Maaike
Tot nu toe goed, eerste doos ontvangen.
Zeer positieve indruk na de eerste box. Goede wijnen, prettig leesbare informatie over de wijnen bijgevoegd, prima verzenddoos.
Hele leuke ervaring en mooie wijnen!
Heel goed
Prima, als cadeaubon ontvangen en super leuk om diverse wijnen te proeven. Inmiddels de site ook doorgestuurd aan vrienden.
De wijnen zijn erg goed afgestemd op persoonlijke smaak.
Mooi aanbod goede wijnen
Heerlijk een x andere wijn proeven van hoge klasse voor een leuke prijs.
Prima, bestelling snel ontvangen. proces is simpel en duidelijk
De prijs kwaliteit verhouding is erg goed!
Ik heb pas mijn eerste box mogen ontvangen maar dat was echt een feestje. Vind het ontzettend leuk om op deze manier iets meer over mijn eigen smaak te leren kennen maar ook de achtergrond van de wijn.
Super! The delivery was super fast, packaging very pretty and the 2/3 wined that have been drank so far were delicious! Can't wait for the last bottle!
Super leuk initiatief. Verrassende wijnen uit verschillende regio’s. Ideaal om je smaak te verfijnen en er achter te komen wat je echt lekker vind.
Eerste box gehad, wijnen zijn zeer matig. Stuk voor stuk supermarkt kwaliteit. Kan natuurlijk een misser zijn geweest dus ik wacht de volgende box nog af, maar dit lijkt niet op wat het zou moeten zijn.
Taste Club verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Taste Club heeft de volgende resultaten bereikt:
Tot nu toe goed, eerste doos ontvangen.
Hele leuke ervaring en mooie wijnen!
Heel goed
De wijnen zijn erg goed afgestemd op persoonlijke smaak.
Mooi aanbod goede wijnen
Heerlijk een x andere wijn proeven van hoge klasse voor een leuke prijs.
Prima, bestelling snel ontvangen. proces is simpel en duidelijk
De prijs kwaliteit verhouding is erg goed!
Taste Club heeft de volgende resultaten bereikt: