Reviews

8.1 / 10
67 beoordelingen
Schrijf beoordeling

85% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

67 Reviews

Gerritsen

8/10

Heerlijke lunch, prima bediening.

Wat was je bezoekdatum?

1-7-2020


Mary Bier

7/10

Vriendelijke bediening.lunch heerlijk.

Wat was je bezoekdatum?

30juni


M

6/10

Leuke lokatie, dat het aan een doorgaande straat ligt doet niets af aan de sfeer. Ik vind de prijs wat aan de hoge kant voor wat je ervoor krijgt. Prijzen voor "losse" gerechten staan niet vermeld.... Leuke lokatie, dat het aan een doorgaande straat ligt doet niets af aan de sfeer. Ik vind de prijs wat aan de hoge kant voor wat je ervoor krijgt. Prijzen voor "losse" gerechten staan niet vermeld. Er wordt iets te vaak gevraagd of je nog wat wilt bestellen, terwijl wij al wijn, hoofdgerecht, nagerecht en koffie besteld hadden. Toen maar besloten om weg te gaan.

Wat was je bezoekdatum?

22-06-2020


Ruchama

8/10

Goed, leuk personeel! Het is was aan de dure kant maarja welke cocktails niet.

Wat was je bezoekdatum?

18/06/2020


Anoniem

9/10

Super gezellige tent leuke sfeer lekker eten

Wat was je bezoekdatum?

18-02-2020

Reactie STAN&CO Zeist:

Dankjewel voor je review! Leuk om te lezen dat je binnenkort terug zal komen. Half april krijgen we een nieuwe (zomer)kaart, een goede gelegenheid, toch? ^Mirjam


Frank

4/10

2 keer geweest , 2 keer extra in rekening gebracht dat niet besteld was .

Wat was je bezoekdatum?

Feb 20

Reactie STAN&CO Zeist:

Beste Frank, Wat jammer dat je bezoek bij ons niet naar tevredenheid is geweest! Zou je ons een mail kunnen sturen met daarin je opmerkingen? We leren er graag van! Ons mailadres is:... Beste Frank, Wat jammer dat je bezoek bij ons niet naar tevredenheid is geweest! Zou je ons een mail kunnen sturen met daarin je opmerkingen? We leren er graag van! Ons mailadres is: zeist@stan-co.nl. Alvast bedankt voor de moeite! ^Mirjam


Anoniem

10/10

Bites to share waren fantastisch!

Wat was je bezoekdatum?

20-02-2020

Reactie STAN&CO Zeist:

Hai Simon! We gaan bijna blozen van deze mooie review! Thanks!!
^Mirjam


Anoniem

4/10

Mijn vriend en ik kwamen lunchen bij Stan, het was niet heel druk. Toch hebben wij driekwartier moeten wachten totdat wij eindelijk ons eten konden bestellen. Toen wij eindelijk konden bestellen... Mijn vriend en ik kwamen lunchen bij Stan, het was niet heel druk. Toch hebben wij driekwartier moeten wachten totdat wij eindelijk ons eten konden bestellen. Toen wij eindelijk konden bestellen vroegen wij of wij dan nu een broodje konden krijgen voordat wij ons eten kregen. Uiteindelijk kregen wij dit simpele broodje tegelijk met ons gerecht, beetje jammer... ik had een poké bowl besteld, maar ze waren de zalm vergeten. Kan gebeuren, maar samen met de wachttijd en vooral het ongeïnteresseerde personeel was het geen fijne ervaring terwijl ik dat wel Stan voorgaande keren gewend ben.

Wat was je bezoekdatum?

20/02/2020

Reactie STAN&CO Zeist:

Wat jammer dat jullie ervaring deze keer niet goed was! Excuus hiervoor! Zou je ons een mail willen sturen met jullie gegevens? Dan maken we het graag goed met een drankje voor onze rekening! ons... Wat jammer dat jullie ervaring deze keer niet goed was! Excuus hiervoor! Zou je ons een mail willen sturen met jullie gegevens? Dan maken we het graag goed met een drankje voor onze rekening! ons mailadres: zeist@stan-co.nl ^Mirjam


Anoniem

4/10

Matig

Wat was je bezoekdatum?

26-1-2020

Reactie STAN&CO Zeist:

Goedemiddag,
Jammer om te zien dat de gerechten niet naar jullie wens geweest zijn. Ik heb de email ontvangenmet de uitleg, dank daarvoor, en zal daarop reageren. Met vrolijke groet,
Mirjam...
Goedemiddag,
Jammer om te zien dat de gerechten niet naar jullie wens geweest zijn. Ik heb de email ontvangenmet de uitleg, dank daarvoor, en zal daarop reageren. Met vrolijke groet,
Mirjam Stan & Co


Onetrail BV

9/10

Zeer goed geregeld, Larissa had de organisatie goed onder controle

Wat was je bezoekdatum?

21-1-2020

Reactie STAN&CO Zeist:

Beste Jeroen!
Wat een mooie woorden voor onze lieve collega Larissa! Fijn dat alles goed gegaan is met jullie presentatie en diner!
Met vrolijke groet
Mirjam