Reviews

8.7 / 10
423 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.7/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Uw feestavond
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

423 Reviews

Anoniem
6/10

Aan de deur een mooi en net ontvangst,
Het personeel deed erg zijn best om het iedereen naar zijn te maken.
Ook de artieste zette zijn beste beentje voor.
Jammer dat wij helemaal...

Sterke punten

Nee zeker niet

Feestdatum & Arrangement

Zaterdag 27 januari

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4
45


Tolmey B.V.
9/10

We hebben een super gezellige avond gehad!

Sterke punten

Heerlijk eten en uitgebreide keus drinken.

Feestdatum & Arrangement

2-2-2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

9 personen: 5 dertigers, 2 veertigers en 2 zeventigers.


Anoniem
10/10

Super leuk feest gehad

Sterke punten

Het was leuk dat de kinderen overal bij betrokken werden

Feestdatum & Arrangement

3 feb 2018 de nacht van de bokkerijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

19 gasten van 7 tot 76 jaar


Ricoh
9/10

Wij hebben genoten van een hele geslaagde avond. Persoonlijk vond ik het gegrilde vlees van een uitstekende kwaliteit en de beenham met zilveruitjes saus was voortreffelijk. Een kanttekening waren...

Sterke punten

Het entertaiment vonden wij erg leuk, het gegrilde vlees was erg goed en het voorgerecht was voortreffelijk. Aan het einde van de feestavond de muziek met de DJ, deze speelde goed in op het publiek. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het contact met de heer Jack van de Smaakfabriek was erg prettig, er werd snel gereageerd. Daarnaast waren wij erg blij met het voorstel voor een groepskorting, waardoor het uitje binnen ons budget is gebleven.

Feestdatum & Arrangement

Vrijdag 19 januari op de avond Hasta la Basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

28 gasten van tussen de 27 en 62. Aantal jongeren, middelbare leeftijd en ouderen is redelijk in balans.


Fam van Lamoen
8/10

Wij hebben een super leuke avond gehad

Sterke punten

leuk animatie team!

Feestdatum & Arrangement

19 jan. Hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

met z'n 10 / allemaal 60+


Jolanda
10/10

Een leuke gezellige avond. Het eten was uitstekend. Oma heeft ontzettend genoten van alle aandacht die ze kreeg.

Sterke punten

Fijne sfeer. Het goede keuken.

Feestdatum & Arrangement

19 januari. Thema hasta la basta.

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

9 personen. Van 20 tot en met 80.


Debbie Kroon
10/10

Wij hebben super genoten van ons avondje bij jullie! Veel gelachen, leuke entertainment en muziek, en lekker eten en drinken.

Sterke punten

N.v.t

Feestdatum & Arrangement

Donderdag 18 januari bij verpleegfestijn

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

15 man tussen de leeftijd 26 tot 60 jaar.


AQC BV
10/10

Het was een zeer gezellig en geslaagde avond. Bediening alsook de entertainment was super inorde.
We hebben ons zeer goed geamuseerd.

Dankjewel aan het gehele team van AQC

Sterke punten

All in, entertainment, kwaliteit eten was zeer goed.
Vlees was namelijk lekker van smaak en goed gegrilled.
Salade buffet was voldoende

Feestdatum & Arrangement

19-1 hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

11 personen
Gemiddeld lag rond 40


Anoniem
7/10

Gisteren met collega's een top avond gehad

Sterke punten

Leuk entertainment en een leuk muziek tussendoor

Feestdatum & Arrangement

Verpleegfestijn op 18-1-2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

17 personen. Tussen de 18 en 55 jaar


Gerard Lammers Transport
8/10

We krijgen alleen positieve reacties van collega's .
Gezellige avond geweest.

Sterke punten

Het vermaak is leuk. Het eten is goed van kwaliteit. Het aanbod is goed. Genoeg keus en alles lekker gekruid

Feestdatum & Arrangement

13/1/2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

51 personen van 18 tot 80. Grootste groep is tussen de 30-50 jaar