Reviews

9.1 / 10
613 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
9.2/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.7/10
After sales
9.1/10

613 Reviews

Dhr. Boer
6/10

Zending plotseling retour. Bedrijf is na 10x proberen gewoon niet telefonisch bereikbaar en reageerd het nauwelijks op e-mail. Na aandringen op opnieuw versturen daar al betaald was, toch de zending...

Sterke punten

Veel diversiteit

Verbeterpunten of tips

Er kan niet voldaan worden aan de tijdslimiet van reactie terug ontvangen indien men een klacht verstuurd via de site. Ook telefonisch niet bereikbaar. Ondanks een zware onvoldoende voor klanttevredenheid, wordt het product wel snel bezorgd. Het was ook bij Postnl onbekend wat de reden van plotseling retour was.


ter Maat
1/10

Fijne kleding, maar na een terugzending hebben we nog steeds ons geld niet terug en reageren ze ook niet meer op mail.

Verbeterpunten of tips

Wees bereikbaar


Anoniem
1/10

Het bestelde (zwemshort van snapper rock) kon niet worden geleverd. Ik kreeg dit pas een week nadat ik het had besteld (op de website stond op voorraad) te horen nadat ik meermaals had gebeld en...

Sterke punten

Geen


Dina
2/10

Zeer slecht veels te laat mijn bestelling verzonden waardoor ik het niet mee kon nemen op vakantie heel jammer dit!

Verbeterpunten of tips

Sneller de producten verzenden


Anoniem
5/10

16 dagen moeten wachten op brievenbus pakket!

Sterke punten

De website.

Verbeterpunten of tips

Als iets op de website voorradig is en er met Ideal wordt betaald, ervoor zorgen dat het de volgende werkdag geleverd wordt!!!


Anoniem
7/10

Prima!

Sterke punten

Product was niet op voorraad. Kreeg een mail dat ze het geld terug zouden storten


Anoniem
1/10

Zie mijn beoordeling dd 28.05.2018

Sterke punten

neen, nog steeds mijn centen van de tijdig geretourneerde artikels niet teruggekregen !!!

Verbeterpunten of tips

Hou jullie aan je woord ! geef de klanten hun geld terug bij tijdige retournering van de artikels.


de Boer
4/10

Van de 4 kledingstukken ontbrak 1 artikel. Ik heb 2 mails gestuurd en 2 keer gebeld hierover maar tot op heden nog steeds niets ontvangen (laatste contact was 1 week geleden)
Mijn ervaring is...


Anoniem
10/10

Goede ervaring, snelle levering

Sterke punten

Snelle levering


Anoniem
1/10

Levering OK
MAAR de geleverde maat paste niet, dus - alles binnen de procedure - geretourneerd met een 'track & trace' postorder.
bevestiging gekregen dat mijn goederen werden...

Sterke punten

neen

Verbeterpunten of tips

betere opvolging van geretourneerde goederen en vooral de terugbetaling ervan.