8.8 /10

checkbox95% beveelt SurpriseFactory aan!

Ruud de Lange

goed hoor al jaren betrouwbaar

Kim

SterSterSterHalve sterLege ster

Al een paar keer bestelt en snel binnen

C.Tranda

De advertentie op internet gevonden. Goede uitleg met leuke plaatjes er bij.

Politie

Traets

Perfect maandag besteld, dinsdag in de brievenbus

Antwoord SurpriseFactory

Hi Jeanne, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je ons aanbod als gevarieerd hebt ervaren en de cadeaubon snel bij je geleverd is. Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Cora van Hoorne

Goed bedrijf! Besteld voor cadeau. Pas gegeven dus nog niet vernomen hoe het is geweest.

Blokzijl

Snel en correct

Claudia Smeets

x

top

Marjon Barendregt

prima, heel goede service

Antwoord SurpriseFactory

Hi Marjon, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat wij op deze manier met je hebben kunnen meedenken en je uiteindelijk de opnieuw verstuurde cadeaubon hebt ontvangen. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Elisabeth

Zeer goede ervaring!

Antwoord SurpriseFactory

Hi Elisabeth, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat alles geheel naar volle tevredenheid is verlopen. Daar doen wij het voor! Hopelijk tot ziens! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

s.can

dat heb ik kado gegeven

G. steenbeek

Duidelijk, snel eenvoudig een cadeaubon geregeld

Antwoord SurpriseFactory

Hi, Bedankt voor je positieve review. Hier worden wij erg blij van! Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Anita

Snel een bestelling kunnen plaatsen.

Rob

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn zoon heeft van zijn lang gespaarde geld een vaderdag surprisecheque voor me gekocht van 47,49 euro voor een high chocolate. Er is maar 1 adres in de buurt om dit te verzilveren, echter willen ze de bon niet accepteren omdat ze zeer slechte ervaringen met Surprise Factory hebben. Het antwoord wat je krijgt is zowaar nog slechter: Geef de bon aan iemand anders die bij een andere locatie woont. Ook is het is tenslotte bijna 2 jaar geleden dat de bon is aangeschaft !!. Hij zou toch 2 jaar geldig zijn ???? Geen geld terug, wel 47,49 euro weg. Vond mijn zoon ook echt leuk van zijn spaarcenten !!! Waardeloos slecht bedrijf.

Antwoord SurpriseFactory

Hi Rob, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. In ons mailcontact hebben wij aangegeven dat er nog diverse andere locaties zijn waar je een reservering kunt maken voor de High Chocolate. Helaas wenste je hier zelf geen gebruik van te maken vanwege de reisafstand. Verrassende groet, Team SurpriseFactory

Geantwoord op

SurpriseFactory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SurpriseFactory heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 17 januari 2012

SurpriseFactory

Zoek jij ook vaak urenlang naar het perfecte cadeau, maar kom je uiteindelijk wéér met hetzelfde aan? Van stropdassen tot parfums en van een flesje wijn tot een bloemetje... Dat kan origineler én gemakkelijker. Sinds 1999 hebben wij maar één doel: jou helpen iemand écht te verrassen. De cadeaus op www.SurpriseFactory.nl zijn stuk voor stuk onvergetelijke belevenissen. Een standaard diner kom je bij ons niet tegen, tenzij dat diner op 100 meter hoogte is. We maken het je graag gemakkelijk: eenvoudig bestellen, supersnelle levering en gratis personalisatie van je cadeau. Wij zijn dan ook heel trots dat onze klanten ons beoordelen met een 9 (bron: Feedback Company reviews). Kortom: met SurpriseFactory geef je een onvergetelijke herinnering cadeau!

Kanaalweg 33

2903 LR Capelle a/d IJssel

Ruud de Lange

goed hoor al jaren betrouwbaar

Kim

SterSterSterHalve sterLege ster

Al een paar keer bestelt en snel binnen

C.Tranda

De advertentie op internet gevonden. Goede uitleg met leuke plaatjes er bij.

Politie

dat heb ik kado gegeven

G. steenbeek

Duidelijk, snel eenvoudig een cadeaubon geregeld

Anita

Snel een bestelling kunnen plaatsen.

Rob

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster