Ingeborg

Kan al maanden niet inloggen. Klantenservice/support reageert niet op berichten

Mertens Tax, administration and IOT

Software ongemak. meer hoef ik niet te zeggen.

Laurens

Wat een griezelige extreem slechte software is dit

Ton

Veel storingen - trage login

Cijferaar

Met de overname door exact is de oude unit4 organisatie een onwerkbare partner geworden. 17 maart waslijst met vragen gesteld, ook hele belangrijke voor continuïteit van ons kantoor, nog steeds geen... Met de overname door exact is de oude unit4 organisatie een onwerkbare partner geworden. 17 maart waslijst met vragen gesteld, ook hele belangrijke voor continuïteit van ons kantoor, nog steeds geen afdoende antwoorden. Dit ondanks meerdere gesprekken met behulpzame accountmanager die er intern ook niet doorheen komt.
Komt er vervolgens een waardeloze rabobank psd2 koppeling bovenop.

Accountantskantoor

Helaas voel ik mij genoodzaakt om een zeer negatieve recentie te schrijven over Boekhoudgemak en dan doel ik op de helpdesk. Zeer slechte en klantonvriendelijke helpdesk. Je wordt van het kastje... Helaas voel ik mij genoodzaakt om een zeer negatieve recentie te schrijven over Boekhoudgemak en dan doel ik op de helpdesk. Zeer slechte en klantonvriendelijke helpdesk. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, komen met verkeerde oplossingen (oplossing ontvangen voor Multivers maar wij werken met Boekhoud Gemak) en zijn aan de telefoon onvriendelijk. Een bepaald probleem inzake de MVA speelt al langer maar nog steeds niet opgelost. Als je voor de zoveelste keer belt niemand die zich excuseert of iets dergelijks. Wachttijden zijn zeer lang voordat je iemand te spreken krijgt en je krijgt standaard te horen er is nog 1 wachtende voor u, of je nu 15 minuten in de wacht staat of een half uur. Ik kan dat moeilijk geloven. Drama is ook dat een supportverzoek als zij denken de oplossing gevonden te hebben direct op afgehandeld wordt gezet. Als blijkt dat dit toch niet de oplossing is of er zijn nog onbeantwoorde vragen inzake het verzoek kan je niet reageren op de supportmail omdat deze als afgehandeld staat in het systeem, dus ziet de helpdesk dit niet. Kortom zeer slechte helpdesk.

scholten bv

Meest waardeloze pakket , zijn nu sinds 8 uur uit de lucht, niemand te bereiken.
ga nu een claim indienen.

Martijn

Zeer slecht, geen klantenservice reageren nergens op, je kan mailen en bellen wat je wil maar ze laten je keihard stikken. Geen uitzicht op verbetering, accountmanagers nemen de telefoon niet op,... Zeer slecht, geen klantenservice reageren nergens op, je kan mailen en bellen wat je wil maar ze laten je keihard stikken. Geen uitzicht op verbetering, accountmanagers nemen de telefoon niet op, support verwijst je van het kastje naar de muur, en problemen worden niet opgelost. Resultaat, een afgesloten administratie waar we op dit moment niks meer mee kunnen.

Vriezen Hoveniers

Helpdesk van niks. Had een probleem met de sql server. Meer dan half uur met de helpdesk aan de telefoon gezeten. Geen oplossing. Wordt met een kluitje het riet in gestuurd. Zoek het lekker zelf... Helpdesk van niks. Had een probleem met de sql server. Meer dan half uur met de helpdesk aan de telefoon gezeten. Geen oplossing. Wordt met een kluitje het riet in gestuurd. Zoek het lekker zelf uit, was zo ongeveer de reactie.
Heb het zelf uitgezocht. Lang leve internet waar je op alle foutmeldingen kan zoeken. Fout uiteindelijk zelf in 10 minuten opgelost. Kortom: onvoldoende kennis en bereidheid om de klant te helpen...