9 /10

checkbox96% beveelt Taste Club aan!

Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de service?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?

Maaike

SterSterSterSterLege ster

Tot nu toe goed, eerste doos ontvangen.

Robert Paul Hoekema

Zeer positieve indruk na de eerste box. Goede wijnen, prettig leesbare informatie over de wijnen bijgevoegd, prima verzenddoos.

Jo Meijers

SterSterSterLege sterLege ster

Meta

Hele leuke ervaring en mooie wijnen!

Vivian Walst

Heel goed

Laura Diepenhorst

Prima, als cadeaubon ontvangen en super leuk om diverse wijnen te proeven. Inmiddels de site ook doorgestuurd aan vrienden.

Annemarie Goessens

De wijnen zijn erg goed afgestemd op persoonlijke smaak.

Antwoord Taste Club

Hi Annemarie, Bedankt voor jouw super beoordeling! Geniet van de wijn. Groetjes Ingrid Klantenservice Taste Club

Felice

Mooi aanbod goede wijnen

Antwoord Taste Club

Hi Felice, Bedankt voor jouw top beoordeling! Geniet van de wijn! Groetjes Ingrid Klantenservice Taste Club

Arts

Heerlijk een x andere wijn proeven van hoge klasse voor een leuke prijs.

Antwoord Taste Club

Hi Arts, Bedankt voor je super beoordeling! Veel proefplezier gewenst! Groetjes Ingrid Klantenservice Taste Club

Patrick ten Berge

Prima, bestelling snel ontvangen. proces is simpel en duidelijk

Antwoord Taste Club

Hi Patrick, Bedankt voor je mooie beoordeling en feedback! Groetjes Ingrid Klantenservice Taste Club

Femke

De prijs kwaliteit verhouding is erg goed!

Antwoord Taste Club

Hi Femke, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en feedback! Veel proefplezier gewenst. Groetjes Ingrid Klantenservice Taste Club

Fleur Rens

Ik heb pas mijn eerste box mogen ontvangen maar dat was echt een feestje. Vind het ontzettend leuk om op deze manier iets meer over mijn eigen smaak te leren kennen maar ook de achtergrond van de wijn.

Antwoord Taste Club

Hi Fleur, Bedankt voor jouw super beoordeling! Veel proefplezier gewenst! Groetjes Ingrid Klantenservice Taste Club

Diana Lopez

Super! The delivery was super fast, packaging very pretty and the 2/3 wined that have been drank so far were delicious! Can't wait for the last bottle!

Antwoord Taste Club

Hi Diana, Thank you for your great review! Enjoy tasting. Greetings, Ingrid Klantenservice Taste Club

Ruben van der Schalie

Super leuk initiatief. Verrassende wijnen uit verschillende regio’s. Ideaal om je smaak te verfijnen en er achter te komen wat je echt lekker vind.

Antwoord Taste Club

Hi Ruben, Bedankt voor jouw super beoordeling! Geniet van de wijn en veel proefplezier. Groetjes, Ingrid Klantenservice Taste Club

Rick

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Eerste box gehad, wijnen zijn zeer matig. Stuk voor stuk supermarkt kwaliteit. Kan natuurlijk een misser zijn geweest dus ik wacht de volgende box nog af, maar dit lijkt niet op wat het zou moeten zijn.

Antwoord Taste Club

Hi Rick, Bedankt voor je beoordeling! Ik begrijp uit jouw beoordeling dat de Taste Club box niet is wat je ervan had verwacht. Ik heb je gemaild op het bij ons bekende e-mailadres en hoor graag meer over jouw ervaring. Groetjes, Ingrid Klantenservice Taste Club

Geantwoord op

Taste Club verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Taste Club heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juni 2016

Taste Club

De wijnbox die past bij jouw smaak! Taste Club stelt elke maand een wijnbox samen met 3 of 6 bijzondere wijnen, die passen bij jouw smaakprofiel. Taste Club is onderdeel van Grapedistrict. Gelukkig maar, want de ervaringen vanuit Grapedistrict van de afgelopen jaren zorgen er voor dat wij alles weten over smaakprofielen en het vinden van de lekkerste wijnen!

Joop Geesinkweg 126

1114 AB Amsterdam

Hoe tevreden ben je over de verzending van de box?
Wat vind je van de service?
Wat vind je van de uitstraling van Taste Club en verpakking van de box?

Maaike

SterSterSterSterLege ster

Tot nu toe goed, eerste doos ontvangen.

Robert Paul Hoekema

Jo Meijers

SterSterSterLege sterLege ster

Meta

Hele leuke ervaring en mooie wijnen!

Vivian Walst

Heel goed

Laura Diepenhorst

Annemarie Goessens

De wijnen zijn erg goed afgestemd op persoonlijke smaak.

Felice

Mooi aanbod goede wijnen

Arts

Heerlijk een x andere wijn proeven van hoge klasse voor een leuke prijs.

Patrick ten Berge

Prima, bestelling snel ontvangen. proces is simpel en duidelijk

Femke

De prijs kwaliteit verhouding is erg goed!

Fleur Rens

Diana Lopez