Reviews

8.7 / 10
377 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.7/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Uw feestavond
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Muziek
8.6/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

377 Reviews

van Gompel
10/10

Het was een fantastische avond. perfecte animatie en erg lekker gegeten.

Sterke punten

zeer goed animatie, was erg leuk zo aan de tafel.

Feestdatum & Arrangement

29 April, hasta la basta.

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

8 personen, jongste 15, oudste 70 jaar


Jansen
10/10

Een geweldige avond gehad op 16 april...

Met oudjes boven de 80 en kids van 19 t/m 23

Sterke punten

Ja er werd heel veel rekening gehouden met mn vader die lijdt aan een depessie....iedereen deed zn uiterste best om het evenement tot een succes te maken...gewoon Super!!!!!!!!!!

Feestdatum & Arrangement

Hasta la basta op 16 april 2017

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met 8 personen van: 18..22..24..52..57..81..
84..87..


Anoniem
4/10

We hebben een leuke avond gehad, maar wel wat op/aanmerkingen, want we zijn een paar jaar terug ook al eens geweest en als ik het daarmee vergelijk dan was het entertainment nu vele malen minder!...

Sterke punten

niet echt helaas.

Feestdatum & Arrangement

Gipsy Night 7 apr jl

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

17 pers. 50+

Reactie t Tunneke:

Beste mevrouw,

Dank voor uw review.

Vervelend dat de avond niet aan uw wens heeft voldaan.
Uiteraard zullen wij uw reactie en tips met ons team bespreken.

Met vriendelijke groet,

't Tunneke
Sandra Hoogaars


DRS Groep / Rejo de Roos
8/10

Ik vond het een wederom een hele leuke avond. Ben het laatste half jaar 3 maal geweest en draag jullie positief uit.
Echter deze keer vond ik onze tafeldame /gastvrouw niet echt bijdragen...

Sterke punten

Eigenlijk is alles goed.

Feestdatum & Arrangement

Zigeuner avond 07-04-2017

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

10 man rond de 50 jaar


Gerard Admiraal
10/10

Erg gezellige avond gehad, waarin het aan niets ontbrak.

Sterke punten

De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van personeel en acteurs.

Feestdatum & Arrangement

08-04-2017 Hasta la Basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 gem. leeftijd 60 jaar


Jacquelien Kolijn
10/10

Super geslaagd, heerlijk eten en geweldige entertainers!

Sterke punten

Aandacht voor iedere tafel en leuk inspelen op de reacties van de gasten.
De serveersters die continu je tafel schoon maken en opruimen als je eten halen bent. Complimenten!

Feestdatum & Arrangement

8-4-17 op de camping

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6, leeftijd 21 tot 59


Anoniem
4/10

Ik ben hier 20 jaar geleden geweest en in die tijd is er niets veranderd , helaas, er mag wel een frisse wind doorheen.

Sterke punten

Elsje de zangeres
vriendelijk en gastvrij en ,gemoedelijk personeel.

Feestdatum & Arrangement

8 april

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 personen gemiddelde leeftijd 55. Achteraf gezien waren wij niet de doelgroep die passen bij dit concept..


De jong
10/10

Het was een geweldige avond

Sterke punten

Eten, organisatie.

Feestdatum & Arrangement

Hasta la basta 8 april

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

10

15-17-19-20-24-25-26-28-54-55 jaar


Manuela jansen
10/10

Super avond

Sterke punten

Alles

Feestdatum & Arrangement

Op 7 april 2017 wij hebben onze bruiloft er gevierd met 37 personen

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

37 gasten variërend van 6 jaar tot 76 jaar


Anoniem
10/10

Leuk ontvangst, goede verzorging, en heerlijke gerechten. amusement was ook top. We komen zeker een keer terug

Sterke punten

Animatie probeert zoveel mogelijk iedere tafel evenveel aandacht te geven

Feestdatum & Arrangement

08-04 Hasta la Basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 personen ca 50