Ruud de Lange
Al een paar keer bestelt en snel binnen
De advertentie op internet gevonden. Goede uitleg met leuke plaatjes er bij.
Perfect maandag besteld, dinsdag in de brievenbus
Goed bedrijf! Besteld voor cadeau. Pas gegeven dus nog niet vernomen hoe het is geweest.
Snel en correct
top
prima, heel goede service
Zeer goede ervaring!
dat heb ik kado gegeven
Duidelijk, snel eenvoudig een cadeaubon geregeld
Snel een bestelling kunnen plaatsen.
Slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn zoon heeft van zijn lang gespaarde geld een vaderdag surprisecheque voor me gekocht van 47,49 euro voor een high chocolate. Er is maar 1 adres in de buurt om dit te verzilveren, echter willen ze de bon niet accepteren omdat ze zeer slechte ervaringen met Surprise Factory hebben. Het antwoord wat je krijgt is zowaar nog slechter: Geef de bon aan iemand anders die bij een andere locatie woont. Ook is het is tenslotte bijna 2 jaar geleden dat de bon is aangeschaft !!. Hij zou toch 2 jaar geldig zijn ???? Geen geld terug, wel 47,49 euro weg. Vond mijn zoon ook echt leuk van zijn spaarcenten !!! Waardeloos slecht bedrijf.
SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory
Kanaalweg 33
2903 LR Capelle a/d IJssel
Al een paar keer bestelt en snel binnen
De advertentie op internet gevonden. Goede uitleg met leuke plaatjes er bij.
Perfect maandag besteld, dinsdag in de brievenbus
Snel en correct
top
prima, heel goede service
Zeer goede ervaring!
dat heb ik kado gegeven
Duidelijk, snel eenvoudig een cadeaubon geregeld
Snel een bestelling kunnen plaatsen.
SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:
SurpriseFactory