Reviews

8.6 / 10
563 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Uw feestavond
8.7/10
Ontvangst locatie
8.7/10
Entertainment
8.7/10
Eten & Drinken
8.7/10
Informatie op de website
8.7/10
Muziek
8.5/10
Prijs / Kwaliteit verhouding
8.3/10

563 Reviews

Anoniem
8/10

Heel gezellig, perfect georganiseerd en lekker gegeten!

Sterke punten

Goede organisatie! Aan het eind van het Paasfeest moest de ambulance komen maar ook dat werd netjes en respectvol geregeld voor alle gasten.

Feestdatum & Arrangement

Eerste Paasdag met het thema; het campingseizoen gaat van start. Hasta la basta!

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

6 personen van 55 tot 60 jaar


Anita
10/10

Geweldig genoten van alle humor en lekker gegeten!

Sterke punten

Iedereen wordt bij de gezelligheid betrokken, gezellig voor alle leeftijden (middagarrangement) , ideaal dat je zelf drinken kunt pakken en ruime keuze hierin .

Feestdatum & Arrangement

21 april, tijdens hasta la paasta 😅

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personen, van 12 jaar tm 56 jaar


Joke NAGTEGAAL
9/10

We zijn voor ons 35 jarig huwelijk bjj jullie geweest met ons gezin en het was geweldig we komen heel graag. Nog een keertje terug

Sterke punten

De bediening was uitstekend

Feestdatum & Arrangement

21 04 2019 paasfeest op de camping

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

Met ze vijven. In deleeftijd van 27 jaar tot 60 jaar


Minke vd Weijde
9/10

Onwijs leuke gezellige avond, met geloofwaardige entertainment!

Sterke punten

Zeer vriendelijk personeel

Feestdatum & Arrangement

1e paasdag, zondag 21 april.
Opening campingseizoen hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

11 personen van 6 tot 65 jaar


Gerrit en Hannie
9/10

Geboekt voor de 50-jarige bruiloft van mijn ouders. We hebben een geweldige avond gehad. Goed eten en fantastisch entertainment.

Sterke punten

Vriendelijk en enthousiast personeel. Zowel de bediening, de koks als de entertainers doen hun uiterste best voor de gasten

Feestdatum & Arrangement

21 april 2019 Hasta la basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

17 personen tussen de 18 en 76


Henk en sien Stassen
10/10

Wij waren 50 jaar getrouwd en kregen dit Kado wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug Allen’s was perfect geregeld het teen en de entertement luitjes een Dikke 10
Groetjes Henk en...

Feestdatum & Arrangement

21 April 2019

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personnel 50 en 69


Elly de Kraker
10/10

When 't Tunneke is involved
All your party problems are solved.

Sterke punten

Goede bediening en entertainment is geweldig.

Feestdatum & Arrangement

21 april Hasta la Basta

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

4 personen 64 jaar gemiddeld.


Anoniem
8/10

Fantastische avond gehad.

Sterke punten

Goede service

Feestdatum & Arrangement

't feest van de mulderkes 6 april 2019

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

13 gasten tussen de 25 en 55 jaar


Anoniem
8/10

Hele leuke avond verder was het eten prima en hebben we heerlijk ontspannen genoten

Sterke punten

organisatie prima het is alleen jammer dat er verschillende zalen/hoogte zijn zodat je niet altijd meekrijgt wat er gebeurt

Feestdatum & Arrangement

6 april 't fist der mulderkes

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

16 personen vanaf 60 jaar t/m 75 jaar


KKS bv
4/10

Om eerlijk te zeggen viel het ons allemaal tegen.
De entertainment was niet wat wij ervan verwacht hadden.
Zo af en toe wat zingen en dat was het!

Sterke punten

Het eten en drinken was van goede kwaliteit

Feestdatum & Arrangement

30 maart

Aantal gasten & Leeftijdsopbouw

16