Reviews

8.7 / 10
448 beoordelingen
Schrijf beoordeling

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uw feestavond
8.6/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Informatie op de website
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.4/10

448 Reviews

Jolanda
10/10

Een leuke gezellige avond. Het eten was uitstekend. Oma heeft ontzettend genoten van alle aandacht die ze kreeg.

Sterke punten

Fijne sfeer. Het goede keuken.

Feestdatum & Arrangement

19 januari. Thema hasta la basta.

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

9 personen. Van 20 tot en met 80.


Debbie Kroon
10/10

Wij hebben super genoten van ons avondje bij jullie! Veel gelachen, leuke entertainment en muziek, en lekker eten en drinken.

Sterke punten

N.v.t

Feestdatum & Arrangement

Donderdag 18 januari bij verpleegfestijn

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

15 man tussen de leeftijd 26 tot 60 jaar.


AQC BV
10/10

Het was een zeer gezellig en geslaagde avond. Bediening alsook de entertainment was super inorde.
We hebben ons zeer goed geamuseerd.

Dankjewel aan het gehele team van AQC

Sterke punten

All in, entertainment, kwaliteit eten was zeer goed.
Vlees was namelijk lekker van smaak en goed gegrilled.
Salade buffet was voldoende

Feestdatum & Arrangement

19-1 hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

11 personen
Gemiddeld lag rond 40


Anoniem
7/10

Gisteren met collega's een top avond gehad

Sterke punten

Leuk entertainment en een leuk muziek tussendoor

Feestdatum & Arrangement

Verpleegfestijn op 18-1-2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

17 personen. Tussen de 18 en 55 jaar


Gerard Lammers Transport
8/10

We krijgen alleen positieve reacties van collega's .
Gezellige avond geweest.

Sterke punten

Het vermaak is leuk. Het eten is goed van kwaliteit. Het aanbod is goed. Genoeg keus en alles lekker gekruid

Feestdatum & Arrangement

13/1/2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

51 personen van 18 tot 80. Grootste groep is tussen de 30-50 jaar


Anoniem
8/10

Leuke entertainment, iedereen wordt betrokken

Sterke punten

Goed eten, mooie aankleding

Feestdatum & Arrangement

Brusselse kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

18 personen jongste 11 oudste 69


Sluimers
10/10

Geweldig feest ! We hebben erg genoten. Ook mijn ouders ( 80 jaar ) vonden het erg leuk en goed verzorgt! Zeker een reden om weer terug te komen. Ps de witte kool bladen op het kalehoofd van mijn...

Sterke punten

Vriendelijk en zorgzaam personeel! Met 2 ouderen en een vegetariër zijn wij goed verzorgt.

Feestdatum & Arrangement

13 januari Bourgondiesche avond

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

8 personen waarvan 2 van 80 en 6 van 50 jaar


Anoniem
8/10

Gezellige leuke ongedwongen avond.

Sterke punten

Vlotte bediening.

Feestdatum & Arrangement

9 december 2017 "Hasta la Basta"

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

43 personen, leeftijd van 25 - 60


Historische Motoren en Tractoren
6/10

Jammer dat er wordt aangegeven dat je zoveel keer mag gaan eten als je wilt. Bij de tweede keer al waren bakken leeg en een derde keer was al niet meer mogelijk.

Sterke punten

Gezelligheid en sfeer was niets mis mee

Feestdatum & Arrangement

8 december

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

20 van 35 tot 65 jaar

Reactie t Tunneke:

Het is zeker de bedoeling dat u "onbeperkt" kan genieten. Wellicht is men net in de keuken bezig geweest om het buffet weer vers aan te vullen. Als u enig ongerief bemerkt op de avond, vinden wij het fijn om dat op dat moment te vernemen, zodat er dan nog actie kan worden ondernomen.
In ieder geval dank voor uw reactie!


euroclub. roosendaal.
10/10

Het was top.

Sterke punten

iedereen kreeg aandacht.

Feestdatum & Arrangement

hasta la basta. 09-12-2017

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

20 tussen 40 en 70