9.1 /10

checkbox94% beveelt TK elevator aan!

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Leo

Hr en Mevr van Prooijen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Traplift nu 2 jaar in huis. Vaak mankementen maar werd wel snel op melding gereageerd. Tweede onderhoudsbeurt gekregen in nov 2024, bleek dat loopwerk rail kapot was. Happen uit de kunststof wielen. Monteur heeft ze vervangen maar meerdere vettige zwarte vlekken op tapijt overloop gemaakt. Geklaagd bij TKE. Monteur kwam terug, keek, en zei glashard dat hij dat niet had gedaan maar was wel de enige die dat gedaan kon hebben. Monteur is met lap en water gaan poetsen op de vlekken. Vlekken werden alleen maar groter. Nogmaals klacht ingediend. Klacht is nu, 2 maanden verder, nog niet naar tevredenheid opgelost. We horen niks meer van TKE. Contactpersoon voor deze klacht tot op heden niet (meer ?) bereikbaar.

gillis

de vertegenwoordiger anthon dhooge is bij ons langsgekomen. alles is zeer duidelijk en professioneel uitgelegd. de installatie is ook zeer vlot en professioneel verlopen. we zijn zeer tevreden van de traplift. ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Van der Most

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Traplift netjes aangelegd, had eerste twee weken de nodige storingen maar door te resetten zelf opgelost. Uiteindelijk toch gebeld naar technische dienst. Monteur meteen gekomen. Bleek niet goed geïnstalleerd te zijn. Alles werd netjes opgelost.

Antwoord TK elevator

Beste mevrouw Van der Most, Hartelijk dank voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u de eerste weken na de installatie storingen heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden, en we vinden het vervelend dat dit is gebeurd. We waarderen het enorm dat u contact heeft opgenomen met onze technische dienst en dat de monteur dit uiteindelijk naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. We gaan intern onderzoeken waar het fout is gegaan bij de installatie en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren om dergelijke situaties te voorkomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we danken u voor uw geduld en begrip. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Contact: contactcenter.homesolutions.nl@tkelevator.com Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

A.Voorduijn

Geweldig

Antwoord TK elevator

Beste heer/mevrouw Voorduijn, Wat een fantastisch bericht om te ontvangen, bedankt voor uw geweldige beoordeling! Een eindoordeel van 10/10 is iets waar ons hele team trots op is, en we zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact (contactcenter.homesolutions.nl@tkelevator.com) met ons op te nemen. We helpen u graag! Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Laenen

Duidelijk en vriendelijk advies van adviseur Jens , professionele plaatsing

Antwoord TK elevator

Beste heer Laenen, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met het duidelijke en vriendelijke advies, evenals met de professionele plaatsing. Een eindoordeel van 10/10 betekent veel voor ons! Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Holsteyn

Erg prettig

Antwoord TK elevator

Beste mevrouw Holsteyn, Hartelijk dank voor uw feedback en beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de traplift en de vakkundigheid van de monteur. We nemen uw opmerking over de levering graag ter harte en zullen kijken hoe we de snelheid van onze levering kunnen verbeteren. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Ewoud

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

De traplift was prima, maar heeft 9000 EUR gekost, in onderhoud geweest bij TKE zelf en na 3,5 jaar gebruik is -ie niet meer nodig en ziet er nog als nieuw uit. Maar TKE weet er doodleuk 200 Eur voor te bieden. Echt schandalig! Ik gooi hem liever weg dan bij hen terug te verkopen. Gelukkig heb ik een ander bedrijf gevonden dat wel gewoon een redelijk bod heeft gedaan.

T K.E

Te gek

Antwoord TK elevator

Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de traplift en de klantvriendelijkheid van de adviseur en monteur. We blijven ons inzetten om uw ervaring verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Verspeek

Wat een oplichters nooit mee in zee gaan

Antwoord TK elevator

Beste mevrouw Verspeek, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend dat u deze ervaring hebt gehad. We streven ernaar om eerlijk en transparant te zijn. We willen graag begrijpen wat er precies is gebeurd zodat we dit kunnen rechtzetten en onze service kunnen verbeteren. Neem alstublieft contact met ons op via contactcenter.homesolutions.nl@tkelevator.com zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

J.J. Buhre

Traplift

Antwoord TK elevator

Beste meneer Buhre, Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring hebt gehad met de terugkoop van de traplift. De prijs waartegen we een traplift terugkopen kan inderdaad variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het type traplift en de kosten voor demontage, logistiek en reiniging. We hebben geprobeerd uw gegevens te vinden in ons systeem om meer duidelijkheid te krijgen, maar dit is ons helaas niet gelukt. Om u beter van dienst te zijn en samen te kijken naar mogelijke oplossingen of verdere uitleg, willen we u vriendelijk vragen om contact op te nemen met ons contactcenter via contactcenter.homesolutions.nl@tkelevator.com. We hopen dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, TK Home Solution.

Koudijs

Zeer slecht

Antwoord TK elevator

Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback over onze voorlichting over de gebruikte stoel. We willen graag met u in gesprek om uw ervaring beter te begrijpen en eventuele verbeteringen door te voeren. Helaas konden we aan de hand van het opgegeven e-mailadres geen contactgegevens in ons systeem vinden. Neem alstublieft contact met ons op via contactcenter.homesolutions.nl@tkelevator.com. We zien uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, TK Home Solution

Albert Sikorski

Om mijn echtgenote nog het comfort te geven om de trap te gebruiken nam ik contact met TK Home Solutions. TK trapliften was voor mij niet onbekend daar ik voor ThyssenKrupp GmbH heb gewerkt. TK Home Solutions is gekend om zijn kwaliteit en service naar de klanten. Voor ieder die opzoek is naar een traplift neem zeker contact met TK Home Solutions.

Antwoord TK elevator

Beste meneer Sikorski, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over TK Home Solutions. We zijn blij dat u vertrouwen had in onze kwaliteit en service, mede gezien uw achtergrond bij ThyssenKrupp GmbH. Als u nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Jan van der Aa

Bar slecht. Onduidelijke informatie; komt niet overeen met installatie

Antwoord TK elevator

Beste meneer der Aa, Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven altijd naar duidelijke en nauwkeurige informatie. We willen dit graag met u oplossen en ervoor zorgen dat u de juiste informatie ontvangt. Neem alstublieft contact op met ons via contactcenter.homesolutions.nl@tkelevator.com, zodat we uw situatie kunnen bespreken en de nodige stappen kunnen ondernemen om dit recht te zetten. Met vriendelijke groet, TK Home Solutions

Van Koeckhoven Swa

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Een drietal weken geleden werd een TKE-lift geplaatst. Werkt goed maar met één probleem. Bij ingebruiknemen van de lift via de joystick, krijg ik eerst rode verklikkerlichten. Na tweede poging pas groene lichten en kan de lift in werking gesteld worden. Heb dit probleem aangekaart en dat zou komen omdat de lift eerst uit "slaapstand" moet komen. Ik heb de indruk dat ik met een kluitje in het riet wordt gestuurd. Nog iemand ervaring met dit probleem ? Dit is een erg stresserende ervaring voor mijn 96-jarige vader !!

TK elevator verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TK elevator heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 8 februari 2016

TK elevator

Een traplift, plateaulift of huislift van thyssenkrupp TK Home Solutions (voorheen thyssenkrupp) betekent veiligheid en comfort in uw woning. TK Home Solutions is uw betrouwbare partner sinds 1957.

Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

Leo

Hr en Mevr van Prooijen