Reviews

8.5 / 10
745 beoordelingen
Schrijf beoordeling

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
8.6/10
Info over verloop order
8.2/10
Betaalgemak
8.8/10
Bestelgemak
8.8/10
Klantvriendelijkheid
8.6/10
Informatie op de website
8.4/10
After sales
8.2/10

745 Reviews

Bart

8/10

Alles goed verlopen

Sterke punten

Mooi assortiment

Verbeterpunten of tips

Graag wat meer informatie op de site. Miste het "jaar" bij de wijn. Daardoor is het afwachten wat je krijgt.


S de Jong

7/10

Product dat ik bestelde is keurig op tijd geleverd, maar ik ben niet blij met de bezorgdienst.
Ik liet de fles wijn bezorgen bij een vriend voor zijn verjaardag. Hij woont op nummer 292 en was...
Product dat ik bestelde is keurig op tijd geleverd, maar ik ben niet blij met de bezorgdienst.
Ik liet de fles wijn bezorgen bij een vriend voor zijn verjaardag. Hij woont op nummer 292 en was gewoon thuis, toch is de fles
ergens anders bezorgd. De chauffeur kon op zijn manier nummer 292 niet vinden (het is in een gewone straat, helemaal niet achteraf of zo) en heeft de fles op 270 afgeleverd.Ik kreeg een mailtje dat de fles daar bezorgd was omdat mijn vriend zogenaamd niet thuis was!

Sterke punten

goede informatie

Verbeterpunten of tips

zou een andere bezorgdienst nemen


Habets

10/10

Snelle en goede levering. Veel keus in verschillende wijnsoorten.

Sterke punten

Mooie en sterke verpakking.
Snelle levering.


Menno de Jongh

2/10

Zeer teleurstellend. Na 2x eerder een proefpakket te hebben bestel waarbij de garantie is dat de waarde hoger is dan de prijs viel mij ditmaal direct op dat deze garantie niet werd waargemaakt.... Zeer teleurstellend. Na 2x eerder een proefpakket te hebben bestel waarbij de garantie is dat de waarde hoger is dan de prijs viel mij ditmaal direct op dat deze garantie niet werd waargemaakt. Meest teleurstellend is dat er gewoon niet gereageerd wordt op meerdere mails die ik hierover gestuurd heb. Neem je klanten serieus aub!

Sterke punten

Ditmaal helaas niet van toepassing

Verbeterpunten of tips

Komt je belofte na!
Reageer fatsoenlijk op berichten van klanten!
Acteer en communiceer professioneel!


Anoniem

8/10

Had 2 flessen wijn besteld, toen ik na een week nog niks had ontvangen, 2x gemaild en geen reactie. Gebeld en kreeg een super veiendelijke meneer aan de lijn die me verzekerde dat ik binnen een week... Had 2 flessen wijn besteld, toen ik na een week nog niks had ontvangen, 2x gemaild en geen reactie. Gebeld en kreeg een super veiendelijke meneer aan de lijn die me verzekerde dat ik binnen een week mijn bestelling zou ontvangen. Dat klopte, netjes ingepakt en dus zal ik zeker opnieuw bestellen bij spanjewijn.be

Verbeterpunten of tips

Informeer klant als een bestelling later wordt geleverd


Peter

8/10

Bestelde wijn nog niet binnen. Besteld op 11 mei 2020.

Sterke punten

Breed assortiment en duidelijk omschrijvingen en recensies.

Verbeterpunten of tips

Levertijd en communicatie hierover


Van Duren

6/10

Chaotische ervaring

Sterke punten

Goede keus

Verbeterpunten of tips

Adequater reageren mbt levering. Na de digitale bevestiging bleef het veel te lang stil

Reactie Spanjewijn.nl:

Wij zijn het ons bewust dat de informatie voorziening beter kan. Momenteel wordt hier hard aan gewerkt. Binnen enkele weken wordt een nieuwe website opgeleverd, waardoor dit tot het verleden hoort


Nvt

9/10

Ruime keuze van wijnen uit het land met de meeste wijngaarden ter wereld. De eerste, een cava, smaakte heerlijk. Dat belooft wat voor de rest.

Sterke punten

Ruime keuze

Verbeterpunten of tips

Geen