Reviews

8.7 / 10
377 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.7/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Uw feestavond
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Muziek
8.6/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

377 Reviews

Hans May
10/10

Wij hebben een fantastische avond gehad. Het eten was goed verzorgd, smakelijk en zoveel als je wilde. De optredens waren heeel heeel goed. De bediening aan tafel door Brigitte was uitstekend,niets...

Sterke punten

Het geheel was sterk.

Feestdatum & Arrangement

23 september jl.,de verjaardag van de heer Mulder

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

10 volwassenen en 1 kind(6x personen van gemiddeld 70 jaar,3 personen gemiddeld 40 jaar,1x 15 jaar en 1 x 6 jaar)


C Rokven
10/10

Het was een super avond we hebben allemaal echt genoten. Was ons eerste personeelsuitje en zeer geslaagd

Sterke punten

Het vermaak en eten is super goed

Feestdatum & Arrangement

23-09-2017 verjaardagfeest van de mulderkes

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

10 personen 20 jaar tot 54 jaar


Fam.eddy hoekstra
8/10

Onze familie was aangenaam verrast hoe zij de hele avond werden vermaakt door de goocheltrucs de aardige bediening en de gezellige muziek op de achtergrond! Het personeel deed zijn uiterste best...

Sterke punten

Het gemoedelijk personeel je voelde je al gauw op je gemak.

Feestdatum & Arrangement

Zondag 17 september de goochelshow met een zangeres

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

17 personen vanaf 12 jaar tot en met 72 jaar


Anoniem
5/10

Was leuk. Maar niet fantastisch.

Sterke punten

Goede zangers / zangeres.

Feestdatum & Arrangement

Verjaardagsfeest van pa...... 65 jaar.

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met 6 personen gemiddelde leeftijd 45 jaar.


Anoniem
8/10

Vrijgezellenavond van mijn maat. Eten was perfect. Show was ook prima maar avond mag zeker op zaterdag wel uurtje langer. 0:00 uur is wel beetje ouwerwets om een feest avond te beeindigen

Sterke punten

Het eten was zeer goed. Daar staat of valt zo'n thema avond wel een beetje mee. Goede zangeres ook

Feestdatum & Arrangement

9 sept. Nacht van de bockenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

16 van 33 tot 62


Beppie Bissels
10/10

Wij hebben n super geweldig feest gehad voor herhaling vatbaar onze dank daar voor

Sterke punten

nee alles was pefect

Feestdatum & Arrangement

bij vlaamse kermis op 8-9-2017

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

2 personen


Anoniem
8/10

Een erg leuke en gezellige avond gehad

Sterke punten

De themaavonden

Feestdatum & Arrangement

09-09-2017,
De nacht van de Bokkerijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

2 personen
65 en 68 jaar


B. van der Beek
9/10

Een geweldig leuk familie festijn; iedereen was enthousiast

Sterke punten

Vanaf het begin werd iedereen overal bij betrokken en alles is uitsteken geregistreerd. Als je in je privé een druk leven hebt is dit een welkome afleiding.

Feestdatum & Arrangement

afgelopen vrijdag 9 september bij Het feest van de Mulderkes; pa werd 65 jaar!

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met 27 gasten van 7 (1) dan vanaf 18 t/m 65 jaar; gemiddelde leeftijd 40 ongeveer.


Suzanne Grootvelt - Jongerius
10/10

Het is echt een goed opgezet toneelspel waar je in terecht komt. Ontzettend leuk en je vermaakt je de hele avond.

Sterke punten

Goede acteurs, die goed in hun rol blijven!

Feestdatum & Arrangement

9 september 2017, de nacht van de bokkenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

16 gasten tussen de 23 en 65


Anoniem
10/10

In een woord geweldig!!! Een avond vol met afwisseling, amusement en zingen. En het eten is heerlijk. Echt een aanrader voor ieder feest!!!

Sterke punten

De acteurs! Fantastisch gewoon

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

41 gasten in de leeftijd van 10 tot 83