Reviews

8.2 / 10
63 beoordelingen
Schrijf beoordeling

84% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

63 Reviews

Peter Mulder

10/10

Ontzettend vriendelijke bediening, het eten was prima. In het restaurant hangt een leuke sfeer.

Wat was je bezoekdatum?

01-11-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankjewel voor deze mooie woorden en review! Komen jullie snel weer binnenlopen?

^Mirjam


Pim

5/10

Prachtige zaak, eten matig(tip: leg niet op ieder gerecht die zelfde erwtencress, gegrilde groenten ook graag echt grillen, pinda's in de dop bij het dessert zijn niet te doen), bediening bedoelt... Prachtige zaak, eten matig(tip: leg niet op ieder gerecht die zelfde erwtencress, gegrilde groenten ook graag echt grillen, pinda's in de dop bij het dessert zijn niet te doen), bediening bedoelt het lief maar vergat bestek, drankjes en onze bestelde gegrilde groenten. Oftewel: mooi concept matig uitgevoerd.

Wat was je bezoekdatum?

29-10-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Pim,
Jammer dat jullie ervaring niet was zoals wij het graag zien. We hopen toch dat jullie binnenkort weer een keer langskomen, dan bieden we jullie graag een drankje aan van het huis.
^Mirjam


Manon

8/10

Leuke pompoen workshop gehad, leuk geregeld voor de kinderen

Wat was je bezoekdatum?

27/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Manon!

Leuk dat jullie bij de pompoenworkshop waren! En dankjewel voor de review en hoop tot volgend jaar!
met vrolijke groet
Mirjam
Stan & Co


Anoniem

8/10

Was gezellig

Wat was je bezoekdatum?

23/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankjewel voor de aanbeveling in deze review!

Tot snel!
Met vrolijke groet
Mirjam
Stan & Co


Mirjam

10/10

Leuke sfeer, goede bediening. Eten ziet er goed uit en smaakt ook heerlijk! Op vrijdagavond ook nog na het diner lekker gedanst.

Wat was je bezoekdatum?

18/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

dankjewel!


Elke

8/10

Leuk, gezellig en zowaar hondvriendelijk, met speciaal bier voor ons hondje! Gerechten waren heerlijk, prima wijnen, zelfs een leuke actie voor kinderen die een diploma behaald hebben: aanwinst voor... Leuk, gezellig en zowaar hondvriendelijk, met speciaal bier voor ons hondje! Gerechten waren heerlijk, prima wijnen, zelfs een leuke actie voor kinderen die een diploma behaald hebben: aanwinst voor Zeist!

Wat was je bezoekdatum?

21/10/19

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Elke!
Wat een mooie woorden in de review! We hopen je binnenkort weer terug te zien met jullie lieve hondje!
Groetjes
Mirjam
Stan & Co


J Gerrits

10/10

Leuk!

Wat was je bezoekdatum?

19/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Leuk dat je terugkomt Joris! En super bedankt voor de 5* review!

Groetjes
Stan & Co


Damian van Dijk

10/10

Erg leuk restaurant. Lekker gegeten en hele leuke sfeer. Vooral in het weekend met een live dj is het erg leuk om te ziften hier met vrienden!

Wat was je bezoekdatum?

16-10-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankejwel Damian voor de 5*! Hopen je snel weer terug te zien!

Groet
Stan & Co


Peter

10/10

Geweldig! De sfeer is goed en de medewerkers vrolijk en professionele.

Wat was je bezoekdatum?

19-10-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Peter! Dankejwel voor de 5*!! wat leuk dat je binnenkort terugkomt! tot gauw!
Met vrolijke groet
Stan & Co


Joep Mens

6/10

Afgelopen week op een zeer rustige doordeweekse avond een hapje gaan eten bij Stan in Zeist. Prima ontvangst, gezellige tafel bij het raam gekozen en we hadden snel een drankje. Vervolgens een keuze... Afgelopen week op een zeer rustige doordeweekse avond een hapje gaan eten bij Stan in Zeist. Prima ontvangst, gezellige tafel bij het raam gekozen en we hadden snel een drankje. Vervolgens een keuze kunnen maken en echt heerlijk gegeten. Tot zover top. Maar waarom het vervolgens dan zo extreem lang (zeker langer dan 30 min) moet duren voordat ze de borden weg komen halen was toch wel een domper qua bediening. De koffie en toetje hebben we maar gelaten voor wat het was. Vorig jaar ook al problemen gehad met de bediening dat we 45 min na binnenkomst zelf maar de menukaarten bij de bar hebben gehaald, was dit ook weer jammer. Gezellige tent, prima eten, fijne muziek maar opnieuw problemen met de bediening en wij zijn echt niet zo veeleisend. Toch een kwestie van service en horeca feeling, wat een beetje lijkt te ontbreken in Zeist. Jammer. Misschien binnenkort nog eens proberen.

Wat was je bezoekdatum?

Dinsdag 24 September

Reactie STAN&CO Zeist:

Beste Joep, Bedankt voor de review en de toch wel mooie woorden. Ik heb het even met mijn collega gepraat die die avond gewerkt heeft. Zij gaf aan dat jullie op het ronde tafeltje vlak naast de... Beste Joep, Bedankt voor de review en de toch wel mooie woorden. Ik heb het even met mijn collega gepraat die die avond gewerkt heeft. Zij gaf aan dat jullie op het ronde tafeltje vlak naast de bank zaten . De avond was net wat chaotischer dan normaal en ook met een zieke collega helaas minder aandacht kunnen geven aan de gasten. Excuus hiervoor! We zijn blij dat u binnenkort nog een keer komt en hopen dat we dan wel de juiste gastbeleving kunnen creƫren die hoort bij Stan & Co. Nogmaals bedankt voor de review en hopelijk snel tot ziens! Met vrolijke groet Mirjam Stan & Co