Reviews

9.3 / 10
250 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Verloop eerste kennismaking en inmeetsessie
9.5/10
Keuze van het aantal stoffen
9/10
Pasvorm
9.3/10
Ontvangst pakketje met persoonlijk en uniek overhemd op maat
9.7/10
Betrouwbaarheid
9.6/10
Snelheid levering
8.4/10
Gebruiksvriendelijkheid van de website
8.3/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Voldoende keuzemogelijkheden en opties
9.2/10
After sales
9.3/10

250 Reviews

Wouter
10/10

Topservice, mooie overhemden.
Levertijd ruim binnen 4 weken.

Sterke punten

Inmeetservice aan huis.


Mario
10/10

De blouse zit perfect, alle afspraken zijn nagekomen

Sterke punten

Afspraken nagekomen


Anoniem
10/10

Chris is heel adequaat, stelt goede vragen en luistert goed. Hij vormt zich zo tijdens de meetafspraak echt een beeld van je wensen. Overhemd net ontvangen: Shirt on Size doet z'n naam eer aan!...


Anoniem
10/10

Erg goede ervaring!

Reactie Shirt On Size:

Bedankt voor deze mooie review.

Heel veel draag plezier gewenst! En stralen maar :-)

Groetjes,

Het Shirt On Size team!


Anoniem
6/10

Aardige mensen, goede kwaliteit stoffen.

Verbeterpunten of tips

Zorg voor wat “andere” stoffen, zoals met wat groter motief of meerdere motieven.
Met kleurdetails werken is lastig door de beperkte (standaard) opties.
Maak niet alle antwoorden verplicht in deze survey. Dan gaat er zomaar 2 punten vanaf.

Reactie Shirt On Size:

Bedankt voor deze mooie review en tips! Dit wordt zeer gewaardeerd.

Heel veel draag plezier gewenst!

Groetjes,

Het Shirt On Size team!


Marcel Boonstra
10/10

Zeer professioneel geholpen en prachtig resultaat

Sterke punten

Service aan huis ivm opmeten en kwaliteit overhemden + reactiesnelheid chatfunctie

Verbeterpunten of tips

Nvt

Reactie Shirt On Size:

Hoi Marcel,

Bedankt voor deze hele mooie review en ervaring!

Heel veel draag plezier gewenst. En stralen maar! :-)

Groetjes,

Het Shirt On Size team!


Anoniem
9/10

Erg vriendelijk en open. Er wordt meegedacht met wat je wilt

Sterke punten

Goed en snel contact. Makkelijk bereikbaar

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten


Giovanni Grado
9/10

Zeer goede ervaring. Het opmeten ging top! Goede kwaliteit. Veel keuze uit verschillende stoffen, kleuren en zeer veel mogelijkheden.

Sterke punten

Bijna alles is mogelijk!

Verbeterpunten of tips

Je kan op de site niet de blouse zien die je samenstelt.


Anoniem
10/10

Grootste voordeel van Shirt On Size ten opzichte van andere bedrijven is de persoonlijke service
dat de maten voor je opgemeten worden en dat je alle stoffen kunt bekijken.

Sterke punten

persoonlijke service
ruime keuze aan stoffen

Verbeterpunten of tips

gebruiksvriendelijkheid van de website kan nog wat beter

Reactie Shirt On Size:

Bedankt voor deze hele mooie review en ervaring! Heel veel draag plezier gewenst. En stralen maar! :-)

Groetjes,

Het Shirt On Size team!


Anoniem
6/10

Goed, prettig is dat er gemeten wordt aan huis. Alleen maten doorgeven op een site leidt vaak niet tot een goed shirt. het persoonlijk opmeten helpt wel om een goed product te krijgen

Sterke punten

snelle levertijd, persoonlijk meten.

Verbeterpunten of tips

De site vind ik vrij onduidelijk. Aandachtspunt blijft altijd het goed kunnen inschatten van de stoffen, dat is een aandachtspunt om goed in te kunnen schatten wat je straks krijgt. De module zo verder wat meer vrijheid mogen hebben, de keuzemogelijkheden zijn nu vrij basic.

Reactie Shirt On Size:

Bedankt voor deze review en tips! Hier kunnen wij zeker iets mee! :-)

Heel veel draag plezier gewenst.

Groetjes,

Het Shirt On Size team!