Reviews

8.7 / 10
431 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uw feestavond
8.6/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Informatie op de website
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

431 Reviews

Anoniem
8/10

Ons personeelsfeest was een leuke avond bij 't Tunneke!

Sterke punten

De erg vriendelijke en attente bediening

Feestdatum & Arrangement

Bourgondisch Roosterfeest - 24/2/18

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

34 personen, van 16 tot ong. 68 jaar


JanP
7/10

Goed georganiseerd

Sterke punten

goed georganiseerd

Feestdatum & Arrangement

januari

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

ca 30

Reactie t Tunneke:

Dank voor uw beoordeling. Graag houden wij rekening met de specifieke menu voorkeuren als deze vooraf zijn doorgegeven. Vervelend als het niet naar wens is verlopen betreft het "halal" eten, zullen dit met ons team communiceren.


Bianca
10/10

Super leuk personeel, goed eten, service prima. Echt een avondje vermaak!

Sterke punten

Goed eten
Leuk dat het personeel zo persoonlijk was; onthouden van namen, waar we werken etc

Feestdatum & Arrangement

24 febr 2018
Bourgondisch feestfestijn

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4
Rond de 36 jaar


Taxi Donkersloot B.V.
8/10

Hele leuke avond gehad met de PV, eten was heel goed en het vermaak was kostelijk

Sterke punten

Het eten was meer dan voldoende en erg goed.

Feestdatum & Arrangement

7-02-2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

21 in de leeftijd van 30 t/m 70 jaar


Anoniem
7/10

Was erg gezellig. Had iets meer show verwacht en minder feestavond ? het eten was heerlijk en drinken was meer als voldoende?

Sterke punten

Leuk hoe het personeel in het karakter was

Feestdatum & Arrangement

03 februari 2018 bokkerijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6, 30+


Anoniem
7/10

Het thema de bokkerijders hadden wij uitgekozen en was een goede keuze. Ze deden het heel leuk en vol enthousiasme.
Het eten was goed. Wij betaalden € 45,00 p.p. (van zondag naar zaterdag...

Sterke punten

Goede begeleiding om naar het buffet te gaan.

Feestdatum & Arrangement

03022018 de Bokkerijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4. 56 jaar


Anoniem
10/10

Een super gezellige avond gehad , waar t aan niets ontbrak had me geen leukere verjaardag kunnen bedenken TOP...!

Sterke punten

Alles juist gedoseert bleef de hele avond gezellig ...eten , zang , verhaallijn perfeckt op elkaar gestemt ...

Feestdatum & Arrangement

3 Febr 18 de nacht vd Bokkenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

7 pers, tussen 22 en 54


Anoniem
6/10

Het ziet er binnen erg leuk uit en de bediening en medewerkers zijn echt heel erg vriendelijk.

Sterke punten

Het eten was ook erg lekker maar wat betreft het vlees wel karig. Degene die bij het vlees kan meer vlees aanbieden. Je moest zelf vragen als je een stukje meer wilde hebben. Nou hoefde ik dat niet maar het was niet uitnodigend om zelf nog een extra stuk vlees te pakken.

Feestdatum & Arrangement

27-01-2017

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 gasten in de leeftijd van 50-55 jaar


Anoniem
6/10

Aan de deur een mooi en net ontvangst,
Het personeel deed erg zijn best om het iedereen naar zijn te maken.
Ook de artieste zette zijn beste beentje voor.
Jammer dat wij helemaal...

Sterke punten

Nee zeker niet

Feestdatum & Arrangement

Zaterdag 27 januari

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4
45


Tolmey B.V.
9/10

We hebben een super gezellige avond gehad!

Sterke punten

Heerlijk eten en uitgebreide keus drinken.

Feestdatum & Arrangement

2-2-2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

9 personen: 5 dertigers, 2 veertigers en 2 zeventigers.