Reviews

9.2 / 10
240 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9/10
Info over verloop order
9/10
Snelheid levering
8.8/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
9.2/10
After sales
9/10

240 Reviews

Sille

7/10

Tevreden klant wel 6 maand afgewacht voor de levering van de jacuzzi maar installatie ging wel vlotjes. ( Corona tijden )

Sterke punten

Klant vriendelijk

Verbeterpunten of tips

Meer comunnicatie in moeileke tijden


Tine Tersago

5/10
(Bewerkt)

Geen klachten over Sunspa Benelux op zich, noch over het toestel, wel over het filiaal in Bilzen: 7 maanden na bestelling was er nog geen levering, terwijl de man daar had gezegd dat het 3-4 maanden... Geen klachten over Sunspa Benelux op zich, noch over het toestel, wel over het filiaal in Bilzen: 7 maanden na bestelling was er nog geen levering, terwijl de man daar had gezegd dat het 3-4 maanden ging duren. Ondertussen werden we door niemand op de hoogte gebracht over de vertraging. Bij poging tot communicatie kregen we niemand in Bilzen vast, niet per mail, niet via telefoon. Ondertussen hadden wel voorschot betaald... ik begrijp niet dat mensen zo zaken kunnen doen. Ik kan aanraden om bij Sunspa benelux in Mechelen of Nederland te bestellen, want deze mensen hebben ons uiteindelijk wel goed verder geholpen, maar ik raad zelf af om via filiaal in Bilzen aan te kopen.

Sterke punten

Behulpzame mensen in Mechelen en Nederland

Verbeterpunten of tips

Voor filiaal Bilzen: graag betere communicatie en snellere levering


chris de meirsman

8/10
(Bewerkt)

Sunspa bilzen : een ramp. Gelukkig rechtgezet door Lisette van SunspaNL

Sterke punten

goede uitleg bij de verkoop

Verbeterpunten of tips

Mijn ervaring met Sunspa Bilzen was een ramp. Onmogelijk om contact te leggen met de verkoper. Besteld in juli 2020 en nog steeds geen leverdatum om 13/1/2021. Nul reactie op mails en telefoon wordt... Mijn ervaring met Sunspa Bilzen was een ramp. Onmogelijk om contact te leggen met de verkoper. Besteld in juli 2020 en nog steeds geen leverdatum om 13/1/2021. Nul reactie op mails en telefoon wordt nooit beantwoord ! Ik heb in de familie nog toestellen van Sunspa en zeer tevreden over. Maar als je wil bestellen, wend je dan tot Sunspa zelf in Tilburg of Mechelen. Bilzen raad ik ten zeerste af = franchising


Sagt

8/10

Na lang wachten, dan toch eindelijk de jacuzzi gekregen.
Verkoop:
(Brigitte TOP verkoopster!) was duidelijk en ervaren m.b.t. de kennis van de producten en legt alles goed uit. Dit t.o.v....
Na lang wachten, dan toch eindelijk de jacuzzi gekregen.
Verkoop:
(Brigitte TOP verkoopster!) was duidelijk en ervaren m.b.t. de kennis van de producten en legt alles goed uit. Dit t.o.v. de Fonteyn. Daar werden we geïnformeerd dat we 2x 220V benodigd hadden, maar werd er niet bij verteld dat dan de warmtepomp bij gebruik, uitgeschakeld werd.

Montage bij levering:
Service monteur Rico, was óók correct, en wist duidelijk wat hij moest doen. Keurige kerel die alles goed uitlegt, dingen naar wens van de klant monteert en ook uitlegt waarom hij het wel of niet zou doen. Meedenken met zijn klanten geeft hij aan. rotzooi werd ook netjes mee retour genomen!

Na gebruik nog op 3 punten gestuit en dit gecommuniceerd of het opgelost kan worden. M.b.t. service moet ik dit nog gaan ervaren.

Sterke punten

Duidelijk op de hoogte van product kennis

Verbeterpunten of tips

Misschien reactie snelheid m.b.t. mail


Annet

10/10

Super positieve ervaring en snelle levering

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Instructies bad in Nederlands


Serge

6/10

Geen reactie bij het melden van een storing.

Sterke punten

Bij verkoop is met erg snel.

Verbeterpunten of tips

Service is ondermaats. Je kan enkel via de website een formulier invullen, maar je wordt niet teruggebeld. Telefonisch is men voor service niet bereikbaar.


Alie Spoelder

10/10

Vandaag is de spa geleverd...snelle levertijd...super goede uitleg...netjes geplaatst...dus heel tevreden

Sterke punten

snelle levering

Verbeterpunten of tips

weet ik eerlijk gezegd niet


noel

4/10

Zelfde probleem als Geert juni besteld levering eind september tot op heden nog geen planning of aflevering bekomen :(

Sterke punten

veel blingbling geen levering

Verbeterpunten of tips

duidelijke info


Twan Jacobs

10/10

Bij Sunspa in Breda bij Brigitte spa gekocht. 100% tevreden. Duidelijke uitleg en info. Spa reeds voor de afgesproken levertermijn ontvangen.

Sterke punten

Duidelijke uitleg en info. Bijzonder klantvriendelijk

Verbeterpunten of tips

Kan er (nog) geen noemen


Marie

10/10

Wij hebben onze infraroodsauna gekocht in Mechelen en zijn super geholpen door de verkoper. Week later werd de sauna al geleverd dus wij zijn helemaal tevreden!!

Sterke punten

vriendelijk geholpen en goede service

Verbeterpunten of tips

Tot op heden geen