Reviews

8.7 / 10
411 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website
8.7/10
Ontvangst locatie
8.6/10
Uw feestavond
8.6/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

411 Reviews

Elly de Wit
10/10

Heel erg leuk en lekker eten.

Sterke punten

Wij hadden iemand vegetarisch bij en daar is echt aandacht aan geschonken super.?Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Feestdatum & Arrangement

Op 9 mei 2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personen rond 50 en 60 jaar.


Carla Strik
8/10

Het was een supermooie avond. We hebben genoten. Heel mooi gedaan van alles wat met een kermis te maken heeft. Goede creativiteit.

Sterke punten

Leuk entertainment, goed en voldoende te eten. Hoe het publiek betrokken werd en de inschatting van de acteurs wie wel en niet hiervoor in is.

Feestdatum & Arrangement

Op 4 mei bij de Vlaamse Kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 personen van 21 tot 58


Jan van der Stel, Chemours, Dordrecht
10/10

Wij zijn met 28 personen aanwezig geweest op 4 mei.
Dank voor het moment om 2 minuten stilte te gebruiken voor de dodenherdenking.
De avond is naar ieders tevredenheid verlopen.

Sterke punten

Eten goed verzorgd

Feestdatum & Arrangement

4 mei 2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

28, leeftijd van 28 tot 62


de feestcommissie
7/10

Gezellige avond met collega's gehad. gelachen met de ''zigeuners'' aan tafel.

Sterke punten

lopend buffet vinden wij handig gezien de groep waar we mee waren. zelf tappen van de drank vinden wij ook prima.
live muziek vonden wij erg goed

Feestdatum & Arrangement

21 april 2018

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

uiteindelijk (maar) 36. gemiddelde leeftijd 35jr


Ans van Vlijmen
9/10

Als verrassing voor m'n mans 60e verjaardag hier geweest 28 april. We hebben met z'n drietjes een gezellige en verrassende avond gehad met de Bokkerijders.
Eten was allemaal heerlijk en in...

Feestdatum & Arrangement

28 april 2018 Nacht van de Bokkerijders

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

3 in de leeftijd 28 58 en 60


Anoniem
10/10

Hoi wij als collega,s hebben het heel erg naar ons zin gehad de dames waren hier nog niet geweest voor herhaling vatbaar gaan we zeker nog doen groetjes margaretha fopma

Sterke punten

Nvt

Feestdatum & Arrangement

14 april ons vader was jarig

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

3 dames leeftijd rond de 50


Anoniem
10/10

Hoi wij als collega,s hebben het heel erg naar ons zin gehad de dames waren hier nog niet geweest voor herhaling vatbaar gaan we zeker nog doen groetjes margaretha fopma

Sterke punten

Nvt

Feestdatum & Arrangement

14 april ons vader was jarig

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

3 dames leeftijd rond de 50


De Laat
8/10

Wij hebben een leuke avond gehad met ons groepje. Al vonden we het zelf jammer dat we niet compleet waren als groep. Want dan was de sfeer nog beter geweest. We zaten achterin met een stel bejaarden...

Sterke punten

Leuke acteurs, goede bediening, leuke acts, leuke muziek!

Feestdatum & Arrangement

Op zaterdag 7 april, Vlaamse kermis

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met 7 personen. 2 gingen al door omstandigheden niet mee. Van 40 tot begin 50 jaar.


Anoniem
7/10

Was gezellige avond!

Prijs kwaliteit dik in orde!

Feestdatum & Arrangement

Opening camping. 1 april

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

11 pers.

27 tot 72 jaar


Groeneveld
10/10

Super leuke verjaardag gevierd van mijn vader 60 jaar.

Feestdatum & Arrangement

1 april opening camping seizoen

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

24. Van 27 tot 70