Reviews

8.7 / 10
517 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uw feestavond
8.7/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.8/10
Informatie op de website
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

517 Reviews

Ans van Vlijmen
9/10

Als verrassing voor m'n mans 60e verjaardag hier geweest 28 april. We hebben met z'n drietjes een gezellige en verrassende avond gehad met de Bokkerijders.
Eten was allemaal heerlijk en in...

Feestdatum & Arrangement

28 april 2018 Nacht van de Bokkerijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

3 in de leeftijd 28 58 en 60


Anoniem
10/10

Hoi wij als collega,s hebben het heel erg naar ons zin gehad de dames waren hier nog niet geweest voor herhaling vatbaar gaan we zeker nog doen groetjes margaretha fopma

Sterke punten

Nvt

Feestdatum & Arrangement

14 april ons vader was jarig

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

3 dames leeftijd rond de 50


Anoniem
10/10

Hoi wij als collega,s hebben het heel erg naar ons zin gehad de dames waren hier nog niet geweest voor herhaling vatbaar gaan we zeker nog doen groetjes margaretha fopma

Sterke punten

Nvt

Feestdatum & Arrangement

14 april ons vader was jarig

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

3 dames leeftijd rond de 50


De Laat
8/10

Wij hebben een leuke avond gehad met ons groepje. Al vonden we het zelf jammer dat we niet compleet waren als groep. Want dan was de sfeer nog beter geweest. We zaten achterin met een stel bejaarden...

Sterke punten

Leuke acteurs, goede bediening, leuke acts, leuke muziek!

Feestdatum & Arrangement

Op zaterdag 7 april, Vlaamse kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met 7 personen. 2 gingen al door omstandigheden niet mee. Van 40 tot begin 50 jaar.


Anoniem
7/10

Was gezellige avond!

Prijs kwaliteit dik in orde!

Feestdatum & Arrangement

Opening camping. 1 april

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

11 pers.

27 tot 72 jaar


Groeneveld
10/10

Super leuke verjaardag gevierd van mijn vader 60 jaar.

Feestdatum & Arrangement

1 april opening camping seizoen

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

24. Van 27 tot 70


Gerda van Alphen
6/10

Ik vond het Thema tegenvallen Hasta la Basta..
Het eten vond ik best niet uitgesproken goed.
En ik en de andere 4 personen vonden het net een kindercresh tjongejonge wat een herrie.

Sterke punten

Jullie hebben op een leuke manier de kinderen aangesproken op hun gedrag..maar de Kids hadden er poep aan om het zo maar te zeggen.
Ouders vinden het wel best..
Nogmaals kunnen jullie niets aan doen.
Wel erg storend.

Feestdatum & Arrangement

1 april

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

5 gasten vanaf 25 jaar-60 jaar.


A. Nijhof
9/10

Een erg leuke avond gehad met ons kleine kaartclubje uit Apeldoorn. Wij vonden het feest goed opgebouwd en de platenzwieper deed ook erg zijn best om leuke muziek te draaien, Top!

Sterke punten

Wij vonden de zangeres. Patty van den Broeck erg goed en ze bracht heer act leuk.
Eigenlijk vonden wij alles leuk, maar Patty sprong er uit!
Ook niet te vergeten was onze tafeldame, goed geregeld!

Feestdatum & Arrangement


op 7 april j.l. De Vlaamsche kermis.

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met 9 personen. variërend van 34 tot 74 jaar.


Anoniem
9/10

Gezellige, leuke avond met goed eten en drinken en een vriendelijke crew

Sterke punten

Geweldig allemaal, van ontvangst tot sluiten

Feestdatum & Arrangement

6april hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 alle 60gers


Anoniem
8/10

Het was een zeer geslaagde avond

Feestdatum & Arrangement

6 april hasta la basta op de camping

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

We waren met 14 personen van 7 en 9 en de rest 60+