Reviews

8.7 / 10
431 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uw feestavond
8.6/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Informatie op de website
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

431 Reviews

Gerda van Alphen
6/10

Ik vond het Thema tegenvallen Hasta la Basta..
Het eten vond ik best niet uitgesproken goed.
En ik en de andere 4 personen vonden het net een kindercresh tjongejonge wat een herrie.

Sterke punten

Jullie hebben op een leuke manier de kinderen aangesproken op hun gedrag..maar de Kids hadden er poep aan om het zo maar te zeggen.
Ouders vinden het wel best..
Nogmaals kunnen jullie niets aan doen.
Wel erg storend.

Feestdatum & Arrangement

1 april

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

5 gasten vanaf 25 jaar-60 jaar.


A. Nijhof
9/10

Een erg leuke avond gehad met ons kleine kaartclubje uit Apeldoorn. Wij vonden het feest goed opgebouwd en de platenzwieper deed ook erg zijn best om leuke muziek te draaien, Top!

Sterke punten

Wij vonden de zangeres. Patty van den Broeck erg goed en ze bracht heer act leuk.
Eigenlijk vonden wij alles leuk, maar Patty sprong er uit!
Ook niet te vergeten was onze tafeldame, goed geregeld!

Feestdatum & Arrangement


op 7 april j.l. De Vlaamsche kermis.

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met 9 personen. variërend van 34 tot 74 jaar.


Anoniem
9/10

Gezellige, leuke avond met goed eten en drinken en een vriendelijke crew

Sterke punten

Geweldig allemaal, van ontvangst tot sluiten

Feestdatum & Arrangement

6april hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 alle 60gers


Anoniem
8/10

Het was een zeer geslaagde avond

Feestdatum & Arrangement

6 april hasta la basta op de camping

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

We waren met 14 personen van 7 en 9 en de rest 60+


Anoniem
10/10

Gezellig & sfeervol

Sterke punten

De acteurs gaven iedereen aandacht, lette goed op jong en oud. Waardoor er geen sleur viel. De kok`s waren vriendelijk en het eten was lekker. Ook de bediening was zeer zorgzaam.

Feestdatum & Arrangement

7 april 2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 tot 38 jaar / 4 gasten


Hettie
10/10

In de afgelopen 20 jaar ben ik al verschillende keren bij jullie geweest in verschillende groepssamenstelling. Iedere keer is het weer een ontzettend leuke avond met enthousiast en vriendelijk...

Sterke punten

Leuke acteurs, vriendelijk personeel, goed eten en drinken.

Feestdatum & Arrangement

30 maart 2018 Vlaamse Kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Van 48 tot 68.


Van der pasch
10/10

Ik ben blij dit te hebben mogen meemaken we hebben zo n leuke avond gehad en zo n mooie herinnering hieraan super t eten was ook perfect je zult me zeker nog eens terrug zien met n groep??

Sterke punten

Alles was perfect

Feestdatum & Arrangement

Vlaamsekermis 30 maart

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

5


Anoniem
8/10

Heerlijke ambiance. Gezellig. Het eten niets bijzonders maar goed. Leuk entertainment.
Fijne avond gehad.

Feestdatum & Arrangement

Verpleegfestijn 22mrt

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 pers. 4x20j 2x50j


Jolanda Velders-de Jong
8/10

Super gezellige sfeer, het personeel super vriendelijk. De acteurs onthouden je naam en betrekken je super bij het thema van de avond. We hebben ons prima vermaakt. En komen zeker nog een keer...

Sterke punten

Ja de acteurs en personeel zijn geweldig op hun plaats.

Feestdatum & Arrangement

23 maart , de nacht van de bokkenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

12 gasten van de leeftijd 30 tot 61 jaar


vepa
8/10

We hebben een gezellige leuke avond gehad

Sterke punten

Leuke opzet van de avond

Feestdatum & Arrangement

24.3.2018 Kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

7 personen 25-50 jaar