Sjenkels

Basma

Ik kwam voor een blowdrij met volume die 2 en half uur heeft geduurd en 94,50 eur heeft gekost. Kapster heeft op een chaotisch manier mijn haar gewassen, afgedroogd, gepolijst. Resultaat was slecht.... Ik kwam voor een blowdrij met volume die 2 en half uur heeft geduurd en 94,50 eur heeft gekost. Kapster heeft op een chaotisch manier mijn haar gewassen, afgedroogd, gepolijst. Resultaat was slecht. Tijdens een blowdrij moet het haar laag voor laag in model geföhnd worden met een borstel. De kapster heeft dat niet gedaan zij ging de haren achter doen, dan de haren voor doen terwijl mijn haar in het midden helemaal nog nat was. Het was te chaotisch. Ze veranderde telkens van aanpak wat veel tijd in beslag heeft genomen. Zij heeft me vreselijk veel pijn gedaan. Fohnborstel zat telkens weer vast in mijn haren, zij trok hem gewoon uit zonder overna te denken hoeveel pijn het doet en hoe slecht het voor mijn haar was. Ik heb het een paar keer aangegeven maar zij bleef het toch doen. Na anderhalve uur waren mijn haren nog steeds niet droog. Het was een zo onprettige zitting, een nachtmerrie, omdat ik tijdens de behandeling niet goed wist wat ik moest doen. Het was voor mij en voor de andere medewerkers duidelijk dat het niet ging zoals het hoort. Kapster was aardig tegen mij daardoor vond ik het moeillijk om weg te gaan (wat ik eigenlijk het liefst wilde). Een collega is zelfs bij gekomen om haar te helpen maar kon niet lang bij blijven omdat haar volgende klant was binnen gekomen. Bij de kassa heeft de kapster ook nog 35 eur extra gerekend omdat de blowdrij zolang heeft geduurd....dat moest ik ook nog doen. Ik zei dat ik het onacceptabel vond om zoveel te betalen maar ik wilde daar zo graag zsm weg doordat ik daar zolang moest blijven en zoveel pijn had meegemaakt had dat ik het gewoon betaald heb en snel weggegaan ben. Nadat ik weg ben gegaan is de volume van de blowdrij direct van mijn haar weggezakt. Er waren zelfs lokken die zo slecht gedaan waren dat het leek dat het op sommige plekken mijn haar kapot was. Ik heb schade in mijn haren overgehouden van al dat trekken met de fohnborstel en de slechte techniek. Ik heb sinds december extensions in mijn haren en laat ze vaak stijlen bij bekende kappers. Ik ben binnen altijd binnen een uur klaar en het resultaat is altijd prachtig geweest. Ervaring heb ik dus wel. Conclusie is: 1. Behandeling is nooit zolang geweest, zo pijnlijk en zo traumatisch voor mijn haar geweest (en ook voor mijzelf) 2. Resultaat is nooit zo slecht geweest 3. Het is nooit zo duur geweest Ik en mijn kind zijn al meer dan 8 jaar vaste klanten bij Sjenkels in Leeuwarden. We zijn altijd zo tevreden geweest. Hoe het bij Sjenkels voorburg ging, heb ik nooit meegemaakt bij een kapsalon en ben ik zeker niet van de Sjenkels gewend.

Basma

Ellis

Blij met de kleur.. ben bij Sjenkels Goudsesingel geweest. Beetje koud id salon.
De behandeling met folies in combi met toupage is wat gevoelig.
Kosten bovenlaag folies met drogen 155€

Claudia

Nancy,een top stylist!!!
Wat knip je toch mooi!!

Leonie knipt mij altijd goed.

Nu twee keer bij Leonie geweest. Beide keren zeer tevreden!

Zo fijn om te zien dat een stylist zo gedetailleerd werkt en echt bezig is kleine kunstwerkjes te creëren! Ik kom sowieso terug :)

Helemaal tevreden geen op of aanmerkingen

Renske Wester

Super leuk kapsel gekregen door fijne hippe ervaren kapper 👌🏼

Subliem! Er werd ECHT naar mijn haar gekeken en hoe het mooi valt. Lang niet zo’n professionele en kundige haarstylist mogen treffen.

Ik ben supergoed geholpen. Niet alleen werd er supergoed geluisterd , ik kreeg ook advies over hoe ik mijn haar zou kunnen stylen op een manier dat voor mij zou werken