Leo
Traplift nu 2 jaar in huis. Vaak mankementen maar werd wel snel op melding gereageerd. Tweede onderhoudsbeurt gekregen in nov 2024, bleek dat loopwerk rail kapot was. Happen uit de kunststof wielen. Monteur heeft ze vervangen maar meerdere vettige zwarte vlekken op tapijt overloop gemaakt. Geklaagd bij TKE. Monteur kwam terug, keek, en zei glashard dat hij dat niet had gedaan maar was wel de enige die dat gedaan kon hebben. Monteur is met lap en water gaan poetsen op de vlekken. Vlekken werden alleen maar groter. Nogmaals klacht ingediend. Klacht is nu, 2 maanden verder, nog niet naar tevredenheid opgelost. We horen niks meer van TKE. Contactpersoon voor deze klacht tot op heden niet (meer ?) bereikbaar.
de vertegenwoordiger anthon dhooge is bij ons langsgekomen. alles is zeer duidelijk en professioneel uitgelegd. de installatie is ook zeer vlot en professioneel verlopen. we zijn zeer tevreden van de traplift. ik raad iedereen dit bedrijf aan.
Traplift netjes aangelegd, had eerste twee weken de nodige storingen maar door te resetten zelf opgelost. Uiteindelijk toch gebeld naar technische dienst. Monteur meteen gekomen. Bleek niet goed geïnstalleerd te zijn. Alles werd netjes opgelost.
Geweldig
Duidelijk en vriendelijk advies van adviseur Jens , professionele plaatsing
Erg prettig
De traplift was prima, maar heeft 9000 EUR gekost, in onderhoud geweest bij TKE zelf en na 3,5 jaar gebruik is -ie niet meer nodig en ziet er nog als nieuw uit. Maar TKE weet er doodleuk 200 Eur voor te bieden. Echt schandalig! Ik gooi hem liever weg dan bij hen terug te verkopen. Gelukkig heb ik een ander bedrijf gevonden dat wel gewoon een redelijk bod heeft gedaan.
Te gek
Wat een oplichters nooit mee in zee gaan
Traplift
Zeer slecht
Om mijn echtgenote nog het comfort te geven om de trap te gebruiken nam ik contact met TK Home Solutions. TK trapliften was voor mij niet onbekend daar ik voor ThyssenKrupp GmbH heb gewerkt. TK Home Solutions is gekend om zijn kwaliteit en service naar de klanten. Voor ieder die opzoek is naar een traplift neem zeker contact met TK Home Solutions.
Bar slecht. Onduidelijke informatie; komt niet overeen met installatie
Een drietal weken geleden werd een TKE-lift geplaatst. Werkt goed maar met één probleem. Bij ingebruiknemen van de lift via de joystick, krijg ik eerst rode verklikkerlichten. Na tweede poging pas groene lichten en kan de lift in werking gesteld worden. Heb dit probleem aangekaart en dat zou komen omdat de lift eerst uit "slaapstand" moet komen. Ik heb de indruk dat ik met een kluitje in het riet wordt gestuurd. Nog iemand ervaring met dit probleem ? Dit is een erg stresserende ervaring voor mijn 96-jarige vader !!
TK elevator verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TK elevator heeft de volgende resultaten bereikt:
TK elevator