Reviews

Sunforce

8.9 / 10
145 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe beoordeelt u de prijs/kwaliteitsverhouding?
8.7/10
Wat vond u van de offerte?
8.8/10
Bent u goed geïnformeerd?
8.9/10
Wat vond u van onze service achteraf?
8.6/10
Wat vond u van de installatie en oplevering?
9.3/10
Hoe verliep het contact?
9/10
Was de website duidelijk?
8.7/10

145 Reviews

Talitha de Boer

8/10

Goede ervaring. Goede vakmensen.

Verbeterpunten of tips

Er waren kastjes in de stopcontacten geplaatst. Geen uitleg waar het voor was. Ik zag ze zitten toen de installateurs weg waren. Graag een uitleg of beschrijving op papier wat er is geplaatst. Wat... Er waren kastjes in de stopcontacten geplaatst. Geen uitleg waar het voor was. Ik zag ze zitten toen de installateurs weg waren. Graag een uitleg of beschrijving op papier wat er is geplaatst. Wat het is en waar het voor is.


Wil

9/10

De verkoper kwam bij ons aan huis. Hij heeft alles opgemeten en gezorgd dat wij een offerte. Daar gingen wij mee akkoord en op 5 december werden de panelen bevestigd op het dak. 2 achter 6 voor. Zij... De verkoper kwam bij ons aan huis. Hij heeft alles opgemeten en gezorgd dat wij een offerte. Daar gingen wij mee akkoord en op 5 december werden de panelen bevestigd op het dak. 2 achter 6 voor. Zij hadden het er over dat er achter nog wel zonnepanelen bij hadden gekund.
Dus deze verkoper had geen agressieve verkooptechniek. Mijn complimenten dus.
De mannen die kwamen hebben alles netjes afgeleverd en achter gelaten.

Verbeterpunten of tips

Er zou door jullie de terugvordering b.t.w. geregeld worden. Bij de rekening zat een mail bij dat wij zelf moesten bellen.


Pieter Reijnders

9/10

Goede voorlichting. Bij bezichtiging van accountmanager was zijn bevinding geen enkel probleem voor de installatie. Bij het monteren was de meterkast niet bereikbaar. Is opgelost met een PV verdeler... Goede voorlichting. Bij bezichtiging van accountmanager was zijn bevinding geen enkel probleem voor de installatie. Bij het monteren was de meterkast niet bereikbaar. Is opgelost met een PV verdeler in de berging. Meerprijs is gedeeld.

Verbeterpunten of tips

Geen


Peter

10/10

Top monteurs!! Ze werken netjes en denken met je mee in oplossingen!


Rob.v.Leeuwen

8/10

Drie man kwamen de panelen plaatsen twee op het dak en een binnen om daar alles aan te sluiten.
Tijdens het schouwen was de plaats van schoorsteen van de CV ketel niet goed ingeschat ,toen in...
Drie man kwamen de panelen plaatsen twee op het dak en een binnen om daar alles aan te sluiten.
Tijdens het schouwen was de plaats van schoorsteen van de CV ketel niet goed ingeschat ,toen in goed overleg besloten om twee panelen op de dakkapel te plaatsen ipv een.
Tegenvaller was dat het dak van de andere dakkapel vol water stond en eerst gerepareerd moet worden voordat de zonnepanelen erop kunnen. Was wel blij dat het ontdekt werd normaal kom ik nooit op het dak natuurlijk.
De mannen waren erg vriendelijk en werkten netjes!

Verbeterpunten of tips

Misschien wat meer aandacht bij het schouwen voordat de panelen geplaatst worden zodat men niet voor verrassingen komt te staan bij het plaatsen.Men moet dan wel het dak op om te zien hoe de... Misschien wat meer aandacht bij het schouwen voordat de panelen geplaatst worden zodat men niet voor verrassingen komt te staan bij het plaatsen.Men moet dan wel het dak op om te zien hoe de conditie van in mijn geval het dak van de dakkapel is.


leusink

10/10

Wij zijn zeer tevreden met de correcte afhandeling en de snelle servies. en een prima instalatie


J.hooft

1/10

Op 26-1-2018 zijn de zonnepanelen gemonteerd.Eind oktober kregen wij de jaarnota van Oxxio en wat bleek, we zaten wat teruggave betreft zeker 600 euro lager dan andere gebruikers van zonnepanelen.... Op 26-1-2018 zijn de zonnepanelen gemonteerd.Eind oktober kregen wij de jaarnota van Oxxio en wat bleek, we zaten wat teruggave betreft zeker 600 euro lager dan andere gebruikers van zonnepanelen. Hoe kan dat. Wel is er nog een monteur bij geweest , omdat de aansluiting niet goed was. Ik denk, dat er toen iets is mis gegaan. Mijn teruggave is nu 200 euro, 600 euro lager, dan elders. Graag zo spoedig mogelijk een reactie. (8081kd Nr. 18.


Anoniem

8/10

De monteurs namen echt de tijd om alles vakkundig en netjes te installeren en ook heel netjes achter te laten.


Anoniem

10/10

Netjes afgehandeld


R. Wortel

10/10

Deskundige snelle dienstverlening met oog voor de klant

Verbeterpunten of tips

Bij het overnemen van de Solar2020 order is geen eigen offerte gemaakt. IK zou het prettiger gevonden hebben wanneer dat wel was gebeurd