Reviews

8.7 / 10
413 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.7/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Uw feestavond
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

413 Reviews

Jolanda Velders-de Jong
8/10

Super gezellige sfeer, het personeel super vriendelijk. De acteurs onthouden je naam en betrekken je super bij het thema van de avond. We hebben ons prima vermaakt. En komen zeker nog een keer...

Sterke punten

Ja de acteurs en personeel zijn geweldig op hun plaats.

Feestdatum & Arrangement

23 maart , de nacht van de bokkenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

12 gasten van de leeftijd 30 tot 61 jaar


vepa
8/10

We hebben een gezellige leuke avond gehad

Sterke punten

Leuke opzet van de avond

Feestdatum & Arrangement

24.3.2018 Kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

7 personen 25-50 jaar


Hannie Blommers
9/10

Wij hebben een geweldig leuk feest gehad, onze gasten waren het daar allemaal over eens, ook het eten was erg goed en lekker

Sterke punten

Leuk entertainment

Feestdatum & Arrangement

23_3_2018 nacht van de bokkenrijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

21 gasten, een was ziek en niet gekomen
Jongste 22 oudste 75


Anoniem
10/10

Was super gezellig

Sterke punten

Je wordt prima vermaakt aan tafel.?

Feestdatum & Arrangement

24 maart Vlaamse kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4
Rond 60 jaar


AMK
8/10

Was een super leuke avond

Sterke punten

Goed eten

Feestdatum & Arrangement

17 maart
Hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 2x 24
1x 29
2x 37
1 x 39


Hilly Dusselaar
9/10

Wij vonden het een verschrikkelijk leuke avond. Heel gezellig en veel gelachen

Sterke punten

Persoonlijke aandacht, het entertainment en zeker ook de beide zangers. geweldig

Feestdatum & Arrangement

9 maart 't mulderke

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 personen 72 jaar


Anoniem
9/10

Wij hebben met zijn allen mogen genieten van een gezellige avond met alles erop en eraan.
Entertainment dmv zang gesprekken ect. Alle zintuigen worden geprikkeld ;)

Sterke punten

Allereerst waar het begon..Goede en fijne communicatie tijdens het organiseren van dit uitje gehad.
Aangekomen op de locatie zit je gelijk in de gezellige sfeer tijdens het ontvangst en de samenzang met heel de zaal. Muziek voor jong en oud. Leuk bedacht en wat ook goed werkt is op een ludieke manier de mensen op de dansvloer krijgen. Zo is het feestje gelijk op gang.

Feestdatum & Arrangement

Vrijdag 9 maart 2018 de mulderkes ( gezellig brabants familiefeest)

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

17 gasten leeftijd tot midden 40


Anoniem
10/10

Leuke avond

Sterke punten

Komisch entertainment


Andre Jansen
10/10

Zoals altijd weer een super avond gehad en alles tot in de puntjes geregeld.

Sterke punten

wij hadden iets te vieren en via het tunneke een bloemstuk besteld en zoals de eerste keer ook deze keer weer een perfect
bloemstuk.

Feestdatum & Arrangement

10-3-2018 gipsy night

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

7 personen 40+


Anoniem
9/10

Een hele gezellige avond in een gezellige sfeer. We hebben het super naar onze zin gehad, gelachen, gezongen en heerlijk gegeten.

Feestdatum & Arrangement

10 maart 2018 Gypsy night

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personen ca. 50 jaar