Reviews

8.5 / 10
335 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Openingstijden
8.7/10
Sfeer
8.4/10
Gastvrijheid
8.6/10
Aanbod Groepslessen
8.6/10
All-Incusive Service
8.4/10
Hygiëne
7.3/10
Yoga Studio, aanbod en docenten
8.4/10
Faciliteiten
7.9/10

335 Reviews

Anoniem
9/10

Perfect.

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

Gemêleerd gezelschap sporters. Geen enorme patsers of beautyqueens die meer met hun uiterlijk bezig zijn dan met sporten. Dat doet de sfeer ten goede.

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

Relaxte sfeer, krijgt het gevoel welkom te zijn en je krijgt de vrijheid om alle groepslessen en apparaten onder de knie te krijgen.



Anoniem
8/10

Plezier

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

Goede sport school. Goede lessen. Vindt voor mij persoonlijk wel jammer dat op woensdag de body step en op donderdag de s.bam uit het rooster is gehaald. Vooral de s,bam mis ik. .kunnen jullie hier nog iets aan doen..?

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

Sport school lekker dichtbij. Korting via DZ. Leuke lessen. Joke een super goede en leuke motiverende lesgever.

Reactie Studio Perfect:

Bedankt voor jouw feedback. Ook wij vinden het zeer spijtig de Sh'Bam niet meer in het rooster te hebben. Helaas blijkt dat, gezien het aantal deelnemers in de lessen, de animo voor Sh'bam onvoldoende is deze les te handhaven. Gelukkig zijn er leuke 'dance' alternatieven als Body Jam, Zumba en Yoga Dance.


Renata
10/10

Voortvarend

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

Gastvrij, voortvarend, bekwaam. Uhhhh de beste sportschool van Deventer

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

Vanwege de vele yogavormen, de E-gym


Hanna Wolff
9/10

Kwaliteit

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

Hartelijk en professioneel

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

Aanbod groepslessen en begeleiding


Lisa@vinke.nl
8/10

Prettig

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

Gemoedelijk
Sfeervol
Lekkere koffie thee
Proffesioneel
Goede fysio
Goede docenten

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

Goede verhalen
A ctie


Lisa@vinke.nl
8/10

Prettig

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

Gemoedelijk
Sfeervol
Lekkere koffie thee
Proffesioneel
Goede fysio
Goede docenten

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

Goede verhalen
A ctie


Henri Stelder
7/10

Gevarieerd

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

ongedwongen

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

dichtbij

Reactie Studio Perfect:

Hoe kunnen wij onze gastvrijheid en dienstverlening naar jouw mening verbeteren? We leren graag!


Peter Schotman
8/10

Goede samenwerking met Fysixs en andere derden.

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

Coaching mogelijk bij blessure en vooral herstel.



Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

Nog niet gekozen.

Reactie Studio Perfect:

Bedankt voor jouw review. Wij staan altijd open voor feedback om zo onze service en dienstverlening te verbeteren. Laat je ons weten wat we beter kunnen doen in jouw ogen!?


Anoniem
10/10

Perfect

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

veel aanbod

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

goede sfeer


Anoniem
8/10

Thuiskomen

Wat zijn de sterke punten van Studio Perfect

Eerst de aandachtspunten:
de openingstijden zijn aangepast in het weekend naar 16.00 uur. voor mij vind ik dat een minpunt omdat ik in het weekend gewend was om lang te sporten in de middag, en pas tegen 15.30 naar de SP ging. nu moet ik haasten en mijn weekend aan passen. vind ik echt jammer!
in de kleedkamer is het soms een Turks badhuis. vrouwen die uitgebreid de sauna gebruiken, Turks praten, naakt rondlopen en doen alsof zij alleen zijn. heb ik echt moeite mee. voel mij dan een vreemde in de sportschool.

Wat heeft jouw voor Studio Perfect doen kiezen?

verscheidenheid aan mogelijkheden
luxere apparatuur