Dea

(Bewerkt)

Ik gebruik het nu een aantal jaar en het werkt echt super! Hij werkt zo’n vier uur en de fles gaat lang mee

Liesbet Vanhove

Geen rode schuurplekken meer op mijn bovenbenen

Charlotte Standaert

Ik gebruik Smoovall nu reeds twee jaar. Het helpt zo goed! Het blijft lang zitten, plakt niet, en is handig in gebruik. Het enigste nadeel is dat het flesje snel leeg is.

Reactie Smoovall:

Hi Charlotte,
Hi Charlotte,
Dankjewel voor jouw positieve review! Super fijn dat jij al zo lang tevreden bent met Smoovall. Onze klantenservice stuurt je nog even een berichtje om te kijken of we ervoor kunnen zorgen dat jouw spray minder snel leeg gaat.

B

Werkt snel en heel goed!!

Esther

Het werkt super goed, maar is is wel prijzig en het spuitbusje is snelmleeg

Reactie Smoovall:

Hallo Esther,
Dankjewel voor je review. We nemen snel contact met je op om te kijken of we het snel leeg gaan van de spray kunnen verhelpen.

Kathleen

Uitstekend product. Snelle levering.

Leen

Het werkt echt heel goed tegen schuurplekken! Ik kan eindelijk in de lente of zomer rokken en kleedjes dragen zonder schuurplekken/short eronder te dragen/ ... Even sprayen, laten drogen en klaar.... Het werkt echt heel goed tegen schuurplekken! Ik kan eindelijk in de lente of zomer rokken en kleedjes dragen zonder schuurplekken/short eronder te dragen/ ... Even sprayen, laten drogen en klaar. Bij warm weer of voor een volledige dag moet je wel af en toe eens herhalen.

Annet Bastiaanssen

Geweldig product

Ellen

Een product die alles waar maakt. Ik kan nu weer genieten van jurkjes en rokjes zonder dat mijn benen open gaan of ik er iets onder aan moet!! I love this product!