Reviews

8.7 / 10
431 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uw feestavond
8.6/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Informatie op de website
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

431 Reviews

Anoniem
8/10

Gezellige leuke ongedwongen avond.

Sterke punten

Vlotte bediening.

Feestdatum & Arrangement

9 december 2017 "Hasta la Basta"

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

43 personen, leeftijd van 25 - 60


Historische Motoren en Tractoren
6/10

Jammer dat er wordt aangegeven dat je zoveel keer mag gaan eten als je wilt. Bij de tweede keer al waren bakken leeg en een derde keer was al niet meer mogelijk.

Sterke punten

Gezelligheid en sfeer was niets mis mee

Feestdatum & Arrangement

8 december

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

20 van 35 tot 65 jaar

Reactie t Tunneke:

Het is zeker de bedoeling dat u "onbeperkt" kan genieten. Wellicht is men net in de keuken bezig geweest om het buffet weer vers aan te vullen. Als u enig ongerief bemerkt op de avond, vinden wij het fijn om dat op dat moment te vernemen, zodat er dan nog actie kan worden ondernomen.
In ieder geval dank voor uw reactie!


euroclub. roosendaal.
10/10

Het was top.

Sterke punten

iedereen kreeg aandacht.

Feestdatum & Arrangement

hasta la basta. 09-12-2017

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

20 tussen 40 en 70


Henk van Luttervelt
10/10

Was weer erg leuk en gezellig

Sterke punten

zeer ad rem kunnen reageren op de mensen door uw personeel. Vergroot de pret enorm.

Feestdatum & Arrangement

Vlaamse Kermis 08-12-2017

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personen tussen de 59 en 63 jaar


Anoniem
9/10

Het was een topavond we hebben genoten.
Het eten was heerlijk en geen chaos alles keurig begeleid. Toiletten schoon en netjes ? al met al komen we graag weer eens terug !

Feestdatum & Arrangement

9 dec

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 mensen


Bestuurder branchevereniging
8/10

Een hele gezellige en leuke avond.

Sterke punten

De optredens waren erg leuk en vullend op de juiste momenten

Feestdatum & Arrangement

8-12-2017

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

36 gasten
Leeftijd van 35 jaar tot 78 jaar


Van Beek
9/10

Zeeeer amusant geweest! !!
Erg gezellige avond en complimenten aan de troubadour! Echt een toevoeging.

Sterke punten

De troubadour was erg gezellig. Dat hij per tafel verzoek nummers ging spelen was geweldig!

Feestdatum & Arrangement

2 December bourgondische avond

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

5 pers.
Gemiddeld 39 jaar


DDD Line dance
8/10

Jeetje zeg ...kom ik daar met mijn cluppie aan ...krijgen we al 'n fijne ontvangst ...wat 'n koekerd !!.haha
Ik moet zeggen ...we hebben het leuk gehad op veldje 4 van de camping ...oke ..er...

Sterke punten

eigenlijk alles was goed !

Feestdatum & Arrangement

17 november

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Groep van 20 personen ...50+


W. Wennekers
10/10

Al voordat je binnen bent staat er een ontvangstcommité klaar. De acteurs weten bij iedere situatie goed de klanten mee te nemen in de wereld, die op dat moment gecreëerd wordt. In ons geval:...

Sterke punten

De ontvangst bij de entree. In één woord geweldig.

Feestdatum & Arrangement

20 oktober 2017, Bourgondische avond

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

11 gasten, gemiddelde leeftijd: ik schat 60.


Anoniem
10/10

Helemaal super ontzettend veel gelachen

Sterke punten

Het personeel

Feestdatum & Arrangement

Het gister van de muldekes

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

12 van 26 tot 60