Reviews

8.3 / 10
55 beoordelingen
Schrijf beoordeling

87% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

55 Reviews

Peter

10/10

Geweldig! De sfeer is goed en de medewerkers vrolijk en professionele.

Wat was je bezoekdatum?

19-10-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Peter! Dankejwel voor de 5*!! wat leuk dat je binnenkort terugkomt! tot gauw!
Met vrolijke groet
Stan & Co


Joep Mens

6/10

Afgelopen week op een zeer rustige doordeweekse avond een hapje gaan eten bij Stan in Zeist. Prima ontvangst, gezellige tafel bij het raam gekozen en we hadden snel een drankje. Vervolgens een keuze... Afgelopen week op een zeer rustige doordeweekse avond een hapje gaan eten bij Stan in Zeist. Prima ontvangst, gezellige tafel bij het raam gekozen en we hadden snel een drankje. Vervolgens een keuze kunnen maken en echt heerlijk gegeten. Tot zover top. Maar waarom het vervolgens dan zo extreem lang (zeker langer dan 30 min) moet duren voordat ze de borden weg komen halen was toch wel een domper qua bediening. De koffie en toetje hebben we maar gelaten voor wat het was. Vorig jaar ook al problemen gehad met de bediening dat we 45 min na binnenkomst zelf maar de menukaarten bij de bar hebben gehaald, was dit ook weer jammer. Gezellige tent, prima eten, fijne muziek maar opnieuw problemen met de bediening en wij zijn echt niet zo veeleisend. Toch een kwestie van service en horeca feeling, wat een beetje lijkt te ontbreken in Zeist. Jammer. Misschien binnenkort nog eens proberen.

Wat was je bezoekdatum?

Dinsdag 24 September

Reactie STAN&CO Zeist:

Beste Joep, Bedankt voor de review en de toch wel mooie woorden. Ik heb het even met mijn collega gepraat die die avond gewerkt heeft. Zij gaf aan dat jullie op het ronde tafeltje vlak naast de... Beste Joep, Bedankt voor de review en de toch wel mooie woorden. Ik heb het even met mijn collega gepraat die die avond gewerkt heeft. Zij gaf aan dat jullie op het ronde tafeltje vlak naast de bank zaten . De avond was net wat chaotischer dan normaal en ook met een zieke collega helaas minder aandacht kunnen geven aan de gasten. Excuus hiervoor! We zijn blij dat u binnenkort nog een keer komt en hopen dat we dan wel de juiste gastbeleving kunnen creƫren die hoort bij Stan & Co. Nogmaals bedankt voor de review en hopelijk snel tot ziens! Met vrolijke groet Mirjam Stan & Co


Angela

8/10

Goed ontvangen. Zangeres zong goed. Was erg gezellig en heerlijk gegeten!

Wat was je bezoekdatum?

14-09-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Beste Angela,

Dankjewel voor de review en de 4 sterren. Wij waren ook blij met onze Nola, de zangeres!

met vrolijke groet
Mirjam


Frank

10/10

Vriendelijk en attent personeel. De lunch was goed verzorgd, goed gepresenteerd en smakelijk

Wat was je bezoekdatum?

08/09/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Beste Frank,

Dankjewel voor de mooie woorden en de 10!! Hier maak je ons heel blij mee!

^ Mirjam


Peter

5/10

Slecht. Personeel bedoelt het goed, doet goed zijn best maar er ontbreken horeca genen. Met vijf man bij uitserveren beseffen dat je vier gerechten opgenomen had. Wijn kwam te laat etc etc... Slecht. Personeel bedoelt het goed, doet goed zijn best maar er ontbreken horeca genen. Met vijf man bij uitserveren beseffen dat je vier gerechten opgenomen had. Wijn kwam te laat etc etc...

