Reviews

8.3 / 10
59 beoordelingen
Schrijf beoordeling

86% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

59 Reviews

Anoniem

4/10

Matig

Wat was je bezoekdatum?

26-1-2020

Reactie STAN&CO Zeist:

Goedemiddag, Jammer om te zien dat de gerechten niet naar jullie wens geweest zijn. Ik heb de email ontvangenmet de uitleg, dank daarvoor, en zal daarop reageren. Met vrolijke groet, Mirjam... Goedemiddag, Jammer om te zien dat de gerechten niet naar jullie wens geweest zijn. Ik heb de email ontvangenmet de uitleg, dank daarvoor, en zal daarop reageren. Met vrolijke groet, Mirjam Stan & Co


Onetrail BV

9/10

Zeer goed geregeld, Larissa had de organisatie goed onder controle

Wat was je bezoekdatum?

21-1-2020

Reactie STAN&CO Zeist:

Beste Jeroen!
Wat een mooie woorden voor onze lieve collega Larissa! Fijn dat alles goed gegaan is met jullie presentatie en diner!

Met vrolijke groet
Mirjam


Jaco

9/10

Bediening vriendelijk, sfeer goed, menu social deal, alles was goed bereid en smakelijk.

Wat was je bezoekdatum?

20-01-2020

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Jaco,

Dankjewel voor je review en de *****!
Met vrolijke groet
Mirjam
Stan & Co


Desiree Olthof

9/10

Gefeliciteerd met jullie 3e plaats in de rubriek de Gouden Pollepel van het AD!!
Zeer zeker verdiend!!šŸ™Œ

Wat was je bezoekdatum?

Meerdere keren

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Desiree! Wat leuk dat je ons feliciteert met het artikel! En dankjewel voor de lovende woorden en *****!

Met vrolijke groet
Mirjam
Stan & Co


Anoniem

9/10

Heel erg goed. Leuke, aardige bediening en geen lange wachttijd.

Wat was je bezoekdatum?

01122019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hi! Dankjewel voor deze review! Fijn dat jullie ons aanbevelen! Komen jullie snel weer een keer langs?^mirjam


Nvt

6/10

Een mooie zaak met lekker maar duur eten. De bediening was erg druk en daardoor niet altijd even snel.

Wat was je bezoekdatum?

08-11-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai! Jammer dat je ervaring niet was zoals wij het graag zien. We hopen toch dat jullie binnenkort weer een keer binnenlopen! Groet
Mirjam


Peter Mulder

10/10

Ontzettend vriendelijke bediening, het eten was prima. In het restaurant hangt een leuke sfeer.

Wat was je bezoekdatum?

01-11-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankjewel voor deze mooie woorden en review! Komen jullie snel weer binnenlopen?

^Mirjam


Pim

5/10

Prachtige zaak, eten matig(tip: leg niet op ieder gerecht die zelfde erwtencress, gegrilde groenten ook graag echt grillen, pinda's in de dop bij het dessert zijn niet te doen), bediening bedoelt... Prachtige zaak, eten matig(tip: leg niet op ieder gerecht die zelfde erwtencress, gegrilde groenten ook graag echt grillen, pinda's in de dop bij het dessert zijn niet te doen), bediening bedoelt het lief maar vergat bestek, drankjes en onze bestelde gegrilde groenten. Oftewel: mooi concept matig uitgevoerd.

Wat was je bezoekdatum?

29-10-2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Pim,
Jammer dat jullie ervaring niet was zoals wij het graag zien. We hopen toch dat jullie binnenkort weer een keer langskomen, dan bieden we jullie graag een drankje aan van het huis.
^Mirjam


Manon

8/10

Leuke pompoen workshop gehad, leuk geregeld voor de kinderen

Wat was je bezoekdatum?

27/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Manon!

Leuk dat jullie bij de pompoenworkshop waren! En dankjewel voor de review en hoop tot volgend jaar!
met vrolijke groet
Mirjam
Stan & Co


Anoniem

8/10

Was gezellig

Wat was je bezoekdatum?

23/10/2019

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankjewel voor de aanbeveling in deze review!

Tot snel!
Met vrolijke groet
Mirjam
Stan & Co