Reviews

8.7 / 10
378 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.7/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Uw feestavond
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Muziek
8.6/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

378 Reviews

Anoniem
10/10

Leuk ontvangst, goede verzorging, en heerlijke gerechten. amusement was ook top. We komen zeker een keer terug

Sterke punten

Animatie probeert zoveel mogelijk iedere tafel evenveel aandacht te geven

Feestdatum & Arrangement

08-04 Hasta la Basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 personen ca 50


Fam. Krassenberg / kolijn / Steinvoort
10/10

We zijn er met z'n zessen geweest, en we hebben echt een geweldige avond gehad.
Het eten was echt heel erg goed, en wat ons ook op viel was hoe netjes alles verzorgd was. Als wij eten

Sterke punten

Het eten, en de bediening was super.... en de heren en dames van het animatie team deden het vreselijk leuk !!

Feestdatum & Arrangement

zaterdag 8 april

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 personen midden 40


Frans Smulders
8/10

Over het algemeen is de avond als zeer posiief ervaren.

Sterke punten

Eten en drinken was meer als in orde

Feestdatum & Arrangement

08-04-2017 Hasta La Basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Onze groep was 67 personen van 18 tot 60 jaar


P vdwouden
10/10

Wij hebben een geweldige avond gehad.
Bediening heel erg vriendelijk.
Ook de drie kinderen van 7,9 en 12 jaar hebben het goed naar hun zin gehad.

Sterke punten

Entertainment goed gedoseerd.
Bediening, eten en drinken.

Feestdatum & Arrangement

25 maart
Nacht van de Bokkenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

12 pers. Van 7 tot 70 jaar


Actemium
10/10

Een super gezellige avond waar we met zijn allen heerlijk van hebben genoten.

Sterke punten

Goed geregeld, perfecte aankleding en simpelweg lachen gieren brullen ;)

Feestdatum & Arrangement

25-03-2017, thema "De Bokkenrijders"

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

39 gasten aanwezig, leeftijd tussen de 23 en 55 jaar. iedereen vond het geweldig


Anoniem
10/10

Ontvangst, aankleding, eten, entertainment was super

Sterke punten

organisatie: qua eten, entertainment aan tafel

Feestdatum & Arrangement

25-3-2017 bokkerijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

17, vanaf 30 - 70


Karin
8/10

Gezellige avond met familie en vrienden gehad.

Sterke punten

Zeer gezellige acteurs.

Feestdatum & Arrangement

24 september, Bourgondisch.

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

12 personen
2 kinderen,
23-24-25 jaar
3 veertigers
2 zestigers
2 zeventigers


Anoniem
10/10

Wij vonden het een erg leuke avond

Sterke punten

wij vonden het personeel erg leuk

Feestdatum & Arrangement

10 maart Hasta la Basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

28 mensen in de leeftijd van 16 t/m 62 jaar mannen en vrouwen


Anoniem
8/10

Een leuk ontvangst, fijne tijd tussen de verschillende gerechten, eten was prima. Jammer alleen dat we in 3 groepen waren verdeeld waardoor er "kliekjes" ontstonden.
Leuk ingespeeld op wie er...

Sterke punten

Organisatie was prima, prettig om zelf drank te mogen halen. Het eten was ook prima. Goede zanger. De serveersters waren netjes.

Feestdatum & Arrangement

16 maart verpleegfeest

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

24 gasten
34-65 jaar


Gookar
10/10

Geweldig.we hebben genoten en het eten was top.

Sterke punten

Spelen goed op de gasten in

Feestdatum & Arrangement

18jaar gypsi night

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

5 personen
Van 50 tot 60