Fam.Houterman

Super tevreden, zeer vriendelijke jongeman.Houdt zich aan gemaakte afspraak , werkt zeer netjes ,de zeer mooie trap was het resultaat van 1dag werk door Ruben.

Stephan Meijer

Vanaf het eerste contact met Ruben tot en met de renovatie is het allemaal heel prettig en professioneel verlopen. De uitleg bij het adviesgesprek was heel helder en duidelijk. Ook de ruime keuze... Vanaf het eerste contact met Ruben tot en met de renovatie is het allemaal heel prettig en professioneel verlopen. De uitleg bij het adviesgesprek was heel helder en duidelijk. Ook de ruime keuze aan mogelijkheden en materialen was fijn. Op Rubens advies elders gebogen trapleuningen besteld. Deze waren echter nog niet geleverd op het moment dat Ruben de trap kwam renoveren. Dit was echter geen probleem. Zodra de trapleuningen geleverd werden, heeft hij deze alsnog kosteloos gemonteerd. Top!
De renovatie heeft hij zeer secuur en netjes uitgevoerd. Ruben werkt rustig maar gestaag door. Daarnaast is hij een prettige en kundige man, waar wij vanaf het begin vertrouwen in hadden.
Bedankt voor het mooie resultaat.

Jennifer Verhoef

Prettig adviesgesprek, duidelijke offerte, goede communicatie, perfecte afwerking.
Ruben is een rustige werker en heel erg netjes!

Renske

Ruben denkt heel goed mee en communiceert helder. Hij reageert en werkt snel. Verder ook een fijn persoon om over de vloer te hebben. Daarnaast zijn we ontzettend blij met het eindresultaat!

Theo en Jolanda

Fantastisch

Fam.Spies

Eerste advies gesprek voelde voor ons al direct heel fijn en vertrouwd .Wij zijn dan ook super blij en tevreden met een mooi resultaat.
Ruben is een fijn en rustig persoon om in huis te hebben...
Ruben is een fijn en rustig persoon om in huis te hebben en leverd echt vakwerk .Wij bevelen hem aan iedereen aan.Het bedrijf heeft een 9.8 maar voor ons mag het een hele dikke 10 zijn. Bedankt Ruben voor het fantastische resultaat.

N.

Prettig contact! Er werd een realistisch beeld geschetst qua mogelijkheden door Ruben. Zowel de voor- als nadelen worden belicht. Aanrader wat mij betreft.

Leanda

Fijn persoonlijk contact. Er wordt gedacht in oplossingen en gestreefd naar perfectie. Nette afronding met garantiebewijs. En een prachtige trap als resultaat!

M. Timmers

Ruben is bij ons thuis geweest voor een advies gesprek voor onze 2 trappen. Veel keuze met betrekking tot materiaal en kleuren, fijne afstemming en goed advies over wat verstandig was om te doen en... Ruben is bij ons thuis geweest voor een advies gesprek voor onze 2 trappen. Veel keuze met betrekking tot materiaal en kleuren, fijne afstemming en goed advies over wat verstandig was om te doen en wat niet. Ruben heeft netjes met ons gecommuniceerd en kwam zijn afspraken na. In 3 a 4 dagen zijn onze 2 trappen mooi afgemaakt. Netjes afgewerkt en zeker het vertrouwen gehad dat het ook goed zou komen. Zeer te tevreden met hoe het er nu uit ziet en totaal geen rotzooi er aan over gehouden. Bedankt😁.

Reactie Steps&Stairs traprenovaties:

Bedankt voor deze mooi beoordeling en super bedankt voor het flesje wijn (werd thuis gewaardeerd😁).

Marianne

Als je 9,8 scoort uit 10 en de onderstaande reviews leest, dan weet je het wel: Ruben levert gewoon GE-WEL-DIG werk en is ook nog eens een fijne vent om over de vloer te hebben.