Reviews

7.3 / 10
394 beoordelingen
Schrijf beoordeling

74% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
7.4/10
Info over verloop order
7.4/10
Snelheid levering
7.4/10
Bestelgemak
7.8/10
Klantvriendelijkheid
7.4/10
Informatie op de website
7.4/10
After sales
7.2/10

394 Reviews

Gwen

1/10

Ik voel me behoorlijk gepopt door Topticketshop. Werd pas duidelijk na betaling dat dit een doorverkoopsite is. Originele kaartprijs staat ook nergens vermeldt dus voor Youp van ‘t Hek heb ik 2... Ik voel me behoorlijk gepopt door Topticketshop. Werd pas duidelijk na betaling dat dit een doorverkoopsite is. Originele kaartprijs staat ook nergens vermeldt dus voor Youp van ‘t Hek heb ik 2 keer zoveel betaald. Dit zie je pas al je maanden láter je tickets per mail krijgt! Ik zag de helft van de prijs erop staan. Terwijl dit n.b een kado is. Ik mag hopen dat ze door de entree komen.

Sterke punten

In níet transparant zijn

Verbeterpunten of tips

Originele prijs vermelden, dan gaat er wel een lampje branden bij de koper, maar dat is natuurlijk waar het geld aan wordt verdiend


Anoniem

1/10

Schandalig. 2 Kaartjes gekocht voor André Rieu in oktober2018 voor 12 juli2019. Totaal € 250,00 betaald Deze week de tickets ontvangen en wat zie ik tot mijn grote schrik, 1 kaartje kost € 79,00.... Schandalig. 2 Kaartjes gekocht voor André Rieu in oktober2018 voor 12 juli2019. Totaal € 250,00 betaald Deze week de tickets ontvangen en wat zie ik tot mijn grote schrik, 1 kaartje kost € 79,00. Met andere naam erop. Zogenaamd van 1e koper gekocht in de voorverkoop. Ik voel me zo bekocht en de lol is er voor mij af. Zo verheugd erop maar deze oplichterij bederft het echt.
Mensen koop geen kaartje via Topticketshop. Wees gewaarschuwd.

Sterke punten

Sterkste punt va Topticketshop is oplichterij!

Verbeterpunten of tips

Het teveelbetaalde geld teruggeven. In mijn geval € 80,00


Een ontevreden Ticket Koper

1/10

KUT, ik betaal 2 x zo veel als een normale Ticket, en ik heb er niet eens een annuleringsverzekering bij.

Sterke punten

Sterk? Hmm, laat me eens denken..., in oplichting?

Verbeterpunten of tips

Ja, maak het goedkoper, zo iets als minimaal 40% (het was minimaal 50% duurder dan iemand anders), ik betaalde 55 Euro, een ander naast mij betaalde 25 Euro. Dat is belachelijk duur.


ahazelaar

2/10

Al 2 keer meer dan het dubbele betaald voor kaarten
gewoon opgelicht

Verbeterpunten of tips

stop met oplichten
kaarten worden met flinke winst al doorverkocht


Hester Op de laak

1/10

Helaas zo naïef geweest erin te trappen. Veel te veel geld voor nep kaartjes (Patrick Laureij, Parktheater). Mensen trap er niet in dit zijn professionele oplichters. Alles ziet er gelikt uit en... Helaas zo naïef geweest erin te trappen. Veel te veel geld voor nep kaartjes (Patrick Laureij, Parktheater). Mensen trap er niet in dit zijn professionele oplichters. Alles ziet er gelikt uit en zelfs reviews worden genept. Geld weg en geen kaartjes. Erg dat er mensen bestaan die enkel voor geld anderen zo belazeren.

Sterke punten

Geen


Christine van Heusden

1/10

Je betaald 3x teveel!!!

Sterke punten

Niks!!!! Oplichters!!

Verbeterpunten of tips

Kappen met over de rug van anderen geld verdienen.


rieks vd laag

1/10

STELLETJE GAJEGABBERS OF TE WEL OPLICHTERS KOOP GEEN TICKETS HIER!
VEEL TE DUUR ZE VRAGEN 140,00 EURO TERWIJL IK 68,00 AAN DE KASSA MOEST BETALEN.
DIT IS IETS VOOR RADAR OF KASSA OM DIT...
STELLETJE GAJEGABBERS OF TE WEL OPLICHTERS KOOP GEEN TICKETS HIER!
VEEL TE DUUR ZE VRAGEN 140,00 EURO TERWIJL IK 68,00 AAN DE KASSA MOEST BETALEN.
DIT IS IETS VOOR RADAR OF KASSA OM DIT HOPELIJK TE KUNNEN STOPPEN.

Sterke punten

GEEN

Verbeterpunten of tips

ALLES


Anoniem

1/10

Zaterdag 30 maart 2019 stonden we met onze mond vol tanden toen onze 4 kaarten voor Trijntje Oosterhuis & Metropool Orkest niet geldig bleken te zijn. De medewerker van Ziggo Dome zei ons dat hij... Zaterdag 30 maart 2019 stonden we met onze mond vol tanden toen onze 4 kaarten voor Trijntje Oosterhuis & Metropool Orkest niet geldig bleken te zijn. De medewerker van Ziggo Dome zei ons dat hij die avond al vele tientallen mensen, allemaal met tickets van Topticketshop had moeten weigeren. En elk concert is dat weer zo. Oplichters, dat zijn het.

Sterke punten

Nee, integendeel.

Verbeterpunten of tips

Stop met je bedrijf, en stop met mensen op te lichten.


K. van Muijen

1/10

Koop GEEN tickets via deze site maar zoek een aanbieder die rechtstreeks verbonden is met een voorstelling zoals het theater waar een voorstelling speelt. Ik heb nu voor de Partizanen €56,50 MEER... Koop GEEN tickets via deze site maar zoek een aanbieder die rechtstreeks verbonden is met een voorstelling zoals het theater waar een voorstelling speelt. Ik heb nu voor de Partizanen €56,50 MEER betaald dan als ik de tickets rechtstreeks bij het theater had besteld; dan was ik €44,- kwijtgeweest, nu €100,50.

Sterke punten

Geen sterkte punten...

Verbeterpunten of tips

Betere prijs/kwaliteit verhouding....verschil is nu meer dan het dubbele...


Anoniem

1/10

Oplichters! Tuurlijk wat ze doen is het doorverkopen van kaarten. Je betaald minimaal het dubbele ook als er nog voldoende kaarten zijn op de site van het theater zelf. Het is pure oplichterij en ze... Oplichters! Tuurlijk wat ze doen is het doorverkopen van kaarten. Je betaald minimaal het dubbele ook als er nog voldoende kaarten zijn op de site van het theater zelf. Het is pure oplichterij en ze komen er nog mee weg hoor. Ik kots op die mensen die daar werken!

Sterke punten

Hahaha wat een grap. Positief is dat je meestal wel kaarten krijgt!

Verbeterpunten of tips

Opdoeken!