Reviews

7.2 / 10
398 beoordelingen
Schrijf beoordeling

73% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
7.4/10
Info over verloop order
7.4/10
Snelheid levering
7.2/10
Bestelgemak
7.8/10
Klantvriendelijkheid
7.4/10
Informatie op de website
7.4/10
After sales
7/10

398 Reviews

Ammerman

1/10

2 kaarten besteld voor 140euro en 50 eurocent. De kaarten die we kregen waren 31Euro55. Voel me opgelicht. We zaten ook helemaal bovenaan. Was ook geen fijne plek.

Sterke punten

geen

Verbeterpunten of tips

klacht


van Dijk

2/10

Gisteren kaarten binnengekregen Tino Martin

Prijs betaald 74,00 euro p/s

Prijs op de kaart 44,05 euro p/s

Sterke punten

Het zijn schoften oplichters

Verbeterpunten of tips

Ik hoop dat zij snel over de kop gaan stel schoften


Anoniem

1/10

4 FAKE TICKETS! One of the worst experiences I had with a reseller. Bought 4 tickets for John Mayer at 2x the original cost as all of the tickets on Ticketmaster were sold out in mere minutes.... 4 FAKE TICKETS! One of the worst experiences I had with a reseller. Bought 4 tickets for John Mayer at 2x the original cost as all of the tickets on Ticketmaster were sold out in mere minutes. Traveled from Slovenia to Amsterdam, booked a hotel, payed for Uber to and from the concert, only to be left outside the venue as all four of the tickets were FAKE. Still have no explenation from the Topticketshop.nl to what happened or why they sold FAKE tickets. I can only hope i get the refund, as for the money spent for accomodation and travel, that was just an expensive lesson for the future, not to deal with Topticketshop.nl ever again. Please do yourself and a community a favour and do not buy resell tickets, especialy not from Topticketshop.nl.

Sterke punten

None.

Verbeterpunten of tips

The sole premise of this company business is scammy and illegal. It should be prosecuted.


Anoniem

1/10

NOOIT KAARTEN KOPEN HIER....!!!! Het zijn oplichters die kaarten 50% tot 100% duurder doorverkopen en veelal geen geldige toegangsbewijzen zijn. Klachten worden niet behandeld en geen geld retour.... NOOIT KAARTEN KOPEN HIER....!!!! Het zijn oplichters die kaarten 50% tot 100% duurder doorverkopen en veelal geen geldige toegangsbewijzen zijn. Klachten worden niet behandeld en geen geld retour.
Het zijn OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS !!!!!!!!!

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

HET ZIJN OPLICHTERS....!!!!


Anoniem

1/10

Tickets te koop aanbieden voor 59 euro per stuk en dan uiteindelijk kaarten opsturen naar de klant van 24 euro per stuk, vind ik oplichting! Dat je er iets aan verdiend omdat je een tussen persoon... Tickets te koop aanbieden voor 59 euro per stuk en dan uiteindelijk kaarten opsturen naar de klant van 24 euro per stuk, vind ik oplichting! Dat je er iets aan verdiend omdat je een tussen persoon bent, begrijpen we maar meer als het dubbele is onacceptabel! Wij kopen hier nooit geen kaarten meer!

Sterke punten

Mensen oplichten door meer als het dubbele voor de kaarten te vragen.

Verbeterpunten of tips

Wil je er wat aan verdienen, prima! Zou ik ook wel willen. Het dubbele vragen is alleen onacceptabel!


Jojean Hagenbeek

2/10

Te belachelijk voor woorden.
Dat het een wederverkoper is en ze ook moeten verdienen begrijp ik, maar bijna 44 euro verdienen aan een kaartje dat normaal 74 kost is ronduit schandalig!

Sterke punten

Makkelijk om een kaartje (voor een veeeeel te dure prijs) te kopen

Verbeterpunten of tips

Kosten verlagen


Anoniem

1/10

OPLICHTERS TOP TICKETS SHOP

KAARTJES 2 keer zo duur dan bij ALS JE RECHTSTREEKS BIJ MEERVAART KOOPT!
Kaartjes niet te retourneren

Heel erg duur
Kaartjes niet...
OPLICHTERS TOP TICKETS SHOP

KAARTJES 2 keer zo duur dan bij ALS JE RECHTSTREEKS BIJ MEERVAART KOOPT!
Kaartjes niet te retourneren

Heel erg duur
Kaartjes niet te retourneren
Ook kan de datum niet gewijzigd worden

Sterke punten

Geen sterke pinten

Verbeterpunten of tips

Bijna alles kan beter


Anoniem

2/10

HET IS SCHANDALIG! NIET MET IN ZEE GAAN MET TOP TICKETS SHOP
Oplichters, veel te duur , datum wijzigen kan niet ( 1 dag na bestelling ! )
SERVICE NUL ! BAGGER !

Sterke punten

Nul sterke punten

Verbeterpunten of tips

Bijna alles , wel snel met AFWIJZEN


Anoniem

1/10

21 juni 2019 4x kaarten besteld voor James Morrisson. Verliep snel, afschrijving ook.
Deze week de kaarten via de mail ontvangen. Daarin de verkoopprijs aan de kassa en is de helft van wat...
21 juni 2019 4x kaarten besteld voor James Morrisson. Verliep snel, afschrijving ook.
Deze week de kaarten via de mail ontvangen. Daarin de verkoopprijs aan de kassa en is de helft van wat Toptickets heeft gevraagd.

Sterke punten

Kennelijk uitstekend netwerk met theaters ed.

Verbeterpunten of tips

Onduidelijke wijze van verkoop, doorverkoop wordt mij pas nu duidelijk. Met de wetenschap van nu zou ik geen tickets hebben gekocht.


Jannie

1/10

Heb de prijzen vergeleken met de prijzen aan de kassa, deze zijn hier bij ticketmaster vele malen duurder.
Vind dit afzetterij.

Sterke punten

Helemaal geen

Verbeterpunten of tips

Bedrijf uit de handel halen.