Reviews

9.3 / 10
233 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Je aankoop wordt beschermd

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Gebruiksvriendelijkheid van de website
8.3/10
Keuze van het aantal stoffen
9/10
Voldoende keuzemogelijkheden en opties
9.2/10
Verloop eerste kennismaking en inmeetsessie
9.5/10
Klantvriendelijkheid
9.6/10
Reactiesnelheid
9.2/10
Betrouwbaarheid
9.5/10
Snelheid levering
8.3/10
Ontvangst pakketje met persoonlijk en uniek overhemd op maat
9.6/10
Pasvorm
9.2/10
After sales
9.3/10

233 Reviews

Anoniem
9/10

Chris is een erg enthousiast iemand die volop meedenkt in het ontwerpen van het perfecte overhemd. Het overhemd zelf zit als gegoten en ik ga er zeker meer bijbestellen.

Sterke punten

Chris denkt erg mee in het hele proces en dat is prettig indien je voor het eerst een overhemd op maat besteld

Verbeterpunten of tips

De website is redelijk onoverzichtelijk. Verder is slechts een fractie van de stoffen beschikbaar op de website, deze moeten toegevoegd worden om het volle potentieel te behalen


Erik H. Schulz
9/10

Afspraken nakomen én goede klachtenafhandeling. Prima

Sterke punten

In eerste instantie paste het bestelde overhemd slecht. Na overleg is een met andere maten nieuw shirt gestuurd. Prima.


Peter Bijkerk
9/10

Perfect! De maten zijn thuis met zorgvuldigheid opgenomen en na 4 weken heb ik het overhemd prachtig ingepakt ontvangen. Perfecte pasvorm en prachtig afgewerkt. Kortom een aanrader.

Sterke punten

Er wordt professioneel en met verstand van zaken gehandeld.

Verbeterpunten of tips

Nog niet alle stoffen staan op de website vermeld, maar daar wordt aan gewerkt is ons verzekerd.


Anoniem
9/10

Kwaliteitsbedrijf! Weet waar ze het over hebben (in dit geval overhemden) en dan niet over alleen maar de maten maar ze komen ook met tips als hoe te wassen en te strijken.

Sterke punten

Persoonlijke aandacht scoort goed. Bijv. ze sturen na ontvangst een berichtje om te vragen of je tevreden en of niet, etc.

Verbeterpunten of tips

Hun website is nog niet volledig up and running. Bijv. ze missen nog een complete overzicht van de honderden materiaal soorten wat ze aanbieden.


Anoniem
10/10

Zeer persoonlijke service waarbij veel tijd is besteed aan mijn wensen en wat het beste bij mij zou passen qua fit en type overhemd.

Sterke punten

Persoonlijke service, snel en vakkundig advies.

Verbeterpunten of tips

Geen


Menno
8/10

Meerdere keren besteld, altijd wel bevallen. Het lastige is dat je met maatwerk werkt, dus als je lichaam groter of kleiner wordt dan zijn je shirts gelijk niet meer te gebruiken, waar je normaal...

Sterke punten

Chris is ontzettend klantvriendelijk, altijd open voor contact en reageert heel snel. Shirts zijn mooie kwaliteit.

Verbeterpunten of tips

Op de website een functie waarmee klanten een idee krijgen van hoe hun shirt er ongeveer uitziet op het moment van samenstellen zou heel veel toevoegen. Nu moet je alles zelf inbeelden. Vooral hoe een specifieke stof er op een heel overhemd uitziet is nu niet duidelijk, dit schrikt naar mijn mening wat klanten af die niet zomaar dit geld neer willen leggen voor een gok.

Reactie Shirt On Size:

Hoi Menno,

Bedankt voor deze hele mooie ervaring en tips! Hier kunnen wij zeker iets mee ;)

Heel veel draag plezier in jouw SOS overhemden op maat.

Groetjes,

Het Shirt On Size team!


Anoniem
9/10

Uitstekende service en erg behulpzaam. Beschikken over goede stoffen en een uitgebreide selectie! De pasvorm is ook goed uitgekomen!

Sterke punten

Enkele staaltjes, wat het bestellen makkelijker maakt.

Verbeterpunten of tips

De website heeft soms kuren. Volgens mij op de mobiele versie.


Angela
10/10

Chris is een uiterst enthousiaste en vriendelijke man, met een goed oog voor pasvorm en detail. Mijn overhemd is helemaal prachtig geworden. Ik heb er meteen nog een besteld!

Sterke punten

Persoonlijke aandacht bij het inmeten. Daarna kun je eenvoudig via internet volgende bestellingen ontwerpen.
Ook de aftersales is geweldig.

Verbeterpunten of tips

Stoffen stalen leveren.

Reactie Shirt On Size:

Hoi Angela,

Bedankt voor deze mooie review en ervaring. Worden wij ook heel blij van :-)

Groetjes,

Het Shirt On Size team!


Anoniem
9/10

2 shirts gekocht

Sterke punten

goede service, aardig en kundig personeel, goede kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Website bijwerken met alle stof keuzes.

Reactie Shirt On Size:

Bedankt voor deze mooie review en tip!

Stralen maar in jouw SOS overhemden op maat :-)

Groetjes,

Het Shirt On Size team!


Anoniem
8/10

Na het contact te hebben opgenomen met SOS heb ik vrijwel direct een respons terug gekregen voor een meetafapraak.

Genoeg keuzes aan stoffen en kleuren, SOS/Chris denkt echt met je mee...

Sterke punten

Snelle service.

Verbeterpunten of tips

Hoe sneller hoe beter betreft het ontvangen van een bestelling

Reactie Shirt On Size:

Bedankt voor deze mooie review en ervaring.

Heel veel draag plezier gewenst! En stralen maar :-)

Groetjes,

Het Shirt On Size team!