Summum was wel dat iemand bij afruimen half bord friet liet vallen en nooit meer terugkwam op het "ik ruim het zo op". Collega's deden net of ze de frieten niet zagen liggen maar liepen wel 10x er doorheen zonder 1 frietje plat te stampen dus ze zagen het wel degelijk liggen. Dat zegt genoeg: geen teamgeest dat de een even het ongelukje van de ander opruimt. En, zo druk was het helemaal niet. 100% onwil om het op ter ruimen. Zo knullig. Nee, wij komen niet meer

Wat was je bezoekdatum?

30/08/19

Reactie STAN&CO Zeist:

Goedemiddag Peter, Bedankt voor je feedback. Dit is voor ons heel waardevol en kunnen wij veel van leren. Jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Wij gaan intern er alles... Goedemiddag Peter, Bedankt voor je feedback. Dit is voor ons heel waardevol en kunnen wij veel van leren. Jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Wij gaan intern er alles aan doen om onze service te verbeteren. Hopelijk mogen wij je gauw een weer ontvangen en kunnen wij je dan dan een Stan-tastische ervaring meegeven. Met vriendelijke groet, Team Stan&Co


Anoniem

8/10

Heerlijk gegeten op onze verjaardag met de actie.
We voelden ons zeer welkom met het persoonlijke kaartje op tafel. Dat is een leuke attentie.

Wat was je bezoekdatum?

18/08/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Wat een leuke review! Bedankt voor de mooie woorden en dat het eten goed gesmaakt heeft!

We hopen jullie snel weer terug te zien!

Met vrolijke grroet
Mirjam
Stan & Co


Natascha

5/10

Leuk ogend concept maar het komt toch niet goed uit de verf. Het is een beetje gekunsteld hip. Bv de fish and meat market. Ik zou zeggen: schoenmaker blijf bij je leest. Begin met gastvrijheid... Leuk ogend concept maar het komt toch niet goed uit de verf. Het is een beetje gekunsteld hip. Bv de fish and meat market. Ik zou zeggen: schoenmaker blijf bij je leest. Begin met gastvrijheid gastvrijheid gastvrijheid. Dat hebben we niet gevoeld. We wilden eerst borrelen en later eten. Maar dat signaal is niet opgepikt. Er moest zo snel mogelijk besteld worden. Eten was prima. Lekkere biefstuk.

Wat was je bezoekdatum?

16/08/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Jammer dat het bezoek aan ons niet helemaal was wat jullie verwacht hadden. Het signaal dat jullie eerst wilden komen borrelen is inderdaad dan niet goed opgepikt. Excuus hiervoor! Als jullie nog... Jammer dat het bezoek aan ons niet helemaal was wat jullie verwacht hadden. Het signaal dat jullie eerst wilden komen borrelen is inderdaad dan niet goed opgepikt. Excuus hiervoor! Als jullie nog een keer terug komen willen we jullie graag een borrel aanbieden van Stan & Co! Met vrolijke groet Mirjam Stan & Co


Susan

8/10

High tea was heerlijk.
Personeel super aardig.
Een ding waar ik persoonlijk alleen nooit zo tegen kan is als een personeelslid klaar is met werken en nog wat blijft drinken dan heel...
High tea was heerlijk.
Personeel super aardig.
Een ding waar ik persoonlijk alleen nooit zo tegen kan is als een personeelslid klaar is met werken en nog wat blijft drinken dan heel druk met het nog werkende personeel hele persoonlijke gesprekken gaat houden.

Wat was je bezoekdatum?

10-08-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Beste Susan,

Fijn dat de high tea helemaal naar wens was! hopen jullie snel weer terug te zien!


AJ koetsier

10/10

Uitstekend

Wat was je bezoekdatum?

15082029

Reactie STAN&CO Zeist:

Dank je wel voor de review!
groet
Mirjam
Stan & Co


Frank Aarts

8/10

Prima. Ook tweede keer lekker gegeten. Een burger die prima bereid was. Eerste keer asperges op klassieke wijze. Ook helemaal goed. Bediening informeel maar wel correct. Entourage gezellig.

Wat was je bezoekdatum?

12-08-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankjewel Frank voor de review. Fijn dat het ook deze keer weer lekker gesmaakt heeft! Kom je gauw weer terug?
Groet
Mirjam
Stan & Co