Reviews

8.6 / 10
623 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.7/10
Info over verloop order
8.3/10
Betaalgemak
8.8/10
Bestelgemak
8.9/10
Klantvriendelijkheid
8.8/10
Informatie op de website
8.5/10
After sales
8.3/10

623 Reviews

Anoniem

2/10

Bestellen gaat gemakkelijk. Gezien levering niet volgde, heb ik 2xkeer een mail gestuurd + 1 keer telefonisch
contact opgenomen, doch nooit een antwoord gekregen.

Sterke punten

De ruime keuze met de nodige info.

Verbeterpunten of tips

Geen reactie als je mail stuurt of telefonische contactname. Geeft een negatieve impact.
Heb besteld op 12/11 en vandaag 28/11 nog steeds bestelling NIET ik herhaal NIET ontvangen !!

Reactie Spanjewijn.nl:

excuses voor de late levering. De wijn is na veel omwegen uiteindelijk geleverd. De vervoerder was uw order kwijt. Door de enorme drukte hebben wij u niet goed geinformeerd. Wij hebben hiervan enorm... excuses voor de late levering. De wijn is na veel omwegen uiteindelijk geleverd. De vervoerder was uw order kwijt. Door de enorme drukte hebben wij u niet goed geinformeerd. Wij hebben hiervan enorm geleerd en adequate veranderingen doorgevoerd zodat deze service nu sterk verbetert is.


Vincent

9/10

Vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam.

Sterke punten

Informatie over de wijnen. Uitstekende website om de Spaanse kwaliteitswijn te vinden die je zoekt.

Verbeterpunten of tips

Wanneer er bij de wijn geen verwachte leverdatum staat, word je wel lang in het donker gehouden over de daadwerkelijke bezorgdatum.


Ruben

6/10

Geen slechte ervaring maar wel enkele punten van kritiek. Zeer lange levertijd voor één product (mede door hun magazijn in Spanje, blijkbaar), vervolgens ook een terugbetaling voor een fles die niet... Geen slechte ervaring maar wel enkele punten van kritiek. Zeer lange levertijd voor één product (mede door hun magazijn in Spanje, blijkbaar), vervolgens ook een terugbetaling voor een fles die niet meer leverbaar zou zijn, terwijl op de site nog steeds "één in voorraad" wordt vermeld. Hun magazijn verwijst naar een sporthal... gewoon een virtuele (door)verkoper, lijkt mij?

Sterke punten

Mooie selectie, gebruiksvriendelijke site

Verbeterpunten of tips

Stockindicatie kan beter, levertijden ook


Anoniem

3/10

Duurde erg lang.
Levering was slecht. Product is afgeleverd bij de voordeur maar ik was niet eens thuis. Slechte zaak van bezorgdienst.

Sterke punten

Assortiment

Verbeterpunten of tips

Vermelden van de te verwachten levertijd.
Andere bezorgdienst inzetten.


Anoniem

10/10

Goed op de hoogte gehouden mbt levering.

Sterke punten

Nvt

Verbeterpunten of tips

Nvt


ERIK

9/10

Hallo..
Had niet gedacht dat de wijn zo rap geleverd wordt …
Supper supper …
Niets anders dan lof...

Sterke punten

De wijn is 100 percent goed verpakt .

Verbeterpunten of tips

Kan er niets aan verbeteren


AnoniemWildamaa

4/10

Ik vraag mij af waarom er door DPD niet naar behoren wordt bezorgd. Volgens uw berichten wordt de wijn vaa
Vandaag bezorgd , het is nu 17.00 uur en het zou geleverd worden 12.46-13.46 niets is...
Ik vraag mij af waarom er door DPD niet naar behoren wordt bezorgd. Volgens uw berichten wordt de wijn vaa
Vandaag bezorgd , het is nu 17.00 uur en het zou geleverd worden 12.46-13.46 niets is minder waar. Ik verwacht deze zending alsnog te krijgen ( 14 dagenlang betaling)

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Bezorging op tijd


tony

7/10

Goede wijnkeuze, communiceren van levertijden kan beter,

Sterke punten

veel wijnkeuze

Verbeterpunten of tips

geef svp veel betere communicatie over levertijden, bij het bestellen op de site maar ook via de email.


Van Gansen Karel

1/10

Geen levering gekregen! Wat nu

Sterke punten

Bestellen is makkelijk de rest is 👎

Verbeterpunten of tips

Correcte levering bij fout lopen levering of geen levering kunnen doen klant op de hoogte brengen


Anoniem

2/10

Levering laat op zich wachten

Sterke punten

geen

Verbeterpunten of tips

late levering

duur