee.
Veel plezier met de bestelde producten en graag tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Maarten Verheij
Van der Heijden Sierbestrating