Reviews

8.7 / 10
449 beoordelingen
Schrijf beoordeling

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uw feestavond
8.6/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Informatie op de website
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.4/10

449 Reviews

Anoniem
9/10

Gezellige, leuke avond met goed eten en drinken en een vriendelijke crew

Sterke punten

Geweldig allemaal, van ontvangst tot sluiten

Feestdatum & Arrangement

6april hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 alle 60gers


Anoniem
8/10

Het was een zeer geslaagde avond

Feestdatum & Arrangement

6 april hasta la basta op de camping

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

We waren met 14 personen van 7 en 9 en de rest 60+


Anoniem
10/10

Gezellig & sfeervol

Sterke punten

De acteurs gaven iedereen aandacht, lette goed op jong en oud. Waardoor er geen sleur viel. De kok`s waren vriendelijk en het eten was lekker. Ook de bediening was zeer zorgzaam.

Feestdatum & Arrangement

7 april 2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 tot 38 jaar / 4 gasten


Hettie
10/10

In de afgelopen 20 jaar ben ik al verschillende keren bij jullie geweest in verschillende groepssamenstelling. Iedere keer is het weer een ontzettend leuke avond met enthousiast en vriendelijk...

Sterke punten

Leuke acteurs, vriendelijk personeel, goed eten en drinken.

Feestdatum & Arrangement

30 maart 2018 Vlaamse Kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Van 48 tot 68.


Van der pasch
10/10

Ik ben blij dit te hebben mogen meemaken we hebben zo n leuke avond gehad en zo n mooie herinnering hieraan super t eten was ook perfect je zult me zeker nog eens terrug zien met n groep??

Sterke punten

Alles was perfect

Feestdatum & Arrangement

Vlaamsekermis 30 maart

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

5


Anoniem
8/10

Heerlijke ambiance. Gezellig. Het eten niets bijzonders maar goed. Leuk entertainment.
Fijne avond gehad.

Feestdatum & Arrangement

Verpleegfestijn 22mrt

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 pers. 4x20j 2x50j


Jolanda Velders-de Jong
8/10

Super gezellige sfeer, het personeel super vriendelijk. De acteurs onthouden je naam en betrekken je super bij het thema van de avond. We hebben ons prima vermaakt. En komen zeker nog een keer...

Sterke punten

Ja de acteurs en personeel zijn geweldig op hun plaats.

Feestdatum & Arrangement

23 maart , de nacht van de bokkenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

12 gasten van de leeftijd 30 tot 61 jaar


vepa
8/10

We hebben een gezellige leuke avond gehad

Sterke punten

Leuke opzet van de avond

Feestdatum & Arrangement

24.3.2018 Kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

7 personen 25-50 jaar


Hannie Blommers
9/10

Wij hebben een geweldig leuk feest gehad, onze gasten waren het daar allemaal over eens, ook het eten was erg goed en lekker

Sterke punten

Leuk entertainment

Feestdatum & Arrangement

23_3_2018 nacht van de bokkenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

21 gasten, een was ziek en niet gekomen
Jongste 22 oudste 75


Anoniem
10/10

Was super gezellig

Sterke punten

Je wordt prima vermaakt aan tafel.?

Feestdatum & Arrangement

24 maart Vlaamse kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4
Rond 60 jaar