Reviews

8.3 / 10
55 beoordelingen
Schrijf beoordeling

87% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

55 Reviews

anonymous

9/10

Heel erg goed. Leuke, aardige bediening en geen lange wachttijd.

Wat was je bezoekdatum?

01122019


Nvt

6/10

Een mooie zaak met lekker maar duur eten. De bediening was erg druk en daardoor niet altijd even snel.

Wat was je bezoekdatum?

08-11-2019


Peter Mulder

10/10

Ontzettend vriendelijke bediening, het eten was prima. In het restaurant hangt een leuke sfeer.

Wat was je bezoekdatum?

01-11-2019


Pim

5/10

Prachtige zaak, eten matig(tip: leg niet op ieder gerecht die zelfde erwtencress, gegrilde groenten ook graag echt grillen, pinda's in de dop bij het dessert zijn niet te doen), bediening bedoelt...

Wat was je bezoekdatum?

29-10-2019


Manon

8/10

Leuke pompoen workshop gehad, leuk geregeld voor de kinderen

Wat was je bezoekdatum?

27/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Manon!

Leuk dat jullie bij de pompoenworkshop waren! En dankjewel voor de review en hoop tot volgend jaar!
met vrolijke groet
Mirjam
Stan & Co


Anoniem

8/10

Was gezellig

Wat was je bezoekdatum?

23/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankjewel voor de aanbeveling in deze review!

Tot snel!
Met vrolijke groet
Mirjam
Stan & Co


Mirjam

10/10

Leuke sfeer, goede bediening. Eten ziet er goed uit en smaakt ook heerlijk! Op vrijdagavond ook nog na het diner lekker gedanst.

Wat was je bezoekdatum?

18/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

dankjewel!


Elke

8/10

Leuk, gezellig en zowaar hondvriendelijk, met speciaal bier voor ons hondje! Gerechten waren heerlijk, prima wijnen, zelfs een leuke actie voor kinderen die een diploma behaald hebben: aanwinst voor...

Wat was je bezoekdatum?

21/10/19

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Elke!
Wat een mooie woorden in de review! We hopen je binnenkort weer terug te zien met jullie lieve hondje!
Groetjes
Mirjam
Stan & Co


J Gerrits

10/10

Leuk!

Wat was je bezoekdatum?

19/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Leuk dat je terugkomt Joris! En super bedankt voor de 5* review!

Groetjes
Stan & Co


Damian van Dijk

10/10

Erg leuk restaurant. Lekker gegeten en hele leuke sfeer. Vooral in het weekend met een live dj is het erg leuk om te ziften hier met vrienden!

Wat was je bezoekdatum?

16-10-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankejwel Damian voor de 5*! Hopen je snel weer terug te zien!

Groet
Stan & Co