Reviews

8.7 / 10
517 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uw feestavond
8.7/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.8/10
Informatie op de website
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

517 Reviews

Huizing
10/10

Was een zeer geslaagde avond

Feestdatum & Arrangement

2e kerstdag

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

13 personen
Leeftijd 15,21,24,18,44,45,51,52


Harks
8/10

Het was leuk, knus en vooral gezellig met heerlijk eten

Feestdatum & Arrangement

2e kerstdag

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personen 2x 50jaar, 1x 19 en 1x 17


Anoniem
8/10

Ik had meer entertainment verwacht.......dat vond ik jammer
de manier van eten en drinken was prima geregeld (per tafel en zelf drinken halen)

Sterke punten

goed en voldoende eten en drinken, mooie locatie

Feestdatum & Arrangement

15 december 2018 (kerst)

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

met 12 gasten


Bigger
10/10

Thuis bij de kerstman was fantastisch. De kids hebben zich ook prima vermaakt!

Sterke punten

De acteurs en de zanggroep waren top.

Feestdatum & Arrangement

2e kerstdag

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

14 personen van 1 tot 76 jaar.


Kersten
10/10

In een woord geweldig .alle gasten aandacht en heel knap zelf de namen weten en we hadden een met appart eten werdt goed aandacht aan besteed . En het eten heerlijk.

Sterke punten

Ja mensen bij naam proberen te onthouden .

Feestdatum & Arrangement

26-12-2019 kerst

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Van baby tot 83


Fam van Dam'Zom 'Assman
10/10

Het is erg leuk ook al is het er soms druk .
wij komen vak de laatse jaren word het wel minder maar als wij terug kijken dan is het steeds een hele leuke avond bij T'tunneke

Sterke punten

sterke punten die zijn er niet alles is al meer dan 110% beter kan gewoon niet

Feestdatum & Arrangement

29-12-20108 thuis bij de kerst man

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personen 21 - 25 - 54 - 55 jaar twee vrouwen en twee mannen


Ine Tukker
7/10

Wij hebben genoten van een mooie avond en vriendelijk personeel.
Het eten was erg lekker en goed verzorgd.

Sterke punten

Het welkomgevoel

Feestdatum & Arrangement

Op bezoek bij de kerstman 22-12

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personen 60 jaar


MARTIJN DIRKZWAGER
10/10

Mooie locatie binnenin was het super gezellig ingericht en de sfeer was ook super gezellig. Eten was super voor elkaar

Feestdatum & Arrangement

We zijn op 26 december bij de kerstman thuis geweest

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met 2 personen


Fam Poots
8/10

Hartelijk ontvangen, medewerkers waren opgewekt , gezellig en heel klantvriendelijk. Wij hebben met 10 personen genoten van het Kerstfeest. Was onze tweede keer dat wij op Kerstdag in het Tunneke...

Sterke punten

Medewerkers zeer positief

Feestdatum & Arrangement

25 december 2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

10 personen, leeftijd: 10, 11, 2x41, 43, 44, 64, 66, 67 en 74 jaar


Nossin
9/10

Lekker eten! Geen verbeteringen.
Vorige jaar mooier verhaal. Nu zat er geen verhaal in. Goede zangers! Mooie gezellige sfeer. Tafeltje langs buffet boven niet zo fijn ivm te dicht op...

Sterke punten

Zangers, sfeer, aankleding, eten en drinken

Feestdatum & Arrangement

26 dec

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 gasten. 25-55 jaar