goede behandeling en prima CONTACT
Bram is een toegankelijke hulpverlening. Hij is prettig in contact en sluit aan bij de wensen en behoeften van de patiënt. Hij combineert zijn expertise met humor dat ik als erg prettig heb ervaren.
De fysiotherapeut is zeer empathie
Wanneer iemand rugklachten heeft
Ze heeft me goed en deskundig geholpen binnen 2 behandelingen
Hij verstaat zijn vak. En haalt prima resultaten.
Ze geeft een duidelijke uitleg,is vriendelijk en stelt je op je gemak
Ze legt heel goed uit wat er aan de hand is en hoe dat verholpen zou kunnen worden. Neemt je stap voor stap mee in haar plan van aanpak.
De therapeut is deskundig en luistert goed naar mijn klachten
Kennis en kunde
Deskundig, hulpvaardig en fijne persoonlijkheid
Duidelijke uitleg en oefeningen.go3d geholpen
Goede begeleiding Goedemorgen uitleg Vriendelijk
Deed zijn werk goed
Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

Topfit-fysiotherapie
Botter 44 11
8243JE Lelystad
De fysiotherapeut is zeer empathie
Wanneer iemand rugklachten heeft
Ze heeft me goed en deskundig geholpen binnen 2 behandelingen
Hij verstaat zijn vak. En haalt prima resultaten.
Ze geeft een duidelijke uitleg,is vriendelijk en stelt je op je gemak
De therapeut is deskundig en luistert goed naar mijn klachten