Reviews

9.3 / 10
208 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.3/10
Informatie op de website
9.2/10
After sales
9.2/10

208 Reviews

Boban

8/10

Jammer dat onze jacuzzi niet op voorraad was dus moesten we 6 weken wachten.Maar nu heel erg blij met de jacuzzi. Alles was verder goed bedankt


J. Aerts

8/10

Wij kunnen niet meer zonder onze jacuzzi!


Schalk

10/10

Onze spa monaco is vorige week donderdag geinstalleerd door de jongens van sunspa. Vorig jaar hebben we al een sauna bij sunspa gekocht waar we al heerlijk van genieten en nu hebben we dus ook een... Onze spa monaco is vorige week donderdag geinstalleerd door de jongens van sunspa. Vorig jaar hebben we al een sauna bij sunspa gekocht waar we al heerlijk van genieten en nu hebben we dus ook een spa in de tuin. Het is heeeeerlijk! Weer fijn geholpen door sunspa.


Manuhutu

8/10

Goede ervaring en een super jacuzzi


Halime

8/10

Heel blij met onze jacuzzi

Sterke punten

Jacuzzi

Verbeterpunten of tips

Nee


Ger

10/10

In augustus 2014 onze spa gekocht in breda bij sunspa bij verkoper fouzi. Hele nette vriendelijke jongen die ruim de tijd voor ons nam. lang getwijfeld tussen de london en napoli maar toch gekozen... In augustus 2014 onze spa gekocht in breda bij sunspa bij verkoper fouzi. Hele nette vriendelijke jongen die ruim de tijd voor ons nam. lang getwijfeld tussen de london en napoli maar toch gekozen voor de napoli. was niet niks de kosten maar we genieten er met iedereen enorm van. sunspa en fouzi bedankt en veel succes


S. Geus

8/10

In 2014 onze jacuzzi gekocht in Breda. De jacuzzi is echt super top. Wel hadden we de tweede week al een kapotte speaker maar dit werd netjes gemaakt door dezelfde installatie jongen. Wel moesten we... In 2014 onze jacuzzi gekocht in Breda. De jacuzzi is echt super top. Wel hadden we de tweede week al een kapotte speaker maar dit werd netjes gemaakt door dezelfde installatie jongen. Wel moesten we hier even op wachten door de drukte. Wij raden Sunspa toch zeker aan


Huibrechts

10/10

Hier is de klant pas echt koning. Beste prijs, breed aanbod, eerlijk advies, super service. Bedankt Sunspa


Kuisten

10/10

Zaterdag onze spa gekocht in Breda bij Sunspa. Zeer vriendelijke man die ons geholpen heeft en alles heel goed uitgelegd. De levering geregeld over 2 weken lekker nog voor de zomer. Hartstikke blij


Fam. van Peer

10/10

Heel erg blij met onze Sunspa Jacuzzi!!!!!!!!!!!!!!