Kwaliteit
Aflevering keuken
Deskundig advies
Prijs

Van Dam Deventer

Onze ervaring is zeer positief goed advies ze denken met je mee
nemen de tijd voor je

prijs kwalietijd

Berke

Magnetron niet geleverd, afmetingen kloppen niet.

Niks.

Alles.

Mario en Marita Willems

Prettige en deskundige adviseurs, levering van de keuken was op tijd en compleet, perfecte montage door Ed.

Alle beloften zijn waargemaakt.

Hans MULDER

SERVICE ZOALS HET MOET, VRIENDELIJK EN MEEDENKEND

NO NONSENS ZAAK, PRIMA SERVICE, VRIENDELIJKE BEDIENING, BEZORGING EN MONTAGE PRIMA, NETJES EN BELEEFD

GEEN, ZO BLIJVEN IS HET PRIMA

Superkeukens Strijen .

Goede ervaring ,betrokken en een zeer goede service .Zeker een aanbeveling om bij Superkeukens ,Strijen,uw keuken te kopen.
Doet zijn naam eer aan ! Ook de montage ,zeer tevreden ,liep volgens...
Doet zijn naam eer aan ! Ook de montage ,zeer tevreden ,liep volgens de planning . Erg blij met de nieuwe keuken !

Deskundig advies , en meedenkend !

Geen verbeter punten.

Diana

Superkeukens Wateringen: goed geholpen, goede service, zeer goede montage. Gewoon SUPER! Een echte aanrader.

...

Wij zijn super goed geholpen met de keuken tot dat er na een half jaar een witte waas op 2 kastjes zijn gekomen. Vervolgens netjes aangegeven neemt een medewerker ons niet serieus in onze klacht en... Wij zijn super goed geholpen met de keuken tot dat er na een half jaar een witte waas op 2 kastjes zijn gekomen. Vervolgens netjes aangegeven neemt een medewerker ons niet serieus in onze klacht en moeten wij het zelf betalen... keuken net 6 maanden oud. 551 euro voor 2 kastjes echt belachelijk we worden verder niet geholpen ik snap er niks van. Zeer onklantvriendelijk! Ik hoop via deze weg wel iemand te kunnen spreken die ons wilt helpen!

Beter met ons om gaan

Zeer goed

Goed advies , mee denkend , ervaring , gezellig en tot slot alles naar wens

Tot nu toe geen tips

Bosch

Vorig jaar maart hebben wij onze keuken besteld, inmiddels is het een jaar later en is de keuken nog steeds niet in orde gemaakt.. Fout op fout wordt er gemaakt en begrip vanuit SuperKeukens Uden... Vorig jaar maart hebben wij onze keuken besteld, inmiddels is het een jaar later en is de keuken nog steeds niet in orde gemaakt.. Fout op fout wordt er gemaakt en begrip vanuit SuperKeukens Uden hoeven we niet te verwachten. Bagger service, ik zou SuperKeukens Uden zeker niet aanraden..